DUYURULAR

ANKARA TAHMİNLERİM - 3 AĞUSTOS Kategori adları

ANKARA TAHMİNLERİM - 3 AĞUSTOS


Bugünkü Ankara altılısında şablonumuzun kaderi ilk ve son ayağa bağlı diye düşünüyorum.
Eğer tercihimi son ayaktan yana kullansaydım belki ilk ayağı üç dört atla kayıpsız geçip şablonu son ayağa getirecektim ama inanın son ayakta kimi tek yazsam sallamış olacaktım.
Diğer ayaklarda da tek bulamayınca en mantıklısı, ilk ayakta daha ön planda tuttuğum atı tek yazıp son ayakta şansımızı biraz daha yükseltmekti..
Böyle iki ayakta da risk almış oldum ama bulma ihtimalimizi bence biraz daha arttırdım.
Bankomuz kesişen ayakta olduğu için birinci altılı şablonum da şu şekilde:



1.ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK: 5,1,7,,2
2.AYAK: 6,2
3.AYAK: 3,1
4.AYAK: 8
5.AYAK: 6,7,8,10,3,2,1
6.AYAK: 2,9,3,5,1,,7,8


Not: 1.Altılı takip atlarım COŞANMERİÇ, RUSGELİN, BURUK SULTAN..





---------------------------------------------------------------------





BÜYÜK DOĞU: Hakan Yıldız en son MONAVENTO'ya binişiyle beni çileden çıkardı..
Yarıı bariyerde 2.3.lükte takip etmesi gerekirken ilk 800 metre kaçacağı belli olan bir atla kapışarak beni deli eden bu yetenekli sandığım jokeyi de kaybediyoruz sanırım..
Bugün onun meslek kariyerini belirleyecek bir yarış izleyeceğiz.. TURBOCU varken 2.3.lükte mi götürecek yoksa inatlaşıp kafayı mı alacak?
İnatlaşsa ve kaybetse jokeylik kariyeri anında bitmeyecek ama en azından biz şunu anlayacağız ki bu çocuk da akıllanmayacak ve yarış zekası olmayanlardan..
Özcan son yarışında EMMİ falan varken ne yaptı? 3.4.lükte gitti ve tempo atı olan BÜYÜK DOĞU ile 600 metre sprint yaptı.. Nitekim kazandı da..
Bugün TURBOCU formda ve kaçarak kazanıyorken ve üstelik bu mesafeyle alakası dahi yokken, yarışı onun arkasında 2.3.lükte takip edip düzlükte yürürse DEMİRCENK, İDEALİST gibi atlara daha güzel direnecek..
Dediğim gibi eğer iş düzlükteki sermayeye kalırsa BÜYÜK DOĞU'ya bence hakim olamazlar.

Başka tekleri olanlar için DEMİRCENK ve İDEALİST'i öneririm ama ben bu koşuda, son yarışında bekleyerek de kazandığını ilgililerine gösterdiği için banko tercihii kullanacağım.

 

 








 

ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK: 8
2.AYAK: 6,7,8,10,3,2,1
3.AYAK: 2,9,3,5,1,7,8
4.AYAK: 3,5,6,7,8,4
5.AYAK: 7,2,9
6.AYAK: 3,8,14


Not:
 Üyeliklerle alakalı gelen soruya da şu cevabı vereyim; biliyorsunuz Pazartesi'den Cumartesi'ye kadar tatildeyim ve yarışlara da çalışamıyorum.
Çalışamadığım için de üyeliklere ekleme yapma kararı almıştık. 
Bu konuda kafası karışanlar için şunu söyleyeyim; örneğin üyeliği Çarşamba günü bitenlere Cumartesi'den itibaren iki gün eklenecek..
Üyeliği Cuma günü bitenlere ise dört gün eklenecek..  Yani burada açıklığa kavuşturmamız gereken şey üyeliği bu tarihte bitenlere, biter bitmez değil, Cumartesi'den itibaren ilgili günlerin ekleneceğidir..

Yorumlar

Yorum Yap

Yorum yapabilmek için önce giriş yapmanız gerekmektedir.