DUYURULAR

İZMİR TAHMİNLERİM - 6 OCAK Kategori adları

İZMİR TAHMİNLERİM - 6 OCAK


Birinci ayakta; uzun süre banko önermeyi düşündüğüm safkan, güç ve dayanıklılığını çok beğendiğim 4 numaralı BUNGEE JUMPER'di ancak gruptan üstün kaliteye sahip olan SAINT HILARION'un güzel hazırlıkları ve dayanılmaz kalitesi beni BUNGEE'den vazgeçirdi.
Bu arada yeri gelmişken söyleyeyim; İzmir'de bardaktan boşalırcasına yağmur var ve pist büyük ihtimalle sulu olacak.
İlave bir bilgi de SELÇUKOĞLU'nun koşmayacağı yönünde ancak emin değilim.. Zaten koşsa da koşmasa da yazmayacağım için sorun yok.
BUNGE JUMPER buradaki atlar arasında bana göre en sorunsuzu.. 
ADONİSİM geç çıkıyor, SELÇUKOĞLU koşsa da koşmasa da hazır değil, YOUNG BUND arttırma özürlü, DESTAN AĞA kondisyon olarak baya geride, ÇARINOĞLU alt grup atı, UTKUNHAN da bozuk vs..
Hatta SAINT HILARION da yarışlarına göre berbat durumda ama dediğim gibi kalitesi karşısında dayanamıyorsunuz yazmadan..
Böyle bir tabloda yeni yeni eski formuna kavuşan BUNGEE JUMPER'in, buradaki en etkili apranti idaresinde kazanması normal sonuç olur.
Hafif geç çıkacak ve eğer son yarışındaki gibi kafayı almaya çalışmayıp 1000'in oradan sonra vitesi yükseltirse bence kazanacak..
Dediğim gibi kendisini bana göre bu grupta sadece
SAINT HILARION geçebilir ki o da yarışını yaparsa..








Üçüncü ayakta; banko olarak önereceğim isim 1 numaralı
ALL I NEED olacaktır..
Hayatının ilk yarışında Karataş idaresinde yarşacakken rapor alması sonucu G.Gökçe'yle yarışan safkan bana göre şahane koştu.
Hazır ve tecrübeli rakibi karşısında yapabileceğinin en iyisini yaptı..
Bu yarışından sonra galop derecelerinde iyiye gitmese de düzenli hazırlıklarına devam eden safkanın artan yarış kondisyonuyla ben üzerine katacağını düşünüyorum.
BAD GIRL gibi arttıramayan, POETIKA gibi aniden kesen, UÇAK KAÇTI gibi kolay geçtiği, ZİŞANIM gibid e takibimde olan isimleri olmasına rağmen gücüne hayran kaldığım bu safkan, eğer balçık pistten çok olumsuz etkilenmezse gücüyle buradakileri geçecektir..
Bankomdur..








Dördüncü ayakta; banko tercihimi üçüncü ayakta daha zor bir yarışta kullandığım için günün sürdirek safkanını yıkma kredim olduğunu düşünüyorum.
Tabi ALL I NEED gelmezse o zaman ciddi bir hata yapmış olurum ama ben güveniyorum.

CEMCEM'in kalitesi malum, henüz KINOWA'yla karşı karşıya gelmekten kaçsa da müthiş ciğeri ve dayanıklılığıyla çok özel bir safkan olduğunu her yarışında ispatlıyor.
Bugün de çok uygun bir yarış bulmuşlar ve rakipleri onun ayarında değiller burası gerçek..
Ancak hep dediğim gibi yaşça ufak rakipler geriden gümbür gümbür geliyorlar ve yavaş yavaş yorgunluk belirtileri başlayan ihtiyarlara karşı çok etkili oluyorlar..
Son yarışında gücüne ve dayanıklılığına hayran kaldığım DOMBRA'yı, TEMELHAN'ın kumdaki veliahtı olarak görüyorum.
İyi bir CEMCEM'e gücünün yetmeyeceğini biliyorum ama biraz da sulu kum piste güvenerek CEMCEM'in yanına
DOMBRA'yı yazıyorum.

 

 


ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK: 4,,6
2.AYAK: 1,6,4,5,10,9
3.AYAK: 1
4.AYAK: 1,,4
5.AYAK: 6,4,5,8 / 3,1
6.AYAK: 12,10,1,13,5,4




 


Not: İkinci , beşinci ve altıncı ayakta ön planda tuttuğum hiçbir at olmadığı için o ayaklara yorumum olmadı ve kapattığımı düşünüyorum.
Eğer misli düşünürseniz de
BUNGEE JUMPER, ALL I NEED, CEMCEM bankoları ve çizgden önce yazdığım atlarla sonuca gidebilirsiniz..
Yedili ganyanın ilk ayağında ise taylar ilk kez uzuna çıktıkları için net bir fikrim yok ama WAIT FOR IT gruptan üstün, ASLANPARÇASI'nın gidişat avantajı var, BABADOĞAN ve INDIGO da uzuna yatkın :)

Yorumlar

Yorum Yap

Yorum yapabilmek için önce giriş yapmanız gerekmektedir.