DUYURULAR

ADANA TAHMİNLERİM - 27 OCAK Kategori adları

ADANA TAHMİNLERİM - 27 OCAK


Biliyorsunuz Adana için geçilmeyeceğine inandığım bir bankom olduğunu belirtmiştim.
İlaveten başka bir banko görünce karışık gibi gözüken ilk iki ayağı da kapayarak kurgu oluşturdum. Umarım buralarda plase sürpriz atlar yakalarız ve güzel bir ikramiyeye gider..
Bu arada birinci koşuda
GIPSY DANGER sağlam gözüküyor..






SPARTACUS: Öncelikle bu safkan için son yarışında yaptığım yorumu paylaşmak istiyorum.
Tarih 9 Ocak'tı ve safkan Handikap 17'de yine sıklet avantajıyla yarışacaktı, ganyanı ise 7.25'ti..
İşte o yorumum:

'1200 yarışlardan her zaman korkmuşumdur, 'şu şunu bozar geriden bu gelir' olmuyor.. Bu yarışla pek bir alakası yok ama bakın Kocaeli'de MURTECİZCAN bile sprint atarak gelebiliyor.
Ancak ben yine de burada sprinter atlara öncelik vereceğim.. Geceki çalışmamda tek çıkan, agf tablosundaki yerini görünce tek yazmaya korktuğum bir isim var; 11 numaralı SPARTACUS..
Tam bir 1200 atı olan SPARTACUS'a ilk bakışta grup sert gibi gözüküyor ama son yarışında BITCOIN'lerle birlikte kilo kiloya koştuğunu belirtelim..
Önde bu kadar sert bir tempo olacakken, bariyerde veya ortalarda 6.7.likte gidip düzlükte yapacağı seri, kısa ama bir o kadar etkili sprintiyle adından söz ettirecektir..'


Beni en fazla yaralayan, bu safkan yüzde yüz kazanabileceği bir yarışta binicisinin berbat ötesi sürüşünden dolayı kaybetmişti.
O gün altılıyı bulmuştuk ama bu safkan da ilk atımızdı ve çok daha cazip konumdaydı.
Yarışı izlediyseniz hatırlarsınız, bariyerde harika bir yer tutmuşken bir anda panik olup tüm safkanların dışına çıkan, gereğinden fazla koşan bir sfkan izlemeye başladık..
Sprintini 400 metre sürdüren bir at değil, 200, maksimum 250 metre atar.. Bunu doğru kullanmayıp fazlasını beklerseniz en fazla 3.4.olabilirsiniz..
İşte A.Kaçmaz milimetrik sürmeyip safkandan 400 metre sprint isteyince ayakları kaybolurcasına sprint atmasına rağmen 3.olabildi.
Bugünkü yarışta en ciddi rakiplerinin ciddi sıklet dezavantajları var, kendisi ise bomboş sıkletiyle ve her şeyden önemlisi tam istediğim kulvardan, M.Çelik idaresinde yarışacak..
Sabırla bekleyip, düzlükte bariyerden veya orta kulvardan yapacağı 200-250 metrelik seri sprintle hakimiyetini hissettirmesini bekliyorum.
Çok güvendiğim bankomdur..







 


TAMID - AGA OSMAN: Mesafeyi en iyi tutan iki safkanla bu ayağı geçmek çok mantıklı aslında..
Bundan da ziyade yarışta inanılmaz ağır bir tempo olacak ve bu tamamen bu iki safkanın lehine..
Geçen sefer AGA OSMAN, TAMID'i güle oynaya geçtiğinde yarışta başka bir safkan liderliği almıştı ve TAMID'in istediği olmamıştı.
Ancak bugün TAMID önde bomboş kalacak ve düzlüğe sermayeli girecek..
TAMID'in en sevdiğim özelliği de her yerde sabit temposu ve mücadeleyi sevmesi.. Belki AGA OSMAN ve HEARTS REASON ondan çok daha kaliteli iki isim ama TAMID sınırları zorlayabilecek kapasitede..
Dolayısıyla bu yarışın beklenmedik sürprizini gerçekleştirebilir..
AGA OSMAN ise mesafeyi tuttuğunu gösterdi, her yerde kolay gidiyor, sprintini de seri ve uzun sürdürüyor.
Eğer yarışı çok gerilerde takip etmez, TAMID'i bırakmazsa birinciliğin güçlü adayı..


HEARTS REASON'un uzunda zorlanacağını düşünsem de sigorta olarak bu safkanı da ekliyorum..

Hatta, baka bir atın kazanacağını hiç sanmıyorum ama ikinci teki de çantada keklik gördüğümden, bu ayağı sağlama alıyorum..












WILDEST INDOCHINA: Öyle bir grup yakalamış ki nasıl geçileceğini merak ediyorum doğrusu..
Her şeyden önce buradaki atların neredeyse tamamı 1200-1400'cüyken, WILDEST INDOCHINA uzun mesafede deneyimi olan, deneyimi geçtim güzel bir yarışı bulunan safkan..
Yarışta doğru düzgün kaçak yok, çok ağır bir tempo olacak ve bu safkan da 2.3.lükte gidiyor..
Yarış karakterine güven olmaz belki, çünkü her yerde sabit temposu var ve uzun aksiyonlarıyla zıplıyormuş gibi gözüküyor ancak diğer sprinterler çok komikler.. Uzunda fazlasıyla tükenecekler ve WILDEST INDOCHINA sprint gelmemesiyle kolay kazanacak..
BANKOMDUR..









ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK: 5,10,9,3,8,6 / 2,1,11,7
2.AYAK: 7,2,8 / 10,1,3,11,5,9,6,4
3.AYAK: 10
4.AYAK: 7,1,,5 / 3,4,2
5.AYAK: 7
6.AYAK: 5,3,1,2

Yorumlar

#1 - Sedat4545 - 27.01.2018 20:26

Ustam sen bu işi biliyon param helal olsun sana

Yorum Yap

Yorum yapabilmek için önce giriş yapmanız gerekmektedir.