DUYURULAR

KALDIĞIMIZ YERDEN.... ( 93.GAZİ KOŞUSU TAHMİNLERİM ) - 30 HAZİRAN İSTANBUL Kategori adları

KALDIĞIMIZ YERDEN.... ( 93.GAZİ KOŞUSU TAHMİNLERİM ) - 30 HAZİRAN İSTANBUL


Sevgili dostlar daha önce de söylediğim gibi, 2 günlük yol izniyle beraber toplamda 21 günlük bedelli askerlik görevim vardı ve Cumartesi sabahı itibariyle terhis belgemizi aldık..
3-4 saatlik bir dinlenmenin ardından soluğu tabii ki sitemizde alıyorum..
Dönüşümüz güzel bir tarihe denk geldi, bildiğiniz gibi GAZİ KOŞUSU yapılacak ve benim de bana aylar gibi gelen süreden sonraki ilk tahminim Gazi programıyla olacak..
Ne zaman yayınlanır şu an için bir fikrim yok ama detaylı bir çalışma yapmam gerektiği kesin..
Sizlerle tekrardan buluşmak büyük mutluluk, yarın görüşmek üzere..

--------------------------------------------------------------------------------



Birinci ayakta; idman pisti programında beni etkileyen ve beğenimi kazanan toplamda üç safkandan bahsetmek istiyorum:
ROCK AND ROLL, WALTZ GOES ON, SUZI DIOMAND...
Bunlardan ROCK AND ROLL birlikte çalıştığı rakibine göre inanılmaz rahat görüntüsü ve müthiş eşkaliyle beni en etkileyen isimdi..
Kaya ekürisinin nadiren iddialı İngiliz atları olur ve değişmeyen tek şey ilk yarışlarına çok hazır katıldıklarıdır.
M.Kaya da tayları yarışa sert ve iyi başlattığı için 1.kulvar avantajıyla kazanmaya en yakın tay olarak görüyorum..

SUZI DIOMAND idman pisti programında 'beni tutmayın' der gibiydi.. Sertlik yapabilecek bir izlenim alsam da jokeyi kontrolü sağladığında ciddi hızlara ulaşabilecek bir tay olarak görüyorum kendisini..
Kulvar ve jokey avantajı bir diğer iyi, efsane kısrak SUZI GOLD'un ilk yavrusu olan bu tay da bence çok şanslı..

WALTZ GOES ON ise inanılmaz rahat ve diri görüntüsüyle kısa sprintinde beni büyüledi.. Yarış içerisinde jokeyini üzmeyecek, direktiflere uyacak bir yapısı var.
Kulvarı biraz sıkıntı olsa da adapte, yer tutma gibi problemler yaşamayacak aksiyon yapısından dolayı çok şanslı görüyorum.

Bu üç at önde gibi gözükse de
CASCADA'yı da, LA QUERDA'yı da çok tutuyorum..
Kontrolsüz hıza sahip olsa da favori
DEEP FOCUS'u da yazmamak olmaz, Pazar gününü zehir etmeyelim.
Orijini ve idmanları beğenimi kazanan
WIN THE LADY de bence mutlaka yazılmalı..
Son olarak da Hışman'a çarpı atarsak sanırım ilk ayakta yatma riskini ortadan kaldırmış oluruz..












