DUYURULAR

GULFSTREAM PARK TAHMİNLERİM VE DUYURU - 16 NİSAN Kategori adları

GULFSTREAM PARK TAHMÄ°NLERÄ°M VE DUYURU - 16 NÄ°SAN


Sevgili dostlar, bizim yarışlar iptal olduÄŸundan beri yaptığım bir açıklama var, o da üyelik sürelerinin yarışlar baÅŸlar baÅŸlamaz tekrar güncelleneceÄŸi, ertelendiÄŸi tarihte kimin ne kadar günü varsa tekrar ekleneceÄŸi ve kimsenin maÄŸdur olmayacağı idi..
Ancak her gün aynı sorular gelmeye devam ediyor..
Kimisi 'ben yabancı yarış oynamıyorum, günlerimi ekleyin' diyor, kimisi 'neden güncellemiyorsunuz' diyor, 'seni ÅŸikayet edeceÄŸim' diyen bile var.
Öncelikle sadece Gulfstream Park tahmini veriyorum ve bunu herkes görebiliyor, hiçbir ÅŸekilde ücretli deÄŸil. Yani üyeliklerle zerre alakası yok benim tahmin vermemin..
Yarışlar baÅŸlayınca üyelikler kaldığı yerden devam edecek, ÅŸimdiye kadar görmeyenleri tenzih ediyorum, lütfen bu konu için duyuruları okuyun..
Bir diÄŸer konu da Gulfstream Park tahmin saati konusu.. Sevgili dostlar, bana kalırsa bu dönemde altılı falan oynamayın.
Benim günlük rutinimde yarış izlemek hem hobi hem de bağımlılık gibi.. Kendim bu yarışlara çalışarak vakit geçiriyorum, çalışmamı burada yayınlamamı isteyen çok kiÅŸi oldu.
Yoksa inanın tahmin vermek ya da vermemek benim için çok önemli deÄŸil yabancı yarışlara..
Hatta tahmin vermesem, çalışmaya saat 19.30 gibi yemeÄŸimi falan yedikten sonra baÅŸlarım.. Ama bekleyenler olur diye 17.00'de falan baÅŸlıyorum.
Bunu daha da erkene almam hem çalışmamın verimli geçmemesi demek hem de düzenimi bozmak demek..
O yüzden anlayışınız için teÅŸekkür ediyorum..








GREY MANNERS: Hayatının ilk startını 9 AÄŸustos 2019'da alan ve sulu kumda rakipleriyle alay edercesine uzak farkla kazanan safkan 2019'u boÅŸ geçmiÅŸ ve bir daha piste çıkmamış.
2020'ye 31 Ocak'taki yarışıyla merhaba diyen safkan, starttan iyi çıkmamasına ve en az iki stili rakibiyle ölüm temposunda önde gitmesine raÄŸmen son 400'e kadar ayakta kalmış, sonrasında da hiç zorlanmayarak enseye basmış.
Yani aradan sonraki yarışında saÄŸlıklı dönmüÅŸ ama kondisyonu ve yarış ÅŸartları kendisine 4.lük getirebilmiÅŸ.
Tam 1 ay aradan sonra 1 mart'ta ilk kez çime çıkan ve gözden düÅŸüp 1 e 19 oranla koÅŸan safkan, iki süratli kaçağı önüne alıp 3.4.lükte gitmiÅŸ, düzlükte de tabela mücadelesi vermiÅŸ.. Çok fazla gerilememiÅŸ ve yine zorlanmamış.
Tam 2 hafta sonra, 15 Mart tarihli yarışında ise bu kez en baÅŸtan liderliÄŸi almayı denemiÅŸ ama bir stili rakibi daha aynı ÅŸeyi isteyince ilk 400'ü 21 küsür geçmiÅŸler.. Bu ölüm temposu demek..
Sonlarda temposu düÅŸüp yakın ara 6.olmuÅŸ ama dikkatimi çeken, o tempolara raÄŸmen 200'e arttırıp lider girmesi..
Ve gelelim kendisini tek yazmaya karar vermemde çok etkisi olan 4 Nisan tarihli son yarış performansına..
Yine liderliği istemiş ama bir at daha aynı şeyi isteyince 2.likte gitmiş ve son 200'e kadar da 2.likteymiş.
Ä°stediÄŸi tempoyu bulamadığı için yine gerilemiÅŸ ve bu kez de 5.kalmış.
Bugün ise kuma çıkıyor, 4-9-10 no'lu atlar da önde gidiyor ama olur da bizim kır at GREY MANNERS'i önde yalnız bırakırlarsa yeni ilgililerinde kum pistte yakalayamazlar diye düÅŸünüyorum.
BANKOMDUR..










