DUYURULAR

KOCAELİ TAHMİNLERİM - 27 ARALIK Kategori adları

KOCAELİ TAHMİNLERİM - 27 ARALIK

 

Kocaeli programında toplamda dört safkanı ön plana çıkarıp bunlardan yalnızca bir tanesini banko yazarak bir kurgu oluşturdum, şu şekildedir:

 

 

 

 

 

 

 

AMERICAN BILLION: Kocaeli kumunu çok seven ve bana göre tam bir 1200’cü olan bu safkan, yarış içerisinde rahat tempoda gidip bir anda vites arttırabilmesiyle ön plana çıkıyor..  TOKATÇI’nın sert tempoda liderliği alacağı yarış bir hayli süratli başlayacaktır.. Yarışı bariyerde teşviksiz rahat temposuyla 3.lük civarı götürmesini beklediğim safkan yine bariyerden sıklaştıracağı ataklarla bence tüm rakiplerine hakim olacaktır.

Alternatif banko adayım..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GÖNÜL KIRMAZ: Aslına bakarsanız BRAVE AZUR, ASLAN ADAM falan beğendiğim isimler ancak bugün öyle şartlar yakalamış ki GÖNÜL KIRMAZ yanına at yazmak içimden gelmiyor. Startı zaman zaman ağır alsa da müthiş deparlanma yeteneğiyle teşviksiz, gücünü harcamadan liderliği alabilen safkan, kısa ve seri sprintini bazen pres yese bile sürdürebiliyor.. 1200 olsaydı çok net bankom olurdu ama 1400’de biraz teredüttüm var. Öte yandan şunu da düşünmüyorum değil; 1200 yarışlar daima sert başlar, 1400 de ise biraz daha sermayeli kaçma fırsatınız olur.  Yani GÖNÜL KIRMAZ’ın 1200ü bitirme ihtimali daha yüksek olabilir ama 1400’de de daha rahat kaçma ihtimali yüksektir.. Yani mesafeyi sorun etmek yersiz gibi. Bence beyaz bayrak ayna yarışı izleriz..

Tek ve en ciddi rakip BRAVE AZUR gibi gözüküyor..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DOĞUHAN: Biliyorsunuz sadece önde boş kalabildiği yarışlarda etkili olabiliyor. Evet bazen 2-3 gidip de iyi koşmuşluğu vardır ama DOĞUHAN deyince akla ‘önde boş kalma’ gelir.. Startla birlikte liderliği almasını beklediğim safkan en ufak bir prese bile maruz kalmayacaktır. Dengesizliği olmasa hazır sonuncu at konumundayken çok güzel bir banko olur ama bazen boş kalsa bile teslim oluyor bu isim.. Yine de çok ters bir ayakta cazip bankodur.

Rakipleri şablonumdadır.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TUTARLI: Çok alt grup atlarıyla yarışacak bugün bu safkan ve benim altı ayak içerisinde yanına at yazmayı düşünmediğim tek isimdir. Ön tarafta GEDİZKAYA, LÜFER gibi isimlerin hızlandıracağı bu yarış, oldukça sert geçecektir.

Gerilerde kolay giden ve çok da güzel konumlanan safkan kısa ama etkili sprintiyle bence rahat bir şekilde ara kapatacaktır.

TUTARLI benim sağlam bankomdur..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ALTILI ŞABLONUM:

 

1.AYAK: 3,4,6,5 / 2,1

2.AYAK: 6,,2,5,3,4,9 / 1,7

3.AYAK: 3 / 4,5,1,2

4.AYAK: 3 / 4

5.AYAK: 2,,3,4,7,1

6.AYAK: 3

 

Yorumlar

Yorum Yap

Yorum yapabilmek için önce giriş yapmanız gerekmektedir.