NENE HATUN KOŞUSU'NDA; bana göre son derece sağlam bir banko var.
Açıkçası bu safkanı görünce Gazi Koşusu tahminimin önemi azaldı çünkü altılı ganyanı yakalamak adına ciddi bir avantaj sağlayacağını düşünüyorum.
Bahsettiğim isim tabii ki 15 numaralı
LUCKY FOOT...
Her sene dişilerin Nene Hatun Koşusu için çalışmaya başlarken önce sürpriz ararız çünkü dişilerde patlama ihtimali yüksektir..
Ancak bu kez çok bariz bir at var; THE LAST ROMANCE ve HÜRAT'ın Gazi'ye deklare olmasıyla adeta rakipsiz kalmış.
S.Kaya geçmiş yıllarda benim için bir numaralı jokeydi ama artık tempo, gidişat konularında çok vasat ya da önemsemiyor. Tek özelliği kaldı o da iyi yer tutmak.
LUCKY FOOT'a binişini çok dikkatli izleyememiştim ama dün yüz defa başa alarak izledim ki, aman allahım!
THE LAST ROMANCE'yi tek rakip olarak görmesini anlayabilirim ama devamlı dışarıda kalmasını, erkenden yürümesini, düzlükte gram mermi bırakmamasını anlayamam..
Liderliği alan at kazandı ama bana göre yarış yüksek tempoda geçti.. Bu THA LAST ROMANCE'nin başarısıdır.
LUCKY FOOT Dişi Tay Deneme'yi kapandığı ya da S.Kaya'nın sandığı gibi yetiştiremediği için kaybetti ve bu kez bambaşka bir taktikle yarıştı.. Dikkat edin safkan tüm gücünü düzlüğe yüklenip çıkarak harcadı ve tükenmeye başladığı için yarışı bırakma noktasına geldi.
İşte tüm bunlara rağmen her ne kadar uzun mesafeyle zerre alakası olmasa da HÜRAT bile dolu sermaye gelirken LUCKY FOOT ile zar zor ara kapattı.
Bugün rakip olarak gösterilen ve kusursuz sürülen ALPHA KURT falan S.Kaya'nın bu saçma binişe rağmen LUCKY'e yaklaşamadılar bile.. Yani LUCKY FOOT'un muhteşem gücünü siz düşünün..
Bugün ise üzerinde Özcan'yı görünce içimden sevinç çığlıkları koptu desem abartmış olmam..
Bu kadar dolu ve güçlü bir atın, THE LAST ROMANCE yokken tek yapması gereken orta sıralarda sabırla beklemek, düzlükte de müthiş aksiyon yapısıyla gücünü sergilemek, hepsi bu..
LUCKY FOOT TEREDDÜTSÜZ BANKOMDUR...











ALİ RIZA BEY KOŞUSU'NDA; banko olarak önereceğim bir diğer isim 8 numaralı
YELTAY olacaktır.
Genellikle düzlüğe tuta tuta çıkıp teşvikle birlikte sabit hızda kalarak sonlarda güçlü gelen rakiplere son anda geçilen bir at YELTAY..
Ancak değişmeyen tek şey önde boş kalsa da pres yese de sonuna kadar dirençli..
Kazanması için, yani her zamankinden daha dirençli olabilmesi için elbette pres yememesi ve rakiplerinin de rolanti tempoda son vermekte güçlük çeken atlardan oluşması gerekir..
Rakipler öyle mi dilerseniz tek tek inceleyelim:

BABAEMİR ve BODRUM KALESİ bu grubun atları değiller, değerlendirmeye almaya gerek bile yok.
CİVANTAY iyi yer tutan, düzlük boyunca da ciğerini konuşturan son derece iyi bir at, biliyorsunuz sınıf da atladı.. Ciddi rakiplerden biridir.
FİRİKYA - SELKUT; FİRİKYA'nın kazanma karakteri bugün at yarışından pek anlamayan kişinin bile hakim olduğu bir şeydir, iyi koşar ama son veremez. SELKUT da ara kapatamaz, tabela içinde olur ama kazanamaz.
TALİPHAN G.Kocakaya ile ekstra iyi koşar.. Bursa'da VARLIKLI'ya geçildi, eski attan eser yok evet ama tam mesafesi ve dediğim gibi Kocakaya var.. Kendisini elersek rolanti tempoda gerilerde boğulma ihtimalinden dolayı eleyebiliriz. Üzerini çizemesem de işi zor.
TAŞKIR inanılmaz bir sınıf atladı ama kısa mesafede son verme ihtimali zayıf.. 1400'de rolanti bir tempo demek, öndeki YELTAY'ın bir anda vites arttırması, uzuncu TAŞKIR'ın da neye uğradığını şaşırması demek..
YETİM AHMET lehine dönen mesafeye çıksa da en geride gidecek, bu tempoda seri ve bitirici sprint zor..
DÜŞLEM ters at olsa da son veremiyor, VARLIKLI da son derece kısa bir sprinte sahip.. Kendini gösterip gücü yetmeyecektir.
ATEŞBİBİ ise inanılmaz ara kapatan ancak son 200'den sonra tamamen tükenmesi ve mücadele özelliği olmamasıyla bilinen bir safkan.. Hoş bazıları bu atın inatçı karaktere sahip olduğunu bile söylüyor ya neyse..
Bence bugün için etkili gelip sanki 2.3.kalacak gibi..

