DUYURULAR

BURSA TAHMİNLERİM - 28 OCAK Kategori adları

BURSA TAHMİNLERİM - 28 OCAK


 

Birinci ayakta; bu rakiplerinden ayrı bir kefeye koymamız gereken isim 6 numaralı JUST RUN..
Yavaş yavaş düzelme aşamasında olan safkanın son yarışlarında çok daha sert rakiplerle yarıştığını biliyoruz.
Startı biraz ağır alsa da 800’ün oralarda yavaş yavaş yapacağı bindirmelerle ağırlığını hissettirmesini bekliyorum. Net olarak favorimdir.
9 numaralı
ARPELLO da bu şartlarda çok iyi koşması gereken bir isim.
Her ne kadar eski durumunda olmasa da yarış çok sert tempoda geçmeyeceği için gücünü harcamadan önlere doldurursa etkili jokeyiyle şanslı olacak..

Mesafeyi kısaltabilirse KAPTAN ABİ, kazanma karakteri düşük olsa da son yarışı güzel olan RED SUN, eski at olmasa da gidişat avantajlı BRANZINI, kalitesiyle SUHARRY, ağır kilosuna rağmen YEŞİLLLİBEY ve grup sert olsa da yarışı kapatmak adına DIVINE BOY daha sonra değerlendirilebilecek isimlerdir..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İkinci ayakta; son yarışında bariyerde çok güzel yer tutan 11 numaralı LAST PRINCESS nihayet lehine şartları yakaladı.
Bomboş sıkleti var, kulvarı avantajlı ve binicisi etkili..
RAZİYE ANA ve FREE POWER’in sert başlayacakları ve ilk iki sırayı paylaşacakları yarışta, bariyerde 3.lükte yer tutmasını beklediğim LAST PRINCESS son metrelerde ağırlığını hissettirmeye yakındır..

En ciddi iki rakininin
THREE CAT ve LADY OF KANEKO olduğunu düşünüyorum.
LADY OF KANEKO'nun son yarışı ölçü değil, önceki yarışında bu grubu temiz geride bırakmıştı.. O gün 50 kiloydu ama bugün de ağır olduğu pek söylenemez.
THREE CAT ise İzmir'de gayet güzel bir yarış kazandı.. Kocaeli'yi ve İzmir'i seviyor ama Bursa pistinde etkili bir yarış yapamadı henüz, eğer pistle alakalı bir sorunu yoksa çok iyi koşmalı..

Ağır kilosuna rağmen
ROWDY, gayet güzel sprinti olan RABİA HANIM, eğer bir sakatlığı yoksa gruptan iyi BIPOLAR LADY, mesafesine dönen IMMORTAL LIFE ve önde RAZİYE ANA'ya ayak uydurmazsa FREE POWER sırasıyla şans verdiğim isimlerdir.


 

 

 

 

 

 

 

 

Üçüncü ayakta; ekonomik kuponlar için banko olarak önereceğim isim 7 numaralı ŞAHİNSEMİH olacaktır.
Son yarışında, yarışın her yerinde ‘kazandı’ dedirtecek kadar rahat gitmesine rağmen teşviğe başladıktan sonra hiç cevap vermeyen safkan açıkçası bizi hayal kırıklığına uğratmıştı.
Fakat bugün öyle uygun şartlarda yarışacak ki kendisinin yanına rakip önermeye elim gitmiyor diyebilirim..
Ön tarafta BABA MUTLU, ENERGİN, eğer sapmazsa BAGÜRGÜZELİ ve AŞKBUKETİ gibi isimler de bir araya gelmişken Furkan’ın her yerde kolay tempoda ve saklanarak gelip rakiplerine hakim olmasını bekliyorum.
Ama dediğim gibi V.Yücel de safkanı temiz sürdü ve son metrelerde hiç ama hiç arttırmayarak aralarında 10 boy fark olan SONMUHARREM'e bile geçildi.

