DUYURULAR

ADANA TAHMİNLERİM - 1 NİSAN Kategori adları

ADANA TAHMİNLERİM - 1 NİSAN


 Adana'da bugün zevkli ama kısır bir program var.. Altılının güzel bir ikramiye verebilmesi için ilk ayağı saymıyorum diğer hiçbir ayakta favori gelmemesi, patlamasa bile ikinci üçüncü at gelmesi gerekir.
Bu da uzak bir ihtimal değil çünkü favorilerin plase atlarla denk güçte olduklarını düşünüyorum.
İlk ayağı ise neden saymadığımı hemen aşağıda şöyle açıklayayım:








MASTAR KIZI: İstanbul ilk ayaktaki ALTIN AKAR'dan bahsederken günün ganyanı bahis oyununa da uzun uzun yer vermiştim.
Tehlikeli şeyler dönmediği sürece normal şartlarda ALTIN AKAR'ın geçilme ihtimali olmadığı..
Aynı şeyi buradaki MASTAR KIZI için de geçerli.. Yarış içerisinde inanılmaz kolay gidebilen ve 200 metre boyunca çok ama çok seri sprint yapabilen kısrak, bir anda arttırmasıyla arka grubu da dağıtıyor.
Tabi bu sprintini uzun sürdürebilmesi imkansız çünkü öyle böyle arttırmıyor.. Dolayısıyla 1200-1400 arası mesafelerde, kendi grubunda kolay kolay geçilmez.
1500 olması kafamı karıştırmıyor değil ama rakipleri öyle uygun ki, ilaveten çok süratli atlar olmaması sebebiyle Burhan Kılınç'ın kısaltacağını düşünüyorum.
Startla birlikte liderliği almasını veya bariyerde 2.3.lükte konumlanmasını beklediğim kısrak, düzlüğe tuta tuta çıkıp teşviğe başladıktan sonra müthiş arttırmasıyla fark açacaktır..
200'e girildikten sonra hafif tempo kaybetmeye başlayacak olsa bile yaptığı bindirmeyle avansı alacağını düşündüğüm için yanına at yazma ihtimalim yok.
Bankomdur..







NOTLAR: İkinci ayakta 3-4 günde bir koşan ve kazanma karakteri zayıf atları görüyoruz.. TURABİ son yarışında çok iyi koştu ama iş luta kalıcna her zamanki gibi son 50'de yine çekti kendini.
Grup kendisi ve ŞAFAK VAKTİ için müsait ama hem sık koşmaları hem de kazanma karakterlerinin zayıf olması sebebiyle yanlarına at önereceğim.
Uzun süredir start almayan ATEŞ KRALLIĞI'na dikkat.. Sıralamam şablonumdadır.
Üçüncü ayakta son yıllarda gördüğüm en ciğerli atlardan biri olan
AYRTON'u son yarışında sizlere yılın bankosu olarak önermiştim ve beni mahçup etmişti.
Yürüyecek dermanı olmayan bu safkan JUST EAGLE gibi sıradan bir Kv atına sıkıntısı olmasa asla geçilmezdi.
11 gün içinde bu çözülmüş olamaz ama eğer sıkıntısı kondisyonsa artık hazır duruma geldiği için bu rakiplerini güle oynaya geride bırakır.
Yok eğer sıkıntısı devam ediyorsa o zaman da öndeki atlara saldırıp yakalayamayan ve 2.3.lükte kalan bir AYRTON izleriz.
Bu durumda da OĞLUM BERATIM, SCAMP ve DOWN TOWN sırasıyla devreye girebilecek isimlerdir.
Dördüncü ayakta; KOZANDAĞI buradaki tüm rakiplerinden üstün.. Daha güçlü atlara kafa tutan safkanın tek sıkıntısı ara vermiş olması..
Hazırlıkları çok iyi gözüküyor ama nefes yapıp yapmayacağını bilemeyiz.. 
Geçilme ihtimali çok zayıf olsa da ASALETLİ ve GEZGİNCİ rakiplerdir..
Beşinci ayakta; benim ciddi anlamda antipati beslediğim CARACAS'ın ağır favori çıktığını görüyoruz, hem de yeteneksiz apranti Sakallılar'la..
Tek özelliği arka grubu dağıtıp sonlarda emekleyerek de olsa aldığı avansı korumaya çalışması olan CARACAS her ne kadar çok uygun grupta yarışacak olsa da benim asla tek olarak güvenebileceğim bir at değildir.
CLIFF SURFER ve BAŞYİĞİT önce, sonra CARACAS..
Son ayakta da; yarışı normalde kazanması gereken at 5 numaralı KAFKASSOYU'dur ama acemi bir aprantiyle start alacak.
Genelde böyle atlar bu tip aprantilerle deklare olduklarında yarıştan çıkıyorlar ama bununla ilgili bir duyumum yok.
Çocuk üzerinde durabilirse bu gruptan üstün olan safkan kazanmaya yakındır.. Binici kurbanı olursa da rakipler sırasıyla şablonumda..








ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK: 2
2.AYAK: 5,4,2,11,1,7,9
3.AYAK: 2,1,5,3
4.AYAK: 1,,2,4
5.AYAK: 4,3,1
6.AYAK: 5,3,2,1,4,6

Yorumlar

#1 - YALÇIN13 - 01.04.2017 19:10

super bir at vesüper bir binici buluşmuşlar tebrik ediyorum ıkısınıde bekle en sonda bu gurubun en kötü atına bındın ya tabelanın sonuncusu olmak yakışır size....

Yorum Yap

Yorum yapabilmek için önce giriş yapmanız gerekmektedir.