Şimdi YELTAY'a geri dönelim.. Evet CİVANTAY, TALİPHAN, ATEŞBİBİ gibi güzel sprint yapacak atlar var ancak startla beraber 2 boy farkla liderliği alan, düzlüğe 'hadi' der demez vites arttırarak çıkacak olan bir YELTAY'dan bahsediyoruz..
Üstelik bu kez mesafe 1600 değil, 1400... TBMM'de mesafe 1600'dü, kesti.. Son yarışı uygun grupta 1400'dü ama önde boş kalmasına rağmen pres yemişti.
Bugün hem 1400 hem de pres yemeden boş kalacak.. Son 100'de kendisine geçilecek bir at daima bulduğu için korkuyorum ama bugün için yanına rakip yazmaya elim gitmiyor..
YELTAY'dan beyaz bayrak ayna bekliyor ve sizlere günün ikinci bankosu olarak öneriyorum..

Eğer tek bir atla yıkmak isterseniz bana göre bu at
CİVANTAY olsun..













GAZİ KOŞUSU'NDA: Öncelikle şunu söyleyeyim ve tabi gururla hatırlatayım; son 4 senenin Gazi koşusunu rakipsiz banko önerdim ve bunlar RENK - GRAYSTORM - FINESSE - HEP BERABER şeklindeydi.
FINESSE hariç diğer üçü kazandı, FINESSE ise sonradan şampiyonluğunu ilan etti.
Videolardan belki hatırlarsınız, atlardan önce üzerinde durduğum konu DAYANIKLILIK - HIZ faktörüydü..
Eski yarışlarda 'HIZ' ya da 'bindirme' tek başına hiçbir işe yaramazdı, ciddi bir dayanıklılığa sahip olmadan bir at en fazla kendini gösterir, gruba hakim olduktan sonra geçilirdi.
Bu, zamanla değişti ve günümüz yarışlarında tek başına işler hale geldi.. İşte benim 2017 yılında hesaba katmadığım da bu oldu..
FINESSE Kitpaçı ekürisindeyken 'hadi' dendiğinde şimdiki gibi uzayan bir at değil, gücünü geç alan bir attı.. Kendisinde aşık olduğum dayanıklılık özelliğiydi ama dediğim gibi 2400, orijin falan hikaye, gerçek bir uzuncu, ciğerli at çok az.. Artık hepsi 1600 gibi koşuluyor. Yani özetle, artık bir anda bindiren atlar işi bitiriyor.
Mesela HEP BERABER bankomuzdu, kendisi efsane bir güce ve dayanıklılığa mı sahipti? - Hayır tabii ki.
Başarısını küçümsemek istemem ama iyi yer tutup full sermaye düzlüğe çıkan, 300 metre de bindirebilen at fişi çekebiliyorken bankomuz elbette HEP BERABER olacaktı..
Başkaları orijin vs kasarken biz tempoyu, aksiyon yapılarını doğru analiz etmiştik..
Tüm bu gözlem ve fikirlerden yola çıkarak 2019 Gazi'yi yorumlamak gerekirse; toplamda dört safkanın genel özelliklerinden bahsetmeliyiz..



SCOUTLEO: Bu safkanın herkesin hatırladığı ve etkilendiği ilk yarışı İzmir kumunda efsane sprintle kazanmasıydı..
Devamında Dinçer Cebeci'yi güle oynaya kazanan safkan, sonrasında da tercihini Sait Akson'dan yana değil, Mehmet Akif'ten yana kullanınca 4'te 4'le buraya geliyor..
Benim 2019 Gazi favorim SCOUTLEO'dur çünkü hem ara kapatma hem de dayanıklılık özelliğini bünyesinde barındırıyor..
Rakiplerinde tek bir özellik varken SCOUTLEO da iki özellik de bulunuyor.
Peki buna rağmen neden banko değil? Bunun tek bir cevabı var o da GÖKHAN GÖKÇE...
İnanılmaz panik olan bir jokey, idareli biniş konusunda da çok zayıf.. SCOUTLEO'nun Mehmet Akif'i kazanmasında bana sorarsanız % 1 bile payı yok..
O yarışı tekrar izlerseniz AKGÜN'ün aldığı ve gittiği yerlere, bir de SCOUTLEO'nun gittiği ve kaldığı yerlere bakmanızı öneriyorum..
Erkenden panik olup hepsinin en dışına açıldı ve safkana gereğinden fazla mesafe koşturdu.. Tüm bunlara rağmen bir diğer kötü sürülen ve 2000'den sonra sallanan KUZEY KAFKASYALI'dan istifade ederek kazandı.. Safkan kazandı, jokey değil..
Bugün SCOUTLEO bizim bankomuz değilse bunun tek sebebidir çünkü gerilerde soğukkanlılığını korumayıp katliam yapmasından korkuyorum.. Bunu bile bile tek yazamazdım.




