DUYURULAR

GÜN SONU DEĞERLENDİRMESİ - ANKARA & İZMİR Kategori adları

GÃœN SONU DEÄžERLENDÄ°RMESÄ° - ANKARA & Ä°ZMÄ°R


Bugün sadece yattığımız koÅŸularla alakalı deÄŸerlendirme yapacağım.



Ankara ilk ayakta MAHZUNKRAL geldi ve yattık, neden yazmadığımı yorumda da açıklamıştım.
MAHZUNKRAL'ın uzunları normalde çok eksik, en son kazandığı tarih 2019.
Fakat at öyle saÄŸlıklıydı ki daha zaten start çıkışında 'eyvah' dedim. S.Boyraz da inanılmaz ekonomik binince sonuç kaçınılmaz oldu.
Yarışta GÖKÇESTAR dışında bir iki kaçak at daha olsa ALÄ°BEÄž - DÄ°AVASÄ° arkasında MAHZUNKRAL'dan 3.lük izlermiÅŸiz, zira fotoyu son 100'den sonra zor buldu.



Ä°kinci ayakta; favoriler güven vermiyordu ve burada aradığımı ÅžENDOÄžDU'yu ilk at vermemden anlayabilirsiniz. Fena koÅŸmadı ama yetmedi, 2.olabildi.
Aslında kazanan atın ilk yarışını da çok beÄŸenmiÅŸtim fakat bugün önde nefes aldırmayacaklarını düÅŸündüÄŸüm için son anda eledim.


 


DiÄŸer koÅŸularda beklemediÄŸimiz sonuçlar olmadı ama zaten ikramiyeyi de ikinci ayak verdi.
MAHZUNKRAL'ı sanırım yine de yazmazdım ama ikinci ayak benim yazabileceÄŸim bir attı, ona biraz üzüldüm.






Ä°zmir'e gelince; benim adıma trajikomik sonuçlar oldu.
Åžöyle ki; ilk iki ayakta kazanan UY SCUTI ve SÄ°YAHÜZÜM benim çalışmamda çıkmayan, hatta bir gün önce gazeteye tahmin gönderdiÄŸimde yazmadığım atlardı.
Ancak içime sinmeyen bir ÅŸeyler vardı ve bu iki attan da yatabileceÄŸimizi hissettiÄŸim için her iki atı da ÅŸablonuma ekledim.

Üçüncü ayaktaki KEEP YOUR DISTANCE'nin hakkını biraz yemiÅŸim, bu atın uzunu yapamayacağını düÅŸündüm ama kariyer yarışını yaptı, 1700'ünden etkilenmedim ama 2000 performansı hayret vericiydi. Muhtemelen Kısrak KoÅŸusu'nda izleriz kendisini.

Dördüncü ayakta bir jokey katliamı izledik, DRAGON PULSE hiç kaybetmeyeceÄŸi bir yarışta Çiçek'in saçma sapan kapanmaları yüzünden gücünü sergileyemeden 2.oldu.

Bu koÅŸuda çok sinirlenmiÅŸtim ama gerek yokmuÅŸ çünkü Bursa'da rezalet yarışlar yapan ERÅžAFAK'ı ve 65 metre sprinti olan KÜŞİ'yi öyle bir grupta yazmam mümkün deÄŸildi.
Ä°zmir koÅŸu sonuçları son aylarda gördüÄŸüm en saçma sonuçlardı.

 



Sonuç olarak bugün de beklediÄŸimizi alamadık ama yarınki Bursa için çok umutlutum, hedef program olarak belirledim ve oldukça emek verdim.
Umarım ÅŸanssızlığı Bursa'yla kırarız.. Bazen 'iki programdan birini seçmem gerekirse hangisi' diye soruyorsunuz, Ä°stanbul'a bakmadan 'Bursa' diyorum.



 

Yorumlar

#1 - Enes - 03.06.2022 15:24

Berkay kardeşim ben senin samimiyetini yüreğinin güzelliğini seviyorum. Şans bu hep böyle gitmez elbet döner sıkıntı yapma.

Yorum Yap

Yorum yapabilmek için önce giriş yapmanız gerekmektedir.