DIZZY SIGHT: Ekim 2019'da Keeneland hipodromunda 1 e 19 oranıyla kazandıktan sonra baÅŸarılı bir 4.lük daha elde eden safkanın Ocak ayının başında rotası ise Gulfstream olmuÅŸ.
Yakın ara 5.olmuÅŸ ve hiç doÄŸru düzgün ataÄŸa kalkamamış ama ben fiziÄŸini, gayretini çok beÄŸendim ve izlerken sanki 'ben daha eksiÄŸim, bu gördüÄŸünden çok daha fazlasıyım' der gibiydi.
Bugün daha iyi olduÄŸu kumda izleyeceÄŸimiz safkan benim net favorimdir..


Rakipler; JANUARY WON, AWESOME PARTY, GENGHIS ve BIG HAMBONE ÅŸeklindedir..








HERO UP - DRAMA IN DIXIE: EÄŸer bu koÅŸuda ST JOE WIPPER , yani 5 no'lu safkan olmasaydı HERO UP'un yanına kesinlikle rakip önermezdim.
Genelde yüksek tempolarda stili rakiplerle kaçıp duran, sadece son yarışında önde rahat kalıp yanına at yaklaÅŸtırmayan HERO UP'un ne yapıp edip liderliÄŸi alması lazım, liderlik almadan yarış falan kazanamaz.
Stili rakibi var mı diye analiz ettiÄŸimde, çoÄŸunun 2-3 gitmeye ikna olabileceÄŸini gördüm ama 5 no'lu safkan beklediÄŸi yarışlarda baÅŸarılı olamazken, son yarışında liderliÄŸi isteyip 2.olmuÅŸ.. Bizdeki cahillik orada da varsa 5 no'lu safkan yine liderlik isteyebilir ki bu da bizim HERO UP'un iÅŸine gelmez.
Zira DRAMA IN DIXIE de gerilerde giden bir at deÄŸil, kaçak atı önüne alıp 2-3 gitmeyi seviyor.
EÄŸer olur da HERO UP ile ST JOE WIPPER kapışır, hatta ekürilerden biri de bunlara dahil olursa son yarışı kesinlikle ölçü olmayan DRAMA IN DIXIE'nin kazanmasını normal sonuç olur..

Bir diÄŸer sprinter
WARRANT OFFICIER'e de dikkat, yurtdışında oranı çok düÅŸük.. Ben yarışından bir ÅŸey anlamadım..








JUST KIDDING - CHARLIE THE GREEK- MERCEDES BOY: Bu koÅŸuda çok sayıda kaçak at var.
Ben yarışın epey sert baÅŸlayacağını düÅŸünüyorum.
Önde gidecek atlardan JUST KIDDING bana göre en iyileri.. Ayakta kalmak için çok direnç gösteriyor.
CHARLIE ise düzlüÄŸe doÄŸru kendini çok güzel önlere atıyor ve iyi hücuma kalkıyor. 3 no'lu HE IS GONE'yi temiz geçmiÅŸ..
1 ve 2 de kaçak atlar, ÅŸanslı gösterilmiÅŸler ama bence 9'a geçilirler, hadi 9'a direnseler, 5 CHARLIE'ye av olurlar..
Sigorta olarak da R MERCEDES BOY diyorum, ufak tefek bir at ama sonlarda aralardan çıkabilir..







2.ALTILI ÅžABLONUM:

1.AYAK: 7
2.AYAK: 1,9,5,4,2,3,6,11,16,8
3.AYAK: 5,2,6,4,9,1 / 7,8
4.AYAK: 8,,3,10,7,6
5.AYAK: 2,8,,1
6.AYAK: 9,5,6

 

Yorumlar

Yorum Yap

Yorum yapabilmek için önce giriş yapmanız gerekmektedir.