LONG RUNNER: Buradaki atların bana göre uzak ara en dayanıklısı.. Fakat bu sene ivmelenebilme özelliğini kaybetmiş durumda.
Yarışın kızıştığı yerde tempoyu yakalayamaması, iş işten geçtikten sonra gücünü alması ciddi bir soru işareti..
Tabi mesafenin ilk kez 2400'e uzaması ve H.Karataş gibi bir tecrübeyle start alacak olması da artı yönler..
En ciddi rakibi jokeyi tarafından katledilir, bir diğer ciddi rakibi de erken yürüyüp durursa sonlarda kanatlanıp gelecek tek bir safkan var o da LONG RUNNER....




YAMANLARBEYİ: Gazi'nin bu seneki net favorisi.. Bunu haketmediğini söylemek de saçmalık olur.
Gerçekten maşallahı var, inanılmaz yakışıklı bir kere.. Gazi'yi de kazanırsa kendisinin bu galibiyetinden müthiş bir poster olur..
HIZ ve DAYANIKLILIK dedik, bu safkanda sadece HIZ var.. Çok iyi seviyede bir at olduğu için de bunu mesafeye çok doğru yayabiliyor.
2400'de, her yerde saklanıp 200 metre arttırmayla fişi çekmek kolay bir iş değil.. Sait Akson'da tamamen bunu izledik..
Bu yarışın tansiyonu çok daha yüksek ve paniğe müsait olacak evet ama M.Çiçek sabırla beklerse YAMANLARBEYİ'nin bindirmesi tüm rakiplerini çaresiz bırakabilir.




KUZEY KAFKASYALI: 'Ya Berkay sen de hep jokeylere sallıyorsun' diyeceksiniz belki ama SCOUTLEO'dan bahsederken de değindiğim gibi bir diğer berbat sürülen atların başında da bu safkan gelir..
Bir kere M.Akif gibi çok önemli bir koşuda, iddialı bir at yarışa bu şekilde deliler gibi teşvikle başlatılmaz..
Hadi başlattın diyelim, sonrasında dinlendirme için girişimlerin olması gerek.. Fakat Özcan aksine ani karar değişikleriyle ortalarda mı önlerde mi kalmak istediği konusunda net olamadı ve ortaya dağınık bir görüntü çıktı..
Gallop Racer oyunu değil ki bu, arttır çek arttır çek, aniden yüklen vs..
Tüm bu saçmalıklara ve mesafe dezavantajına rağmen aslanlar gibi koştu KUZEY KAFKASYALI.. Gücü tükenmişken arkaya ayırması harikaydı..
Bugün kulvar avantajını kullanarak mesafe kısaltma yoluna gider ve her sene Gazi'de yaptığı anormal derecede yüklenme teşviği huyundan vazgeçerse Özcan bir ilke şmza atmaya uzak değil.



THE LAST ROMANCE: NİHALİM ve MYSTICAL STORM'dan sonra Gazi'de dişi bir ata şans vereceğim aklıma gelmezdi ama bu sene oldu..
Yüksek tempolara rağmen uzak farkla kazandığı yarış harikuladeydi safkanın.. Mesafe sorunu olmadığını da göstermiş oldu.
ALWAYS FORTH, ARTS MAN, KING OF TATVAN, MATBAACI gibi atları önüne alıp bariyerde 4.5.6.lık civarında yer tutacak..
Her sene en iyi yeri alarak Gazi kazanan Ahmet Çelik bu sene de 1.kulvarı çekmiş ve yarıştaki en avantajlı konumu sahiplenecek.
Dişi bir atın gücü yeter mi göreceğiz ama bence şansı var..

 


Sonuç olarak; belki tek yazmadığım için buruk sevinç olur ama gönlüm SCOUTLEO'dan yana.. Gökhan Gökçe'yi kenara bırakırsak mantığım da öyle..
Yine de ben Gazi Koşusunda banko hakkımı bu sene kullanmayacağım.. Seneye söz :)













ANAFARTALAR KOŞUSU'NDA; günün en ağır ve haklı favorisi
GRASHOF'u izleyeceğiz..
Ben altılı ganyanı cazipleştirmek adına kendisini yıkacağım ama son yarış performansına göre bugün bu rakiplerine geçilme ihtimali çok zayıf..
İlk yarışından bu yana aksiyon yapısıyla beni kendine aşık eden ancak daha sonra beklediğim yarışları yapamayan safkanın sıkıntıları ve eksikleri giderilmiş olmalı ki G.Kocakaya ile birlikte inanılmaz bir değişime uğradı.
En geride de gitse kazanıyor, 3.lükte gidip ayırsa da.. Yani bu at için gidişat, nerede gittiği falan zerre önemli değil..
Çok sayıda kaçak at varken bugün yüksek ihtimalle gerilerde bekleyecek ve Kocakaya da sonlara kadar acele etmeyecektir..
Ekstra koşan bir rakip çıkmazsa da yüksek ihtimalle kazanacaktır..

