DUYURULAR

BURSA TAHMİNLERİM - 3 ARALIK Kategori adları

BURSA TAHMİNLERİM - 3 ARALIK


Bursa'da bugün çalışmama göre basit bir program var..Favori ağırlıklı sonuçların oluşacağını düşünüyorum.
Her ayakta birer tane ön plana çıkardığım isim var, bunlardan üçüncü ve dördüncü ayak rakipsiz tek tuttuğum isimler.
Yorumlardan yola çıkarak misli de denemenizi tavsiye ederim.








ASARCIKLI: Başka bir programda denk gelse 'günün bankosu' önereceğim isim olurdu ama altı ayak içerisinde en az güvendiğim isim diyebilirim, gerisini siz düşünün..
Geçen haftaki yarışında ön plana çıkardığım ancak M.Çiçek'in gereksiz yere sert başlaması sonucu sonlarda da normal olarak arttıramayan safkan 3.lükte kalmıştı.
Bugünkü yarışta ise BOĞAZLI, VASEEM, AKALP , BOMBACAN gibi isimler var, bunların arkasında bariyerde 5.likte saklanırsa ben düzlükte en diri at kalarak kazanmasını bekliyorum.
Kazanamazsa bence işler karışır ve her ata şans doğar.. Sıralamam şablonumdadır..












PERFECTUS: Yine normalde yanına rakip önermeyeceğim ama programın kolaylığından dolayı yıktığım safkan..
Kendisini tek tutuyor olmamın sebebim önde bomboş kalma ihtimalidir.. Biliyorsunuz kalabalık yarışlarda önde boş kalacak atı analiz etmeyi daha çok seviyorum.
PERFECTUS şayet startta kalmadan başlar ve saçma sapan bir at da stili dışı koşmazsa temposunu kabul ettirmesini, düzlükte de yakalanmamasını bekliyorum.
Olur da gidişatta yanılırsam, her ne kadar PERFECTUS'un 2.3.lükte gitme özelliği de olsa işi kolay olmayabilir.
Sıralamam şablonumdadır..












DUŞO MOYA: İlk iki ayakta tuttuğum atlar eksik koşarlarsa devreye girebilecek çok sayıda safkan var ama burada tuttuğum DUŞO MOYA beklediğim yarışı yapamazsa ben yatmaya razıyım çünkü yanına buradaki rakiplerinden hiçbir tanesini yazamam..
Favori çıkan ALYAYS ON MY MIND'e bakar mısınız, şimdiye kadar 14 kez yarışmış, bunlardan sadece son yarışında 4.olabilmiş, onun dışında hep 2.3.olmuş.. Yani kazanma karakteriyle alakalı net yorum yapabileceğimiz bir at.. Kazanamamasını ya da kazanma niyeti olmamasını geçtim, Bursa'da koşup 3.lükte kaldığı gün başka bir yarışta DUŞO MOYA 4.olarak daha iyi derece yapmış..
MISS BALKAN'a gelelim, zamanında takibimde bir isim olduğu için net biliyorum, anormal derecede seri bir isim.. Seri olmasına seri ama son metrelerde çok tempo kaybediyor..
PRINCESS RIO da ilk metrelerde çok iyi adapte olup sonlarda arttıramıyor..
Yani anlayacağınız diğer üç ciddi rakibi hakkında olumsuz düşüncelerim varken, baya baya iyi at olduğunu düşündüğüm DUŞO MOYA'yı bunlarla kıyaslamanın bile saçma olduğunu düşünüyorum.
E.E.Doğru'nun yapması gereken tek şey, sert başlayacak olan MISS BALKAN ve PRINCESS RIO'yu önüne alarak bariyere 3.lüğe yerleşmek..
Niye bariyer diyorum çünkü bu seri rakipleri kendisinin dışından başlayacaklar.. İlk metrelerde atı gereksiz yormazsa ben kolay bir yarış kazanmasını bekliyorum.
DUŞO MOYA BANKOM..













