DUYURULAR

ADANA TAHMİNLERİM - 22 OCAK Kategori adları

ADANA TAHMİNLERİM - 22 OCAK


Bu aralar güzel bir altılıya ihtiyacımız var çünkü sessizliğimiz bir süredir devam ediyor.
Altılı nasıl olsa para vermez diye 1.05 bankoyu yıkıp cazip kurgu oluşturmak bazen sonumuzu getirebiliyor.. Örneğin bugün MISS BALKAN'ı yıkmak gibi..
Buna biraz daha dikkat edeceğim ve biraz 'ne verirse versin, biz bulalım' düşüncesiyle hareket edeceğim.. Tabi bütçeleri sarsmadan..


Yedili Plase ayağında BECERİKLİHAN'ın temposunu bozabilecek bir at olmadığından yakalanacağını zannetmiyorum, tek yazabilirsiniz..





LUCKY FALCON: Önceki yarışında çok vasat rakiplerle yarışsa da güle oynaya uzak farkla kazanan safkan böylelikle hayatında ilk kez kazanmış oldu.
Potansiyelli bir at olduğundan üzerine de katmasını bekliyorum.. Zaten son yarışını dikkatli izlediğimizde de kattığını görüyoruz..
Belki STAR SCREAM ve ALEXANDRAPOLI'ye mağlup oluyor ama yarış içerisinde gelişen durumdan dolayı geçiliyor bu rakiplerine..
Nedir bu durum? Liderliği alan THE BEST OF TIME'ye 1000'in oralarda pres yapıyor ve yarışı koparmaya çalışıyor.
Yani diğerleri güçlerini harcamadan bekleme yaparlarken LUCKY FALCON risk alıp 1.liğe koşuyor ve haliyle sonlara doğru tempo kaybediyor.
Bugünkü yarışta liderliği alabilecek net bir atın olmaması, LUCKY FALCON'un ön grupta yer edinmesi ve elbette 50 kg olması gibi faktörler risk almamız gerektiğin gösteriyor..
Müslüm'ün bu kez biraz daha temkinli olacağını düşünürsek LUCKY FALCON'un bu kez sprint yemeyeceğini söyleyebiliriz.
Tek yazabilirsiniz.. Ben oyunu son iki ayağa getirmek istediğim için yanına pek inanmayarak rakip yazacağım.











OĞUZBOYLU: Önceki yarışını ATEŞBİBİ'nin aksilik yaşaması sonucu rakipsiz kalarak kazanan safkan son yarışında ise çamur pistte yaşça büyük rakiplerini çaresiz bıraktı.
Hayatının en iyi durumunda bu bir gerçek ama son yarışı dışında kayda değer çok büyük bir başarısı da yok.
Yani ATEŞBİBİ'ye bariz üstünlük kurabilmiş değil henüz.. 
UNZEN'in liderliği alacağı, ATEŞBİBİ'nin de 2.likte gideceği yarışta düzlükte etkili bir sprint atacaktır ama çantada keklik banko diyemiyorum kendisi için.
Ben yanına rakip önererek şansımızı denememiz gerektiğini düşünüyorum.


DEDE SEYDO, ATEŞBİBİ ve UNZEN sırasıyla rakiplerdir.











DİLBER GÜLÜ: Bu safkanın mesafesi 1500-1900, yani sürat yarışlarıyla zerre alakası yok.
Fakat son üç yarışında bu alakası olmadığı mesafelerde yarıştığını görüyoruz ki üstelik kötü de koşmuyor.
Safkanın özelliği yarışı 2.3.lükte götürüp düzlüğe kolay tempoda çıkarak sprintlere karşı koymak..
Gidişata baktığımızda bu stilin çok işe yarayacağını görüyoruz..
Şöyle ki; ön tarafta DİLBER GÜLÜ ile birlikte sadece üç safkan olacak ve üç safkan da liderlikte ısrar etmiyorlar, bu da rolanti bir tempo olacak demek..
BESSEY, GÖZ AĞRISI ve DİLBER GÜLÜ'nün ilk üç sırayı oluşturacağını düşündüğüm yarışta DİLBER düzlüğe girilmeden arttıracağı vitesle hakimiyetini hissettirecek ve bence bu vasat sprinterlere de direnecektir.
BANKOM..










CUCUPA: Start çıkışında rakibinin sert darbesine maruz kalan ardından da ufak çaplı bir adaptasyon sıkıntısı yaşayan safkan çok gerilerde kalmasına rağmen sonlarda kanatlanarak geldi ve 2.lik elde etti.
Bugünkü rakiplerini incelediğimde KEDİM, ORPHAN GIRL gibi çok sayıda yarış koşup kazanmaya yaklaşmış gibi gözüken ancak 1.olan karşısında daima çaresiz kalmış atlardan oluşuyor.
Sadece İŞİN ASLI isimli safkandan biraz çekindim ama o da CUCUPA kadar güçlü değil.
Yani mesafe de uzamışken, Özcan'ın bu ata gücünü aldırıp bitirici sprint yaptırması zor olmamalı..
Bence günün en sağlam bankosudur..









ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK: 10,8,1,4,5,3,7
2.AYAK: 11,2,9,1,10,7,8
3.AYAK: 6 / 4,5,1,3,7
4.AYAK: 1 / 3,6,5
5.AYAK: 5
6.AYAK: 5







 

Yorumlar

#1 - - 22.01.2019 17:38

teşekkürler...sayande yakaladım.müthiş bir kurguydu[gerçi kurgular her zaman muhteşm.....vee( artık sayende bir ay sviribiber alabilirim..iyiyki varsın...

#2 - boshnack - 22.01.2019 17:34

Kusursuz tahminlerin için teşekkür ler Berkay. Tek kelimeyle Muhteşem.

#3 - keremcan - 22.01.2019 13:48

sevgili Berkay,[SİVRİ BİBER 15 TL,KURU SOĞAN 6 TL,PATLICAN 8 TL,askerde nefret ettiğimiz PIRASA 7 TL,PATATES 5 TL] olduğu ŞAHLANMIŞ BİR TÜRKİYEDE EK.ONİMİZE BİRAZ KATKIDA BULUNMANI RİCA EDİYORUM..ŞÖYLE Kİ benim oyunum yıllardlr 2 TEK,bir ayak 2 at.diğer ayaklar 5 veyaa 6 at ,yaklaşık 20-25 tl olarak oynuyoru.m...şablonlaı buna yakın slaşlı,çizgili olarak bizlere yardımcı oluşan sevinirim....(yoksa ne sivri biber,ne PIRASA yiyebileceğiz.....sevgiler,saygılar

Yorum Yap

Yorum yapabilmek için önce giriş yapmanız gerekmektedir.