DUYURULAR

GÜNÜN DEĞERLENDİRMESİ VE ÖZ ELEŞTİRİ - 27 NİSAN Kategori adları

GÜNÜN DEĞERLENDİRMESİ VE ÖZ ELEŞTİRİ - 27 NİSAN



Bugünkü yarışların hepsini tek tek değerlendirmek yerine son aylarda en iddialı olduğum bankom BELEKİ hakkında ufak bir değerlendirme yapmam daha doğru olur.
Öncelikle şunu söyleyeyim; eğer SCIFO ve LEXINGTON FIRE gibi cümle alemin tekleri sürdirek konumdayken ve bana göre de kaybetme ihtimalleri düşükken gidip başka bir atı tek yazıyorsam onun kazanması şarttır. Kazanmamışsa çuvallamışsın demektir. 
Zaten bu art arda olduğunda tepkiler de çığ gibi büyümeye başlar, on senede bunu öğrendim :)
Genelde biz nasıl oyun kurarız? Ağır favorilerin biraz bile yıkılma ihtimalleri varsa onları yıkar, ters ayakta ise banko yazarız.. Bu stil, ay sonunda,  ne kadarlık kupon verdi, ne kadar tutturdu tarzı hesap yapanların ağzına laf vermek olsa da birçoğunuzun istediği stil..
Tabi hiç geçilmeyecek bankoları yıkmayı kimse istemez, o ayrı..
Gelelim BELEKİ'ye.. 40 kere karşıma çıksa, BÖRTEÇİNE ile kilo kiloya yakın bitirdiği yarış sonrası 9 kg avantajlı BELEKİ'yi her seferinde tek yazarım ama yarışı çok iyi izlemiş biri olarak şunu söylemeliyim ki bu yarış 40 kere koşulsa hepsinde de BÖRTEÇİNE , BELEKİ'yi temiz geçermiş.
Son ayları bırakın, son yıllarda bu kadar net yanıldığım bir at daha olmamıştı..  Üstelik B.Averbak kötü sürmedi, hatta BELEKİ eksik falan da koşmadı.. 
Yarışın sonradan rolantiye dönmesi ve Halis Karataş'ın aşırı derecede iyi binmesi diyeceğim ama rolanti tempodan dolayı olsa en geride giden AYZA'ya da geçildi BELEKİ ??
Gerçekten hatırlamak dahi istemediğim bir yarış ve gündü..
Bu aralar sinirler gerildi ve haliyle güzel bir altılı bulmamız şart oldu.. Her gün detaylı çalışıyor olsam da bir süredir güzel bir altılı gelmediğine göre demek ki bir şeyler ters gidiyor.
Bu hafta sonuna kadar daha detaylı çalışıp detaylı da yorum yazacağım ve hedefimde bir değil, iki altılı olacak. 

 

Ankara tahminlerim 13.30'da yayınlanacaktır..
 

Yorumlar

#1 - - 27.04.2017 17:21

Ben,10-20 tl.arası oynuyorum..yıllardır boyle..ancak merak ettigim bir konu var..acaba günde 2 kez,o şablon fiatlarını oynayan kac kişi var.ben bir kişı tahmin ediyorum..'da REZA SARRAFTIR..ancak onun gibiler ayda 9-10 bin tl.bütçeyle oynayabilirler...ben o 10-20 tl.lık kuponlarla %kuponlarla %70,80 başarılı oluyorum..tabi bu başarıda en büyük pay senin o (virgullu(,,)slaşlı (/) (//) şablonların ve EN ONEMLİSİ O MUHTEŞEM YORUMLARINDIR..hayatta bilmedim SABLONLARİNIN ne kadar olduğunu..herşeyi senin ifade ermeni beklemiyecegiz..bazı şeylere de biz karar vermeliyiz..mesela;misli bitip bitmedigine,0 program ne kadar ikramiye verir..v.s.v.s..ben (-arkama yaslanıp YORUMLARININ keyfini cıkarmayi daha cok seviyorum (bir kez boyle yazmiştın)...cogu arkadaşlarada bunu tafsiye ediyorum...sevgilerimle

#2 - BERKAY KURT - 27.04.2017 14:00

coex17; eleştirinizi anlıyorum ve bence çok da haklısınız..
Başkalarını bilmem ama örnek vermem gerekirse; LEXINGTON FIRE ve SCIFO'yu, yani sürdirek iki bankoyu tek yazıp asla 100 tl'lik şablon vermem.
Tek tekli oyun yaptığımda eğer başka ayakların patlayabileceğine de inanmışsam bazen 100 tl'yi geçebiliyor ama bankolarını genelde tercih edilmeyen ayaklarda seçmeye çalışan biri olarak söylemeliyim ki bülten altılısı verip üstüne bir de 100 tl'yi geçen şablonlar sunmaktan nefret ederim.
Bu yazıda da söylemeye çalıştığım şey az çok bu; eğer sürdirekleri yıkmış başka ayakta tek yazmışsan onun kazanması gerekir. Çünkü sürdirekleri yıkmanın hem maddi hem de psikolojik yükü var.
Dün için yapmam gereken üçünü de tek yazmak ve kaybı minimumda tutmak olmalıydı.

