DUYURULAR

GÜN SONU DEĞERLENDİRMESİ - İZMİR & İSTANBUL Kategori adları

GÜN SONU DEĞERLENDİRMESİ - İZMİR & İSTANBUL


Yani bugün bu analiz ve yorumlarla her iki altılıyı da kaçırmam gerçekten trajikomik bir olay. Oysaki bayram öncesi Bursa'yı bularak biraz morallenmiş ve güzel ikramiye yakın demiştik ama belli ki şanssızlık devam ediyor.
İzmir'de üçüncü ayakta SNOWFLAKE'yi hadi tek yazmayı geçtim, 9-2 olarak bıraksam bile ilk olarak yer açacağım at dördüncü ayakta elediğim TAÇSIZ KRAL olacak, bunu yorumda da belirttim.
İstanbul'da ise doğru kurguyu yapıp ikinci ayakta 13 mü 14 mü derken tercihimi 14'ten yana kullanıyorum ve orada da 7 bin küsür ikramiye gidiyor. Elediğim bir diğer at da 2.olan BRABUS..
Bugün her iki ilde de kritik ayakları az atla geçtik, bankolarda sorun yaşamadık ama elediğim atlardan güzel ikramiyeler kaybettik. Çok daha vasat kurguların isabet sağladığını görünce bu işin büyük bölümünün şans olduğunu bir kez daha kavradım.
Nedense siteden yazmayı tercih etmemiş kimse ama çok sayıda direkt mesaj geldi, değerlendirenler olmuş, tebrikler..
Bu arada bu altılılar 'aman belli bir rakamı geçmesin' elemelerinden gidiyor, yorumları okumayıp, hiçbir sentez yapmayıp hala şablon fiyatı üzerinden zırvalayanlar görüyorum, bundan sonra laf anlatmaya çalışmayıp direkt engelleyeceğim. Onlar beni 'eleştiriye tahammülü yok' olarak bilmeye devam edebilirler.




Bursa tahminleri pist ölçümü yapıldıktan sonra, yani 12.30 - 13.00 arası yayınlanacaktır.

Yorumlar

#1 - Dadas25 - 11.07.2022 12:30

Sevgılı Berkay kurt tek eksıgın biraz güven mesela bı atı çok övüyorsun ama onun yanına at yazdığın zaman zaten oyunu kaybediyorsun oyun Bılgın güzel ama eksık olan kurgu gelen bütün atları buluyorsun ama kurgu da eksıklerın var bu yazım senı severek takıp ettıgım ıcın

#2 - Blackneo - 11.07.2022 12:06

Yatan kuponları da boyamaya basladiysak büyük ikramiye yakındır... antrenman olsun bu boyamalar büyük ve tutan kuponlara.

#3 - Boldpilot21 - 11.07.2022 11:06

Yaptığın yorumlar verdiğin şablon gayet başarılı.tamamen şansızlık dediğin gibi.
Sen bunlara takılma bizler sana güveniyoruz.dün olmadı bugün olur.sağlıcakla kal

#4 - ertunc3456 - 11.07.2022 1:38

Site de 3. ayım,hatırı sayılır bir ikramiye bulmamış olsak da çok emek verildiğinin,hiç bir yerde olmayan mantıklı yorumların olduğunu inkar edemem,bugün tutmaz yarın tutar,,enseyi karartma Kardeşim bırak yazan yazsın,işine odaklan,inan baş edemezsin,bu oyun biraz şans çokça da psikoloji işi,o bunu dedi şu böyle eleştirdi diye kafana takarsan geçmiş olsun,yanlış hatırlamıyorsam Taçsız Kral'ı cazİp durumda Bursa'da tek önermiştin o gün adım atmadı bugün kenter yaptı,bu oyunun cilvesi..

Yarış bitmez,çok küçük eleştirim biraz risk almaman,oysa o kadar iyi analiz ettiğin koşularda aynı bugün Snowflake de olduğu gibi,hani neredeyse kupona tek yazın demişsin ki defalarca oldu bu tip cazip safkanları ön planda önermen,ama kısmet olmadı tek yazmak..

Uzun lafın kısası dış etkenlere kulak asmadan aynı şekilde devam,herkese bol şanslar...

Yorum Yap

Yorum yapabilmek için önce giriş yapmanız gerekmektedir.