FIRTINA TOYNOK: Hadi diğeri maiden yarıştır, yanıldık diyelim, peki bu safkan nasıl geçilecek ki?
Son söyleyeceğimi başta söyleyeyim, günün bana göre en güvenilir ismidir TOYNOK..
Hemen son yarışını hatırlayalım; böylesine kısa ve seri bir sprinteri 2.3.lükte götürmek saçmalığın alasıdır.. Safkan öyle iyi duruma getirilmiş ki M.Kaya'ya rağmen bana mısın demeyip vites arttırdı ve az daha kazanıyordu son yarışını.. Neden 'az daha' diyorum çünkü bu binişle çok daha önceden kesmesi ve 3.4.lüğe gerilemesi lazımdı..
HÜRSEV'i sizlere aynı yarışta tek önermiştim ve arızalanarak yarışı bırakmıştı.. Öyle durumlarda 'bankom yarışını yapsa kazanır mıydı?' sorusunu soruyorum kendime.. Cevabım netti, yarışını yapsa da TOYNOK'u geçemezmiş diyorum.
Son yarışına kadar kumda eksik olduğunu düşündüğüm safkan, o yarışı biter bitmez koşacağı ilk yarışında tek olmuştu bile gözümde..
İyi çıkarsa BAGURGÜZELİ'ni ve KIRMIZI ELMAS'ı önüne alıp 3.lükte gitmesini beklediğim safkan bence düzlükte kolay temposuyla kazanmayı bilecektir.
Günün en sağlam bankosu olarak görüyorum..










POWERBANK: 1 numaralı safkandan çalışmaya başladım veaşağı doğru indim.. 6 numaraya geldiğimde kazanacak at hala yoktu..
Belki POWERBANK'i tek başına izleyip diğer atları izlemezeniz 'Bu POWERBANK iyi bir at değil, güvenilmez' dersiniz ama diğerleriyle birlikte izlediğinizde yoklukta sağlam tek olduğunu net görüyorsunuz..
Şimdiye kadar göstermiş olduğu performanslarla bu grupta bir hayli sivrilen safkan kolay kolay geçilmeyecektir.
Kendisinin yanına sadece kapalı kutu bir safkan önerebilirim;
REASON WHY..
İlk yarışında fazla sıkıştırılmayan ancak sonrasında süper galoplar yaparak bu yarışa hazırlanan safkan POWERBANK'i geçebilecek bana göre tek attır.













LADY OF KANEKO: ASARCIKLI ve PERFECTUS için söylediklerim bu safkan için de geçerli, karşıma başka bir gün çıksa bu safkanı da kesinlikle tek öneririm sizlere..
İki yarılş önce 1800'de gayet güzel bir yarış kazandıktan sonra Kocaeli'ye götürülen, oradaki kuma iyi uyum sağlayamayan safkan son yarışında ise çok sert rakiplerle mücadele etti. Buna rağmen fena koşmadı.
Bugün inanılmaz vasat bir grupta mücadele edecek.. Kulvarı şahane, jokeyi iyi, daha ne olsun?
Bariyer dibinde 3.4.5.lik civarı gidip düzlükte içeriden seri sprintiyle tüm rakiplerine hakim olmasını bekliyorum.
Bir diğer banko adayımdır..

Rakipleri sırasıyla şablonumda..














 

ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK: 6,,11,2,10,9,7,5,4,3
2.AYAK: 4,,,2,5,7,10,1,8,3,13
3.AYAK: 2
4.AYAK: 3
5.AYAK: 7,,8
6.AYAK: 8 / 15,5,2,12,1,3



FANTASTİK ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK: 6,,11,2,10,9,7,5,4,3
2.AYAK: 4
3.AYAK: 2
4.AYAK: 3
5.AYAK: 7,,8
6.AYAK: 8

Yorumlar

Yorum Yap

Yorum yapabilmek için önce giriş yapmanız gerekmektedir.