DUYURULAR

KOCAELİ TAHMİNLERİM - 22 KASIM Kategori adları

KOCAELİ TAHMİNLERİM - 22 KASIM


Yedili Plase ayağında ÇAKIRIN KIZI'nı yakın takibe alacak olan SACRED ZENYETTA düzlükte rakibinden kurtulmaya çalışırken bence mesafe kendisine uzun gelecek ve sonlarda AYAZINKIZI'na avlanacak..
AYAZIN KIZI'nı yedili plasede tek bırakabilirsiniz..

Not: Çifte önerisini saat 12.45 gibi kaldırdım çünkü SACRED ZENYETTA'nın üzerine katabileceğini, bu sayede mesafeyi tolere edebileceğini düşünmeye başladım.
Yine de AYAZINKIZI tutuyorum ama çifte önermiyorum.








MARUFTAY: Sevdiği mesafelerdaha ziyade 1400-1600 ancak grdüğü yarışlar sonrası eski durumundan bile daha iyiye geldiğini son yarışıyla birlikte gözler önüne seren bu safkanı bugün 1800'de de yıkmayacağım..
UZUNBEY'in sert başlayarak 150-200 metre sonunda liderliği alacağı yarışta içeriden BU ve SOYUGÜZEL de arttıracak ve yarışı biraz hızlandıracaklardır.
UZUNBEY bu ikiliye liderliği vermeyecek ama kolay tempoda gidip sonlarda kesen BU ve SOYUGÜZEL, UZUNBEY'i yormaya ciddi adaylar..
Bu sırada 4.lükte yer tutacak olan MARUFTAY ise düzlüğe yavaş yavaş tükenen rakiplerine hakim olarak çıkacak ve önce UZUNBEY'le farkı açacak, sonra da geriden gelecek sprintlere karşı koymaya çalışacak..
Son günlerin başarılı aprantisi Bekir Mert Mırık idaresinde uzun sprinte gerek duymaması halinde kazanmasını bekliyorum.
BANKOMDUR..











CANYOLDAŞ: Bu safkanı ya tek yazacaktım ya da çok at geçecektim.. Starttan artık 5-6 boy geç çıkış yaptığı ve en geride gitmek zorunda kaldığı için çok riskli banko olur..
Ama 1200'de, 50 kg sıkleti yakalamışken bu rakiplerini geç çıksa bile geride bırakması gerektiğini düşünüyorum.
Daha önce 1400'de Hamedi ile 3.olurken dikkatleri çeken safkan son yarışında ise kendisine bence çok uzun gelen mesafede 5.olmuştu.
Bugün aşığı olduğu 1200'de, KUSURSUZ GÜÇ ve SAYGON'un ölüm temposunda süratlendirecekleri yarışta düzlükte sınırları zorlayacaktır..

Beklediğim performans gelmezse işler karışabilir, sıralamam şablonumdadır...














BARTHY BOY - ŞİRİN SULTAN: Ömür boyu maiden kalacağını düşündüğüm CASNAR'ın 2.at olarak çıktığı, sürekli maidenlarda dolaşan ve 1.den daima uzak yiyen FATİHİNGÜLÜ'nün de bir diğer ciddi rakip olarak gösterildiği yarışta BARTHY BOY'u sağlam banko önerme planlarım vardı ama takibimdeki ŞİRİN SULTAN'ı görünce bu kolay olmadı.
Yine de BARTHY BOY artık ille de liderlik demediği için, CASNAR ve DEVİRHAN'ın arkasında 3.lükte giderek rakiplerine ayırmaya çok yakın..
ŞİRİN SULTAN iki yarışında da Özcan'ın katliamına uğradı.. Tamam idaresi zor at ama kısa sprinte sahip bu ata başlarda yüklenmemek gerekli.
Bugün Kocaeli hafif kumunda nasıl binilirse binilsin muhtemelen çok ama çok etkili olacaktır.. Favorinin en ciddi rakibi, hatta favoriyi tek önermeme sebebimdir.
Normal kuponlar için iki atı yeterli görüyorum ama ilk ayaktaki teki oturtursak kaçırmamak isteyenler bu ayaktaki sıralamamı dikkate alabilirler..













MY FREEDOM : Normal şartlarda Kocaeli 1200 kumunda geçemeceği at yok ancak son yarışında öyle bir startta kaldı ki şansına yarış kazandı..
Öndeki at BALYECİ değil de inatçı ve güçlü bir başka at olsa kazanma ihtimali yoktu.
Eğer yine kötü çıkış yaparsa bugün mesafe 1400 değil de 1200 olduğu için kendisini zorlu anlar bekliyor olabilir..

DONT HESITATE ve BALYECİ SALİH muazzam adapte ve arttırma kabiliyetleriyle 1200'de en ciddi rakiplerdir..

MISTER BOND da iyi koşar ancak bir şekilde 1.olamaz, 2.3.lükte kalır diye düşünüyorum..












OĞLUM ORHAN: Gerek eşkaline gerekse aksiyonlarına hayran kaldığım bu safkan için rakipler bu kez sert evet ama üzerine de katacağı düşünülürse bence baş edebileceği rakipler..
OVA BEYİ'nden liderliği almak yerine onun yanına KAÇKARKIZI'nı bırakıp bariyerde 2.3.lüğe yerleşirse bence çok daha etkili olacaktır.
Şayet OVA BEYİ ile kapışır, bir de bunlara KAÇKAR eklenirse yarışın favorisi KAPAKLICAN'ın ekmeğine yağ sürmüş olurlar..
Böyle bir şey olmasa bile kazanabilecek güçte
KAPAKLICAN'ın haklı favori olduğunu kabul etmek gerekir.
OVA BEYİ de muazzam form yakaladı, 1200'de çok güzel arttırdığı için kuponlarda muhakkak bulunmalı..












Son ayakta ise; ALİDEV hafif kilo olduğunda muhteşem düzlük sprinti yapıyor ve kendisine dayanabilmek hele de form bulmuşken imkansıza yakın oluyor ancak bugün yarış öyle rolanti geçecek ki ALİDEV'i tek atmaya hazırlanıyorken hayal kırıklığına uğradım..

SINGLE CAR liderliği alacak, FAITHWUL WOLF ve TLOS da pres yapmadan 2.3.lükte yer tutacaklar..
Yarış hızlanırsa ALİDEV bence yine de kazanır ama hiç zannetmiyorum hızlanacağını..
Dolayısıyla ilk üç şansı, yarışı ilk 3 şeklinde götürecek safkanlara veriyorum..
ALİDEV bunlardan sonra..

Sigorta olarak ise
YÜZATLI ve SON OF HAKEEM..












ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK: 6
2.AYAK: 9,7,3,4,5,1,2,10,8
3.AYAK: 1,8 / 7,5,6,4
4.AYAK: 2,3,4
5.AYAK: 7,1,3
6.AYAK: 3,9,2,10,,11,5

 

Yorumlar

#1 - Yusuf1425 - 22.11.2019 16:46

BERKAY izmir yağışlı nasıl olcak

#2 - Ceco - 22.11.2019 16:22

Su tekten sonra milletin oyun bilmeyen adamların sansına patlar yanlışlkla 20 bn bulur . Bizim sansımıza fav gelir. Tebrikler ve başarılar

#3 - Azrail - 22.11.2019 16:09

Berkay İzmir'e gece den beri aralıksız yağmur yağıyor

Yorum Yap

Yorum yapabilmek için önce giriş yapmanız gerekmektedir.