DUYURULAR

İSTANBUL TAHMİNLER - 30 TEMMUZ Kategori adları

İSTANBUL TAHMİNLER - 30 TEMMUZ






Biliyorsunuz hafta içinde bir duyuru yapmıştım ve pazar günü de dahil önümüzdeki 5-6 gün programlara çok detaylı bakamayacağım. Bu süreçte kısa yorumlarım ve şablonum olacak. Ayrıca üyeliklere ilgili günler daha sonra ilave edilecektir.

 

 

 

1.Altılı için tuttuğum iki safkan; SADO BY SADO, ACQAPURA..

 

 

 

 

Birinci ayakta; TAŞOVA şayet 1400 de start alacak olsaydı bana göre çok sağlam banko olurdu. Fakat ben 1600'e rağmen kendisini yinede ilk sıradan önereceğim çünkü rakipleri dengesiz ve 50 kg + Hışman avantajı var.
TAŞOVA'ya en ciddi rakip olarak yine son yarışları dikkat çekici olan HABERATLI'yı görüyorum. 
Daha sonra şans verdiğim isimler şablonumdadır..

 

 

İkinci ayakta; YELTAY'ın çimdeki durumu çok farklı. Kumda sıradan bir at ama çimde başkalaşıyor. Temposunu bozabilecek bir at çıkmazsa bitirir diye düşünüyorum. Aksi takdirde -ki Selim'e bu konuda güven olmaz- işler karışabilir.

 

 

Üçüncü ayakta; 12 numaralı YELE baya baya iyi bir at. Son yarışının biraz vasat kalmasına bakmayın. Çünkü erkek rakipleriyle start almıştı. Ona rağmen gayreti gayet güzeldi. Kaçarak ta bekleyerek te koşabilecek bit yapıya dahip olduğu için net olarak favoridir. 
En ciddi rakibi müthiş bir seri sprinte sahip olan ŞEKER HANIM ve büyüleyici bir yarış kazanan NOISY'dir.
NOISY'nin kazandığı yarışta sürdirek olan ancak bir gece önce ateşlendiği için o gün etkili olamayan FİREY ATES ve son kazandığı yarışıyla beni çok etkileyen PEARL GEM daha sonraki rakiplerdir.

 

 

 

Dördüncü ayakta; HEIWA IWA'nın ve MY ROYAL SUN'ın hafif tatlı sert başlayacakları yarış izleyeceğiz. MY BILLIONAIRE, ZU HAT, SUHARRY üçlüsünden birinin kazanması gerekiyor ancak şunu da ekleyeyim; ben bu üç atın da sprintlerini kısa ve vasat görüyorum yanlarına at yazmak isteyip bulamadığım için vazgeçtiğimi belirteyim. Dolayısıyla sizler özellikle bu ayakta aklınızda kalan atları yazabilirsiniz. 

 

 

Beşinci ayakta; herkes gibi banko olarak önereceğim isim GÖĞÜSGEREN olacaktır. Bu senenin uzak ara en iyi atı olan ve eğer bir sakatlık yaşamazsa kolay kolay geçilmeyeceğini düşündüğüm safkanı hayranlıkla izliyorum. 
Yanına at yazmam ihtimal dahilinde bile değildir, GÜNÜN KALESİDİR

 

 

 

Son ayakta'da banko olarak önereceğim isim CAN TU CAN olacaktır. Son yarışında sert bir rakibe çarpılan buna rağmen en dışarıdan yaptığı diri sprintle beğenimi kazanan safkan bugun en ciddi rakibinin son 200'de emekleyen GÜNEYDOĞULU olduğu bir yarışta start alacak. Eğer Özcan bir saçmalık yapmazsa kolay kolay geçileceği düşünmüyorum bir diğer bankomdur. 

 

 

 

ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK: 8,9,,6,1,2,4,3,5
2.AYAK: 10,5,1,14,2,8,6,13
3.AYAK: 12,10,8,,5,9
4.AYAK: 1,4,6
5.AYAK: 2
6.AYAK: 2

 

Yorumlar

#1 - KİNCSEM - 30.07.2017 16:15

SELİM KAYA BÜTÜN YETENEKLERİNİ KÖRELTMİŞ BİR JOKEYE DÖNÜŞMÜŞ. NE ACI

#2 - KİNCSEM - 30.07.2017 13:27

Sevgili Berkay
Sorulara cevap verme durumun var mı bilmiyorum ama 4.ayakta koşan YAĞIZINOĞLU hakkındaki düşüncelerini merak ediyorum. Aslında şablonumu kurarken aklımda tek olabilecek sürpriz tek konumundaki attı. Şablonunda yer vermemen etkiledi beni

#3 - keremcan - 30.07.2017 13:23

iyi tatiller...tatilini tatil gibi yap..o nedenle bizleri fazla kafana takma...senin iki cümlelik yorumların da bizleri bilgilendiriyor ve tatmin ediyor..önemi olan öngürülerinin isabetli oluşudur....dönüşte uzun uzun yazarsın,ödeşiriz...sevgilerimle

Yorum Yap

Yorum yapabilmek için önce giriş yapmanız gerekmektedir.