#3 - coex17 - 27.04.2017 13:36

bence burada en büyük sorun kupon ücretlerinin bu kadar vasat ikramiyelerin olmasına rağmen yüksek tutulmasıdır.
açıkça söyleyeyim son 3 ayda aşağı yukarı bütün ücretli tahmin sitelerine kayıt oldum. aşağı yukarı 120 liradan aşağı kupon veren görmedim. hafta içi ve sonu tahmini 10 bültene tahmin verildiğini düşünürsek ayda 4800 liralık kupon yapmış oluyoruz.
ben çoğu ücretli sitenin yıllık bazda artılı rakamlara çıkmasının zor olduğunu düşünüyorum. çünkü cidden ikramiyelerde bir kısırlık söz konusu.
vip üyeliğim sona ermesine rağmen sadece başlık merakından dün siteye girdim. ve başlıktan tek verdiğin atın BELEKİ olduğunu tahmin ettim. sen dahil bir kaç ücretli sitede de aynı at tekti. bana göre tahmininin gelmemesi gibi normal birşey yok.sonuçta atı çıkıp sen sürmüyorsun veya o andaki sıkıntılarına senin müdahale edecek şansın yok .adı üstünde tahminlerini bizimle paylaşıyorsun.
benim tek sıkıntılı bulduğum mükemmel analizlerine rağmen her programa aynı düzeyde kupon miktarında şablon oluşturman... yani dünü örnek alacak olursak tahmincilerin SCIFO ve LEXINGTON FIRE varken kuponu 30-40 lira civarında tahmin sunmaması. zaten ikramiyeler ortada...
türkiyenin en iyi 4-5 tahmincisinden birisisin senin tahminlerinden keyif alıyorum ama açık söyleyeyim şablonlarından aynı keyifi,heyecanı alamıyorum... bi tek senin değil diğer arkadaşlardan da öyle... umarım mayıs ayı daha iyi geçer berkaycım. bol şanslar

#4 - devsev - 27.04.2017 13:33

kardeşim sıkma canını olur böle şeyler canlı oyununun garantisi olmaz sen keyfine bak
ben sadece selim kaya takıntına takılıyorum bence selime biraz yumuşa o da canlı onunda hatası olur bence kuponunu selime kafayı takmadan yap selim yüzünden bu mesafede cankardeşleri yıktık her kes yanılabilir bu sadece tavsiye sen çok iyisin

#5 - bero67 - 27.04.2017 13:29

Arkadaşlar ben bu adamı 10 yıl oldu takip ederim adamın günahını almayın

#6 - IWANTPEACE - 27.04.2017 13:16

Reis canını sıkma unutmakı onlarda birer canlı canın sağ olsun sen ritmin i bozma başarılar

#7 - cemre1980 - 27.04.2017 13:12

sana güvenimiz sonsuz...

#8 - murat51 - 27.04.2017 13:03

berkay kardeş,elbetteki tutturmak güzeldir hem maddi hem manevi olarak kazanc ve moral acısından.ama şunuda bilmeni isterim üzülmek ayrı şey kendini yıpratmak ayrı bişey.kendini yıpratacak derecede sinirlerine yüklenmemelisin..yaklaşık 20 senedir bu işin içindeyim.gerek yarışın koşu gidişatı.atın micazı karakteri huyu vs vs varıncaya kadar uzman kişisin.ve türkiyede benim tanıdıgım üç kişiden ilkide sensin..haklı veya haksız tepkiler olabilir o yüzden demoralize olmadan yola devam usta...

#9 - ziya35 - 27.04.2017 12:35

senin herdediğini bu jokey bozuntuları yapsa biz hergün altılı yakalarız kardeşim sıkma kendini sen yapabildiğin en iyi yorumları yapıyosun zaten

#10 - ramses - 27.04.2017 11:48

Gereksiz yere hırpalama kendini kardeş,sonuçta o gün at da iyi olmayabilir.Çok görüyorum klüpte
sen ata gözün gibi bakıyorsun,seyis elinde telefon mesaj sosyal medya vs,at oynuyor bir şeyden
dolayı,küfür tekme.Sonra ne olacak hayvan diyoruz ama onunda morali bozulabiliyor.Zaten üzerine
binenlerden yıllarca şikayetimiz oldu,hatta jokeysiz koşsun :-) falan bile dedik.Sözün kısası senin
emeğine karşılık veremeyecek bir çok faktör olabilirken herkes kendi şablonunu oluşturmalı.Senin yorum-
larından faydalanmalı,bu kadar basit.Bildiğin stilden şaşma,diğerlerinden farkın kalmazsa zaten
üye sayın düşer.Sevgilerle.

#11 - aydin dgrmnc - 27.04.2017 11:47

enteresan yorum yapıp durmayın ben yıllardır takip ediyorum berkay kardeşimi oyunun hakkını herzaman verir her insan yanılabilir at yarışında iddaa olmaz tjk ile anlaşma ne demek boyle saçma bir söz olmaz ama şu da bir gerçek burada verilen atlar aşırı derecede yayılıyor son koşuda %27 ile börteçine 1.at %19 ile beleki ikinci at konumunda iken 1 saat içersinde agf oranları %22 ye %22 oluyor bayaa oyun oynanmış zaten son aylarda hiçbir altılı doğru düzgün para vermiyor haşlık derecesinde bile olmayan komik rakamlar veriyor bu iyi birşey değil cazibe tamamen kayboldu...

#12 - tursel - 27.04.2017 1:16

maiden koşularda rakipsiz atlar koşuyordu..Belek'iye filan gerek yoktu..senin yapman gereken son ayağı 3-4 atla garantiye alıp yedili ganyan şablonu vermekti..altılının para vermeyeceği zaten belliydi..

#13 - tursel - 27.04.2017 1:13

ben vip üyeliğe geçtiğim an formsuz döneme giriyorsun Berkay..tjk ile işbirliği yapmaya başladığını düşünmeye başladım..tjk ile mahkemelik olmuştum da...

Yorum Yap

Yorum yapabilmek için önce giriş yapmanız gerekmektedir.