DUYURULAR

DUYURU VE ANKARA TAHMİNLERİM - 25 TEMMUZ Kategori adları

DUYURU VE ANKARA TAHMİNLERİM - 25 TEMMUZ


 Öncelikle bir duyuru paylaşmak istiyorum.
Bildiğiniz gibi yaklaşık 2 senedir tek başıma tahmin veriyorum.. Daha önceleri 'TATİL' zamanlarında site boş kalmıyordu.
Ancak geçen seneden bildiğim için söylüyorum; senenin yorgunluğu atmak için yapılan 5-6 günlük tatil döneminde, faydalı olamadığın gibi kendini hırpalayarak tatili de zehir etmiş oluyorsun.
Nasıl yaparız diye düşündüğümde bu konuda aklıma birçok fikir geldi ama bunlardan en mantıklısı şuydu:
Vip üyeler tahminlerden 5-6 günlük süreçte yine mahrum kalmasın ancak üyeliklerinden de eksilmesin. Bu da şu demek; ben hiç tahmin vermemek değil de, normal zamanda harcadığım vaktin biraz daha azını harcayıp, yorumları kısa tutarak tahmin yapacağım ve bu süreçte vip üyeliklerden gün eksilmeyecek.
Şu notu da paylaşayım; vip üyeliklerden eksilmemesi demek, benim hiç çalışmadan, tabiri caizse 'sallamasyon' tahmin vermem demek değildir, bu anlam çıkmasın.
Tek fark psikolojik yükü olacak.. Anlayışınız için teşekkür ediyorum.

Bahsettiğim süreler 30 Temmuz Pazar'dan 5 Ağustos Cumartesiya kadardır.


Not: Bu hafta boyunca bu duyuru her tahmin günü paylaşılacaktır..





-------------------------------------------------------------------------------------



PANIGALE: Bu safkanda en merak ettiğim şey şu; son yarışından sonra galopları biraz bile daha iyiye gitti mi yoksa gitmedi aynı mı kaldı?
Her safkanda pek aramadığım bu detay bu safkanda neden bu kadar önemli?
Çünkü PANIGALE'nin son yarışında beden dilinden anladığım ' şu anda hiç hazır değilim, çünkü galoplarım eksik, buna rağmen kalitemle iyi koşuyorum' şeklindeydi..
Düzlüğe tuta tuta ve elde çıkması biraz da binicisi Mahsun Turan'ın hatası çünkü bu safkanı açacaksın.. Teşviğe başladığında cevap vermemesi hem kondisyonsuzluk hem de yeteri kadar açılmamasındandı..
Bugünkü rakiplerine bakıyorum; TARSANAS dışında önlerde gidecek tek bir at bile göremiyorum..
Tabi böyle kaçağın belli olmadığı yarışlarda bazen beklenmedik gidişatlar oluşuyor ama normalde PANIGALE kafayı alır TARSANAS 2 gider ya da TARSANAS kafayı alır PANIGALE 2 gider..
Son yarışından sonra galoplarının biraz daha iyiye gittiğini gözlemlediğim PANIGALE bence yarışını yaparsa bunları zorlanmadan geride bırakır.
BANKOM..













ALTUNSARAY: Eğer üçüncü bir teke ihtiyacımız olursa tercihim bu safkandan yana olur..
Son yarışında bizim TOROSDAĞI'nı geçerek bizi altılıdan eden safkan Sinan'la gayet iyi uyum sağladı.
Ankara kumunda start aldığı yarışların yarısını kazanan bu safkanın güçlü ve müthiş bir ciğer yapısı var.
Düzlüğe tabela yapmayacakmış gibi çıktığında dahi, yarışın hiçbir yerinde kopmayarak çok uzun sprint yapan safkan kazanmayı da iyi bildiği için güvenilir bir yarış karakterine sahip.
Ancak hiçbir yarışını rahat kazanamadığını da belirtelim.. Yani farklar daima yakın olur.
Bu yarışta TEKÇAPKAN ve BURGAÇ birbirlerini bozarlar mı bilmiyorum ama Sinan'ın yapması gereken şey çok açık; eğer TEKÇAPKAN - BURGAÇ 1-2 giderlerse arkalarına yatmak ve daha 1000'in orada teşviklere başlamak. Yok eğer TEKÇAPKAN gitmeyip BURGAÇ boş kalırsa da yine daha 1000'in oralarda güçlü teşvik uygulamak..
ALTUNSARAY'ın kolay kolay geçileceğini sanmıyorum.