O yüzden ben, başka ayakta da cazip bir bankom varken bu safkana rakip olarak; SONMUHAREEM ( ENERGİN ) , SALİHİM, GÜLBENLİ, AŞKBUKETİ ve BAGÜRGÜZELİ sıralamasını önereceğim.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dördüncü ayakta; banko olarak önereceğim isim elbette 1 numaralı AKYAZILI HAKAN olacaktır.
Son yarışında çok sert bir gruba rağmen önde rahat liderliği alabildiğinde ne kadar üst düzey bir at olduğunu ispatlayan safkan bugün de önde boş kalacak.
Zaman zaman startı ağır alsa da bugün az atlı yarışta ve en dış tercihli start aldığından yüklenerek gelip liderliği almasını bekliyorum.
Düzlüğe girilmeden ciğeri açılması gereken bir at olduğu için M.Çiçek’in yarış boyu teşviklerle gidip gücünü aldırmasını ve dışından gelecek HASKAYA’ya karşı koymasını bekliyorum.
AKYAZILI HAKAN BANKOMDUR.

 

 

 

 

 

 

 

Beşinci ayakta; ŞAHİNSEMİH'ten vazgeçmemi sağlayan ve biraz da cazipliğine karşı koyamadığım için burada sürpriz bir safkanı banko olarak önereceğim, kendisinden çok etkili bir yarış bekliyorum; 1 numaralı FAROKIZ..
Bu rakiplerinden kalite olarak çok daha üst seviye olduğunu düşünüyorum. UÇARER'in anneden kardeşinden bahsediyoruz..
Kutlu ekürisi bu safkanda düzelme potansiyeli görmese bence bu vasat yarışlarından sonra çoktan elden çıkarırlardı. Belli ki ümitleri var.
Hazır olmadan girdiği son yarışının ardından bu koşuya biraz daha hazır ve kondisyonlu girecek olan safkan, PRINCESS ŞEYMA’nın süratlendireceği bu yarışı bariyerde 2.3.lük civarı götürürse bence düzlükte rakiplerinden kopacaktır.
BANKOM..

 

Tek rakibi MİRNUR...

 

 

 

 

 

 

Son ayakta ise; rakiplerinden bir adım daha önde gördüğüm isim 3 numaralı REMAZANABİdir.
Son yarışında bugünkü rakiplerinden favori GREAT ATTACK’a geçilmesine rağmen 1400’e uzamasıyla bu kez daha şanslı gördüğüm safkan çok süratli başlayacak bu yarışta biraz sabırlı olursa en dışarıdan yapacağı seri sprintle bence rakiplerine hakimiyet kuracaktır.

GREAT ATTACK da düzlük boyunca mücadelenin içerisinde kalan dayanıklı bir isim, liderlikte ısrar etmezse çok şanslı olur ve favori çıkmayı hakettiğini söyleyebilirim..
Son olarak da kalitesiyle
FLYING ZEUS diyorum.
Son yarışında teşviğe cevap vermese de kusursuz bir adapteye sahip olan safkan üstün olduğu bu gruba kolay temposuyla hakim olabilir
Üç atla bence kayıpsız bir koşu..

 

 

 

 

 

ALTILI ŞABLONUM:

 

1.AYAK: 6,9,,8,3,4,7,1,5
2.AYAK: 11,6,5,,1,7,8,3,2
3.AYAK: 7 / 2,6,5,8,9
4.AYAK: 1
5.AYAK: 1
6.AYAK: 3,2,1

Yorumlar

#1 - Ceco - 28.01.2019 12:24

Cok tesekkurler

#2 - BERKAY KURT - 28.01.2019 12:11

Ceco; PAMUKHANIM muhtemelen kendisine geçilecek bir at bulup 2.olur ve dolayısıyla tek yazılabilir.
Ama benim esas dikkatimi çekenler JÜLİDE ile AYDİL oldu..

#3 - Ceco - 28.01.2019 12:06

Bol şans doktor. Plaseye önereceğin atlar var mı? Tşk günün güzel geçsin

Yorum Yap

Yorum yapabilmek için önce giriş yapmanız gerekmektedir.