DUYURULAR

ÇOK GÜZEL PROGRAM - 28 KASIM ADANA Kategori adları

ÇOK GÜZEL PROGRAM - 28 KASIM ADANA


Yedili ganyanın ilk ayağını, her ne kadar eski formunda olmasa da önde bomboş kalabileceği bir yarış yakaladığından ATİKTAY'ın hiçbir yerde kesmeyerek inatçılığıyla kazanmasını bekliyorum..








SENOŞ: Totosu çok kötü olup cazip konuma düşen ancak özünde çok iyi olan atlara bayılıyorum.. İşte SENOŞ tam olarak onlardan biri..
Sentetikte 11.lik, daha sonra Ankara kumunda 9.luk elde etmiş ve bu yarışa formunun kötü olduğu düşünülerek katılacak. Tam aradığımız özellikte bir at..
Esas Adana kumu aşığı olan SENOŞ istediği şartlar oluşmadığında yarışa küsen, enseye basan bir isim.. O yüzden totosu en azından sizleri yanıltmasın..
Uygun şartlardan kastım da yarışın rolanti geçmesi.. Liderliği alması gerekmez ancak hiç kimse almadığında liderliğe hamle yaparsa da tadından yenmez.
MARAKUJA'nın 4-5 boy kalacağı yarışta, NIGHTS WATCH ve SMILING BABY yarışı 2.3.lükte takip edecekler ancak ön tarafta işleri yok.
O yüzden, SENOŞ'un geç çıksa bile teşviksiz bir şekilde doldurarak liderliği almasını bekliyorum.
Düzlüğe dinlenerek çıkmış bir SENOŞ'un da 800'de başlayacağı uzun sprintiyle arkayı dağıtması kuvvetle muhtemel..
Eğer bu koşuda Ö.Yıldırım olmasaydı SENOŞ'un yanına asla at yazmazdım.. Özcan'la olan alakası da şu; daha önce de dediğim gibi Özcan'ın yaptığı en iyi şey, kaçak atı temposunun üzerine çıkarmak.. Bunu da 2.3.lükte gideceği atlarla yapıyor.. Hatta bazen önündekini tek rakip görüp 1000'in orada girişmeye başlıyor falan.. İşte bu benim tek korkum.
Bu grupta son verebileceğini düşündüğüm başka bir isim olmadığından SENOŞ'un yanına sırf Özcan'dan dolayı
NIGHST WATCH ekliyorum.
Ama şunu belirteyim; SENOŞ çok daha iyi at ve NIGHTS WATCH'i % 20, SENOŞ'u ise % 80 tutuyorum..












DEMİRKURT: Yarış içerisindeki adaptesi olsun, jokeyinin direktiflerine uyması, düzlüğe çıkışı falan olsun kendisine 'tam bir şampiyon' diyorsunuz ancak düzlükte işler değişiyor..
Hiçbir yerde arttıramıyor, gerilemiyor da.. Yani maiden yarış için en tehlikeli at tipi..
Normalde kendisine geçilecek at illa bulur ancak son bir senedir maiden'da berbat ötesi atlar izliyoruz ve % 80'i 1.lik için koşmuyor zaten..
O bakımdan DEMİRKURT A.Çelik'i de bulmuşken kolay kazanırsa şaşırmam.. Misliciler ve alternatifçiler için çok ideal bir bankodur..
Benim SENOŞ ve başka ayakta sağlam bir bankom olduğundan % 57 agf oranındaki DEMİRKURT'u yıkmak hakkım :)
Rakipleri sırasıyla şablonumdadır..










PADRINO: Yarışın favorilerinden HALLAÇOĞLU'nun koşudan çıkartılacak olmasıyla bana göre PADRINO rakipsiz kalıyor..
Agf tablosund ilk at ama oranlar birbirine çok yakın, yani PADRINO tek atılan safkanlardan biri değil, bu bizim için çok güzel.. Çünkü SENOŞ'u getirir ve diğer dört ayaktan birini patlatırsak ikramiye tavan demektir..
Geçtiğimiz sene Adana kumunda sınıf atlayan PADRINO özellikle rolanti tempoda liderliği aldığında inanılmaz seri sprintiyle yanına at falan yaklaştırmıyor..
Ama tabi yakalarsanız çok kolay geçersiniz, mücadele özelliği falan yok..
Bu yarışta WIND OF HEAVEN ve MISTER TICKER var ancak onlar 2.3.lükte gidiyorlar.. PADRINO dışarıdan yavaş yavaş doldurarak bence kafayı alacaktır..
En ciddi rakiplerine göre sıklet avantajı da bulunan safkan beyaz bayrak ayna yapacaktır..
BANKOM..










ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK: 3,,,4
2.AYAK: 2,,,5,8,1 / 6,3
3.AYAK: 4,5,6,3,8,7
4.AYAK: 4
5.AYAK: 4,1,5,,2,6,8
6.AYAK: 4,1,3,5,9

Yorumlar

#1 - Cosarserkan - 28.11.2017 17:17

Üstadım padrinonun rakipleri kim olur

Yorum Yap

Yorum yapabilmek için önce giriş yapmanız gerekmektedir.