DUYURULAR

ZAYIF PROGRAMDA TERS AYAKTA CAZİP BANKO - 13 EKİM İSTANBUL Kategori adları

ZAYIF PROGRAMDA TERS AYAKTA CAZİP BANKO - 13 EKİM İSTANBUL


Yedili'nin ilk ayağında yarış karakterini hiç beğenmesem de KRIS ANGEL'in kazanması gerektiğini düşünüyorum.






Altılı ganyan'ın ilk ayağı; koşmakta biraz gecikseler de aralarından muhakkak çok iyi yerlere gelecek bir iki şampiyon çıkmasını beklediğim bir koşuya sahne olacak.
İdman pisti programında çok kısa görüntülerle net bir sonuca varmak mümkün değil ancak yine de bazı izlenimler edinebiliyorsunuz.
Örneğin benim en beğendiğim isim 5 numaralı
LIVIN THE DREAM oldu..
Güçlü ve dayanıklı bir yapıya sahip olduğunu gözlemlediğim safkan taylara göre uzun olan 1300'de bence en avantajlı isimdir.
Yine
AKSAKALLI, SUPERSTAR LADY ve RUN AND WIN de çok beğendiğim isimlerdi..
Daha sonra
WESTERN ROSE, TAYYİPHAN, KAHRAMAN BEY, BURULHAN, EMSAL, BELLEVUE sırasıyla şanslı diğer isimlerdir.









İkinci ayakta; banko olarak önereceğim isim 3 numaralı
CÖMERTKAN olacaktır..
Gördüğü iki yarışının ardından istenilen seviyeye geldiğini gözlemlediğim safkan bugün bana göre hayatının en uygun grubuyla yarışacak.
Son dönemde formunu ciddi anlamda geliştirse de KAFKASOĞLU düne kadar maiden'dan çıkmasını beklediğimiz isimdi..
ERAYHAN, İDEALİST, VİCDANSIZ gibi atların ise daima iyi koşup 3.4.kaldıklarını izliyoruz.
Böyle bir tabloda gördüğü yarışlardan sonra iyi seviyeye gelen CÖMERTKAN'ın kazanmasını beklemek çok da mantıksız olmaz.
Ö.Gönültaş çok etkili binici değil belki ama buradaki en iyi ata bindiği kesin..
ERAYHAN ve ZAL'ın sert tempoda başlayacağı yarışta, VİCDANSIZ'ın dışarıdan doldurarak 3.lüğe gelmesini bekliyorum ve onun da içinde bizim CÖMERTKAN yer alacaktır..
Yani kaçak iki atı önüne alıp bariyerde 3-4 gitmesini bekliyorum safkanın..
VİCDANSIZ gibi aprantinin hakkından gelemeyeceği, ERAYHAN gibi önde boş kalmadığında daima duran bir atın olduğu, İDEALİST gibi ağır kilosuyla asla arttıramayan bir rakibinin olduğu ve bir kısa bir uzun, hem de oldukça sık koşan 59 kilolu KAFKASOĞLU'na artık dur denilecek zamanın olduğu bir koşuda CÖMERTKAN'ı banko olarak görüyorum..










Üçüncü ayakta; Kocaeli atı
OKO MOYE İstanbul'a geldiğinden beri oldukça dikkatimi çekiyor.. Böylesine vasat bir at nasıl olur da İstanbul'da yarış kazanır diye düşünüyorum ve aklıma safkanın sınıf atlayabileceği fikri en son geliyor :)
Kazandığı yarıştan sonra sert rakiplerle karşılaşan ve buna rağmen kötü koşmayan OKO MOYE, tekrardan denk rakipler bulduğu için bence kazanmaya en yakın isimdir..
KEVSER HANIM da son yarışında dört atta dördüncü oldu ama sınırları zorladı ve rakipler oldukça sertti.
Özellikle Hışman ile iyi uyum sağlayan kısrak bu grupta aşırı şanslıdır..
MAVİŞ ise F.Yüksel'in şahane sürdüğü ama bir türlü maiden'e veda edemeyen isim.. O da dişine göre rakipleri bulduğu için çimde affetmeyebilir.
Bu üç atı rakiplerine oranla çok daha önde görüyorum ancak günü gününe tutmadıkları için üç atla geçmiyor ve bu ayağı kapatıyorum.
Sıralamam şablonumdadır..











