DUYURULAR

BURSA TAHMİNLERİM - 29 MAYIS Kategori adları

BURSA TAHMİNLERİM - 29 MAYIS

 

 Bursa programında şablonum son derece cazip tek bir at üzerine kurulu olacak.
Kazanması halinde geniş şablonun altılıyı yakalayamama ihtimali yok denecek kadar az.. Ben bu safkana güvendiğim için diğer ayaklarda tutmadığım bazı atlara da şans verdim.
Çizgiler şablonu ufaltmanıza yardımcı olacaktır.
Şablon ufaltma demişken, bunu dile getirmemem sizlerin görmesi gerek ve gördüğünüzden de eminim zaten ama ben görmek istemeyenlere hatırlatayım:
Dün biliyorsunuz İstanbul oyunumuz ilk ayakta 10 attan yattı ve toplamda 12 at koşuyordu.. Altılının para vermesini sağlayan iki at vardı; başta FORGET ME NOT sonra da YEŞİLTAŞ.. ( Heralde ikramiyeyi katlayanın, en az ganyanın 4.00 olduğu bir koşuda 13.00 ganyanlı atın gelmesinden ziyade 1.05'in yanında 6.00 lira ganyanlı atın gelmesi olduğunu bilecek kadar bu işin içindeyizdir )
Şablon 200 tl'ye çıkmasın ve tepki de olmasın diye ilk ayakta iki tane tutmadığım atı dışarıda bıraktım.. ( Dördüncü ayakta bir tane daha elediğim at vardı) Oysaki dördüncü ayakta ULUKIZ'a çizgi de çekmiştim.
Yani ULUKIZ tek  YAĞMURUN FISILTISI tek kurgu yapanlar, şablonun tamamı 200 tl olsa bile 50 tl'ye 8000 tl kazanacaklardı ama olmadı.
Belki 'HAŞ' yapmadığım için hata bende ama şu da unutulmamalı ki, burada fazla kaybettirmemek ve elbette kazandırmak için didinen biri var.
Yani özetle, 'ben de bilirdim o ayağı kapatmayı' diyeyim, anlayan anlar zaten..

 









VELİAHTIM: Yazımın girişinde bahsettiğim cazip bankom işte bu safkan..
Uzun süredir piyasada gözükmediği için unutmuş olabiliriz ama buradaki uzak ara en iyi at kendisidir..
Burada bir parantez açalım ve düne gidelim.. Dün de böyle bir at vardı; ikinci ayakta koşan TOMS..
Sürat yarışlarının vazgeçilmez ismi olan TOMS oradaki atlar arasında uzak ara en iyisiydi.. Ancak TOMS aylardır ortalarda yoktu ve biz onu kötü formundan dolayı değerlendirmeye dahi almamıştık.
Peki ne oldu? Dün az daha cezayı kesiyordu..
VELİAHTIM'ı analiz edince aklıma TOMS geldi.. Kötü formundan dolayı şans vermesem ve o koşuyu dört atla geçmeyi başarsam da o atı atlamamam gerekiyordu. Gelip kazansaydı şablonda olmayacaktı.
VELİAHTIM'a gelince, Bursa- Koceli- İzmir gibi kumlarda çok güzel yarışlar yaptıktan sonra İstanbul sentetiğe giden ve orada süper yarışlar yapan safkan en son İzmir kumunda 61 kg sıkletiyle AKALP'a geçilmiş ve sonrasında uzun bir ara vermişti.
Bu sezon ise sentetik pistte iki yarış gördü ve bugün sevdiği kaba kuma çıkacak.. Hazırlıkları da gün geçtikçe iyiye gidiyor.
Sıklet bakımından dezavantajı olduğunun farkındayım ancak yarışın gidişatı bakımından bir hayli avantajlı olduğunu da söyleyebilirim.
ORMANCI DAYI, BERKEBEY gibi kendisini yakın takibe alacak isimler olsa da mesafeden dolayı her ikisi de VELİAHTIM'ın temposunu kabul edecek ve ona pres uygulamayacaklar.
Düzlüğe sermayeli çıkmasını beklediğim VELİAHTIM'ın pisti de hafif ortalayarak seri sprintiyle rakiplerine geçit vermemesini bekliyorum.
BANKOMDUR..








ALTILI ŞABLONUM:

 

1.AYAK: 1
2.AYAK: 1,7,8 / 4,5,6,2,3
3.AYAK: 6,8,3 / 1,2,5,7,4
4.AYAK: 4,,1,2
5.AYAK: 6,5,2
6.AYAK: 2,4,1 / 3

Yorumlar

#1 - BERKAY KURT - 29.05.2017 15:12

AKABEY hariç hepsinin şansı var..

#2 - bero67 - 29.05.2017 14:42

Berkay ilk ayak veliahtımın rakipleri kimler olabilir

#3 - Lewent - 29.05.2017 14:24

Emegine saglık Berkay.

#4 - Kafi - 29.05.2017 14:10

1.e önerebileceğiniz rakip varmı

Yorum Yap

Yorum yapabilmek için önce giriş yapmanız gerekmektedir.