Ben safkanın gününde olmama ihtimali ve biraz da cazipleştirmek adına yanına çok sayıda rakip önereceğim.
Çünkü gelmezse büyük bomba patlayabilir..

Sıralamam;
FIND THE WAY, LEAD SOLDIER, WANTABLACK, VARAN EFE, PROOF STRIKER, JACK SPARROW, BRUCE WAYNE, KLAUS, ROCKBYE, INNOVATION şeklindedir..

















İSTİKLAL SAVAŞI KOŞUSU'NDA; bir diğer alternatif banko adayım
TAYKUT..
Her şeyden önce inanılmaz rolanti bir temponun bizi beklediğini söylemeliyim.. Liderliği alacak net bir safkan yok ama muhtemelen F.Çakar'lı KARAMIH bu görevi üstlenecektir..
TAYKUT ise 2.3.lük civarı gidecek ve geride bekleyecek safkanlara göre 1-0 önde başlayacaktır..
Eğer % 100'üne ulaşmışsa - ki galopları bunu gösteriyor - geçilme ihtimali oldukça zayıf..

Rakipler;
MEMDUHAĞA, EGEBERK..











ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK: 6,7,9,2,5,3,10,4
2.AYAK: 15
3.AYAK: 8 / 3
4.AYAK: 17,13,18,12,21
5.AYAK: 7,,6,11,16,17,12,8,5,10,18,13
6.AYAK: 16,,10,7









NOT:
Her sene olduğu gibi bu sene de Gazi Koşusu tahminlerim ücretsiz olarak yayınlanmıştır..

Yorumlar

#1 - Antuan berber - 30.06.2019 21:03

Duzeltiyorum tabiki beşinci ayagı kapatmıştım heyecanla dördüncü ayak yazmışım.

#2 - Ceco - 30.06.2019 19:15

Dönüşün muhteşem oldu. Hoşgeldin.

#3 - Antuan berber - 30.06.2019 19:10

Hoşgeldiniz.çok iyi geldiniz bugün bana, genelde beşli oynuyorum dördüncü ayagı kapatıp 37.tl ye beşliyi aldım sayenizde çok teşekkürler.

#4 - meto01 - 30.06.2019 17:54

Öncelikle his geldin reis senden tüm üyeler gibi ricamiz gaziyi tek ve videolu vermen gelisin belli olsun bu arada ahmet çelik büyü yaptırmış 6/6 yapacakmış bilgin olsun :) faydam olduysa ne mutlu bizlere

#5 - kenan1988 - 30.06.2019 17:42

Adana tahminleriniz olacak mı

#6 - Ardatunahakan - 30.06.2019 16:09

Süpersin yine Berkay bey

#7 - naklov - 30.06.2019 16:04

Ozlemisiz hele şükür geldin basarilar

#8 - keremcan - 30.06.2019 13:23

Tekrar hoşgeldin..biraz yoralım seni..plaseyle plaseye ikiyi bozmayacak bir at..sevgiler

#9 - zati - 30.06.2019 13:20

GEÇMİŞ OLSUN , HOŞ GELDİN BERKAY KARDEŞ ...RASTGELE

#10 - Melbourne - 30.06.2019 13:20

Welcome back king...

#11 - Kayra 2791 - 30.06.2019 12:30

Çok şükür be kardeşim hosgeldin

#12 - erdem_ist - 30.06.2019 12:28

Hoşgeldin prens

#13 - Cinar 1 - 30.06.2019 12:27

Şükürler olsun kavuşturana hoş geldin çok özlemiştik Berkay

#14 - onurbesiktas - 30.06.2019 12:23

Hoşgeldin Berkay.

#15 - DostRuh - 30.06.2019 12:17

Hosgeldin.

#16 - eyüphan - 30.06.2019 12:09

Hoşgeldin kral,dokurmuşsun yine .

#17 - Serasker29 - 30.06.2019 11:56

Kral kaldığın yerden devam etmen dileğiyle

#18 - angigi - 30.06.2019 11:53

Hoşgeldin usta.