Dördüncü ayakta; Ankara'daki 1000 metrelik SÜRAT yarışının bir nevi röcanşını izleyeceğiz..
TOUCH THE WOLF anormal seri sprintiyle rakiplerini eze eze geride bırakmıştı ve bunu başarmaya yine yakın gözüküyor ama burada Kocakaya'nın skandal sürüşü unutuluyor..
Twitter aleminde öyle rezil analizler yapan ve kendini bir şey sanan tipler var ki, onlara gülüyorum..
Hatırlayın, COPPERFIELD 1600'de TOUCH THE WOLF ve diğerlerini geride bırakırken, gizli eküri ve tavşan BLUE LION'a ayak uydurmuş ama buna rağmen safkan kazanmıştı.. İşte bu yarışta Kocakaya'ya methiyeler düzdüler..
Son yarışında da CHERI CHERI LADY'nin üzerine gidip COPPERFIELD'in tüm gücünü bitiren Kocakaya'nın hiçbir hatası yokmuş..
Yahu benim en sevdiğim jokey Kocakaya, göz var nizam var, COPPERFIELD zaten gücü sınırlı olan bir at, ilk metrelerde liderlik için serilik yaptırır da alamazsanız gücü daha düzlüğe girilmeden 50'lere düşer.. Diğerleri ise 85-90'dır..
Buna rağmen COPPERFIELD öyle süratli ki hala daha CHERI'ye hakim oluyor ve yürümeye devam ediyor.. Ama bir yere kadar...
Sonra TOUCH THE WOLF geliyor, tereyağından kıl çeker gibi kazanıyor..
Kocakaya en insaf be kardeşim, CHERI CHERI LADY'den kafayı alabileceğini ne veya kim düşündürdü sana? Alamazsan gücünü harcayacağını bilmiyor musun?
Bugünkü yarışta TOUCH THE WOLF'cular şunu unutmasınlar ki, Kocakaya eğer CHERI CHERI LADY ile kağışmayıp baştan itibaren 2.liğe yatarsa TOUCH'un işi hiç kolay olmayacak..
Benim favorim net olarak
COPPERFIELD'dir.. Ama benzer sürüş gelirse TOUCH THE WOLF'un yine kenter kazanabileceğini de belirtelim..

DAYIM BENİM ve CHERI CHERI LADY de bu mesafenin özellikle İstanbul'da ihmale gelmeyecek isimleridir..












Beşinci ayakta; herkes gibi benim de bankom
BITCOIN olacaktır..
Daha yarış atı falan geçmedi ama öyle düzgün yarışlar seçiliyor ki direk ikramiye odaklı düşünülüyor :)
YENİLMEZ'in önde boş kalsa bile 1500'de bitirebilmesi çok zor.. Kaldı ki starttan geç çıkacak olsa da bence ağır tempodan dolayı bir süre sonra doldurarak liderliği alacak olan bir EL GAMBO var..
Selim her zamanki gibi BITCOIN ile 3.lükte yer edinip, düzlük boyunca yapacağı sprintle zorlanarak gibi gözükse de aslında rahat kazanacaktır..
Günün yıkılmaz kalesidir..








ALTILI ŞABLONUM: 

1.AYAK: 5,1,9,6,,10,7,4,2,3,8
2.AYAK: 3
3.AYAK: 3,4,2 / 7,5,1,6
4.AYAK: 6,4 / 5,1
5.AYAK: 3
6.AYAK: 5,2,4,6,1,7,3










Not: CÖMERTKAN'ı tek yazarak şablonu biraz olsun cazipleştirmeye çalıştım.. Böylelikle ufak bütçeli kupon yapanlar üçüncü ve dördüncü ayakta çizgiden sonrakileri atarak çok rahat kupon kurabilecekler.. Berkay çok büyük oyun veriyorsun diyenlere özellikle duyurulur..
Diğer yandan, bu bütçelere çıkabilecekler, aynen yatırabilecekleri gibi yine çizgiden sonrakileri atıp CÖMERTKAN'ın ayağına altı at yazabiliyorlar ve 120 tl'ye bülten altısını yatırmış oluyorlar.. Bu daha risksiz bir şablondur,  verdiğini almak kayıptan iyidir diyenler bahsettiğim alternatif şablonu yatırabilirler..

 

Yorumlar

Yorum Yap

Yorum yapabilmek için önce giriş yapmanız gerekmektedir.