 

En ciddi rakip BURGAÇ olmakla birlikte BERKALP, TEKÇAPKAN, CEFAKEŞ ve DEMİRCİEFE sırasıyla şanslı diğer isimlerdir.















ATİKTAY: 7 yaşına geldi ve eski yarışlarını yapmasını bu saatten sonra bekleyemeyiz, burası açık..
Ancak huylu huyundan vazgeçmez, ATİKTAY müthiş bir yarış karakterine sahip, gerekirse yan yana geldiği atı ısırır yine de ona fotoda yarış kaybetmez.
Düşünün daha önce kendisine hakim olmuş bir GÜMBÜR GÜMBÜR'ü yarışa tekrardan konsantre olup tazeleyerek geride bırakmıştı.
Yakın zamanda ise yine buna benzer bir yarışta SEZAR kendisine güle oynaya hakim olmuş ama sonlarda yan yana gelmeyi başararak rakibine tekrardan tazeleyerek geçilmemişti.
Tabi artık ayırıp gitmesini bekleyemeyiz, genelde de böyle olmamıştır zaten.. Muhakkak SEZAR, TUNAHANBEY falan sprintine başlayacaklar ve yakalayacakmış gibi gözükecekler ancak A.Şaşmaz eğer teşvikte safkanın hakkını verebilir ve içeri kaydırmayıp rakibine veya rakiplerine yapışırsa bu safkana hakim olmaları çok zor.
BANKOMDUR.










ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK: 7,3,5,1,2,4,6,8
2.AYAK: 2
3.AYAK: 4,2,3,1,5,8,7,6,9
4.AYAK: 3 / 5,,4,2,,1,6
5.AYAK: 1
6.AYAK: 2,4,1,5,3,7,6


Not: Yedili'de WILLPOWER'in genel sağlık durumunda bir sıkıntı yoksa bunları geçeceğini biliyoruz.. Ancak ben, iyi durumda olduğundan şüpheliyim..
Şahsen ben SPEEDY GUNNER'siz oynamazdım..

Yorumlar

#1 - husoz - 25.07.2017 15:40

Günün ganyanında yeinci sekizinci sırada verilen maiden at 1.90 ganyan çıkıyorsa bütün kuponları değiştirip kendisini tek yazın. Sahtekarlar iş başındadır

#2 - mali1330 - 25.07.2017 15:04

Haddimize degil ama endless power isimli atla ilgili cok yorumunu hatirliyorum berkay ozellikle gucune dair.gorunce korktum fikrin nedir acaba .

#3 - keremcan - 25.07.2017 13:52

Yani derler ya "verdiğiniz vergiler,size yatırım olarak geri dönecektir"...zaten tatili haketmiş bir BERKAY KURT ,eğer tatilinde onu uzmezsek,o dinlenmeden sonra daha muhteşem dönecektir. .kendini fazla hırpalamadan tatilini, tatil şartlarına göre yap,dediğin gibi 1 hafta sade tahminlerle o haftayı atlatalım... (gün ilavesine de çok karşıyım..birakta bizlerinde o engin bilgi ve emege karşı 5-6 günün hesabını yapmayalım...)...sevgiler

#4 - kafkasli - 25.07.2017 13:33

merhaba berkay,

son ayak 1 numara için yorumunu rica etsem.
çok favori çıkmış ,

Yorum Yap

Yorum yapabilmek için önce giriş yapmanız gerekmektedir.