#19 - Timur - 30.06.2019 11:29

Reis hosgeldin yarin uyeligimize basliyabiloyur dimi.bugun tahminleri gorebilecezmi

#20 - Fenerium - 30.06.2019 11:09

Sen Gelene kadar herşey çok güzel oldu

#21 - ayhanlat - 30.06.2019 10:26

Hoşgeldin sensiz buraların hiç tadı yoktu..

#22 - agop - 30.06.2019 10:13

hoşgeldin

#23 - cimbom - 30.06.2019 9:51

Hoş geldin kral

#24 - Ozingo - 30.06.2019 9:50

Hoşgeldin üstad ...

#25 - rasimcorak - 30.06.2019 8:34

hoş geldin sevgili berkay.gözümüz aydın.

#26 - mustafa-52 - 30.06.2019 7:39

Hoşgeldın ustat.

#27 - Ozcan09 - 30.06.2019 5:07

Hoşgeldin kardeşim

#28 - can989 - 30.06.2019 2:14

Uzun zamandır yoktum biri demiş öldü, şimdide yazsınlar kral geri döndü :))) hoş geldin kardeşim

#29 - Ardatunahakan - 30.06.2019 1:14

Hoş geldin Berkay bey

#30 - Eslem - 30.06.2019 0:28

Hoş geldin şampiyon Senin varlığın bizim için büyük bir mutluluk

#31 - tsezer - 30.06.2019 0:17

Hoşgeldin özledik seni böyle bir anlamlı güne gelmeside bizler için şans

#32 - foster - 30.06.2019 0:05

Hoş geldin kardeşim

#33 - Etokiev - 29.06.2019 23:57

Hoş geldin Kardeşim.
Özledik Seni.

#34 - usludur5 - 29.06.2019 23:54

hadi birader ağaç olduk :D

#35 - hellboy1971 - 29.06.2019 23:40

Hoşgeldin Berkay hayırlısı olsun şimdiden bol sanslar

#36 - fenerht - 29.06.2019 23:34

HOŞ GELDİN SEVGİLİ BERKAY

#37 - keremcan - 29.06.2019 23:28

Hem türkiyenin,hem sitemizin GAZİ günü. ...müjdeler olsun..hoşgeldin PRENS.....

#38 - TOKATLI - 29.06.2019 23:23

Oh be berkayımız geldiiiiiii

#39 - king_river - 29.06.2019 23:18

Hoşgeldin Berkay. Geçmiş olsun. Kısa süre de olsa özgürlüklerin elinden alındıktan sonraki ilk günler güzeldir, her şey daha tatlı ve anlamlı gelir. Mantığın olmadığı bir yerden, yine mantığın olmadığı ve işlemediği başka bir camiaya gelmiş bulunuyorsun :) Şans yanında olsun.

#40 - alifb_34 - 29.06.2019 23:17

Hoş geldin Iyiki geldin şansızlık seninle birlikte yakamizdan düşecek inşallah başarılar dilerim kardeşim e

#41 - niyazikarabacılı - 29.06.2019 23:16

Hoşgeldin kardeşim aramıza biz hep burdaydık seni bekledik

#42 - alata - 29.06.2019 23:14

Hoşgeldin abi mm

#43 - taner - 29.06.2019 23:09

Hoşgeldin kardeşim..beraber nice senelere sağlık mutluluk ve hep beraber ganyan olmak dileğiyle.)

#44 - Merdal16 - 29.06.2019 22:43

Hoş geldin geçmiş olsun. Özledik.

#45 - bekir54 - 29.06.2019 22:41

hos geldin kralll hayırlısıyla katıldın aramıza dönüşün muhteşem olur inşallah...

#46 - atınc35 - 29.06.2019 22:36

Sensiz herşey yalandı kardeşim yuvana hoş geldin

#47 - zalim2016 - 29.06.2019 22:02

Kardeşim hoşgeldin. Seni çok özledik sensiz yarışların tadı olmuyor iyi ki varsın

#48 - meto01 - 29.06.2019 21:50

Öncelikle his geldin reis senden tüm üyeler gibi ricamiz gaziyi tek ve videolu vermen gelisin belli olsun bu arada ahmet çelik büyü yaptırmış 6/6 yapacakmış bilgin olsun :)

#49 - kaand - 29.06.2019 21:48

hoşgeldin usta.hepimizin gözü aydın.

Yorum Yap

Yorum yapabilmek için önce giriş yapmanız gerekmektedir.