DUYURULAR

ADANA TAHMİNLERİM - 31 ARALIK Kategori adları

ADANA TAHMİNLERİM - 31 ARALIK

Adana'da have ve pist koşulları nasıl bilmiyorum ama gelen bilgilere ve eğer gerçekten bugünün tarihinde çekildiyse telefonuma gelen fotoğrafa bakılırsa çamurdan da öte balçık bir pist söz konusu..
Bilgi ve gözlemin kötü hava koşulları nedeniyle hiçbir işe yaramadığı bu günlerde sentetik pist dışında enteresan sonuçlar çıkması normal..
Ancak biz yine de mantık çerçevesinde hareket etmeye gayret gösterelim..
Bu programda da mantıken geçilmeyeceğini düşündüğüm iki bankom var.









SAKE BOMB: Son iki yarışını kazanırken son derece sağlıklı bir görüntü veren safkan özellikle hafif kilo ile start aldığı yarışlarında neredeyse hep etkili sprint yapıyor.
Bu yarışa baktığımızda TORO TORO, AMIGRA, TATVAN KIZILCA gibi kalite anlamında kendisinden daha üstün rakipler olsa da hem vasat binicilerle hem de ağır kilolarla yarışacağını görüyoruz..
İnanılmaz bir form grafiği yakalayan SAKE BOMB, bir kez daha 50 kg sıkleti bulmuş ve yarış da tam istediği tempoda geçecekken bence en dışarıdan yapacağı diri sprintiyle tüm rakiplerine kolaylıkla hakim olacaktır..
Pist koşulları ne olursa olsun bugün bu safkana çok güveniyor ve geçilmeyeceğini düşünüyorum.
BANKOMDUR..

 

 

 

 

 

SINGAPORE PRENSİ: idaresi kolay bir isim olmadığı için son yarışında kendisine güvenmemiştim ama güle oynaya kazanarak bizleri yanılttı.
Karataş'ın da bir şeyler kattığı gerçek ama ben B.Kılınç'ın da bir önceki yarış safkana kötü bindiğini düşünmüyorum.
Son birkaç yarıştır eskisi gibi startta kalmayan hatta koşuyu önlerde takip eden safkan yaklaşık 600 metre sprint atabilme özelliğiyle buradaki rakiplerinden oldukça ön plana çıkıyor.
CENGO rakibi olarak gösteriliyor ama CENGO iki yarıştır sürünerek kazanıyor, sonuç odaklı birkaç üyemiz bunu görmek istemiyor.
Bunu neden diyorum çünkü CENGO için son yarışında 'sonlarda durur ve kazanamaz' şeklinde bir yorumum vardı ve tabi ki kazanır kazanmaz hemen yorum atmaya koyuldular.
Yarışı sonradan izlediğimde CENGO'nun tam da dediğim gibi emeklemeyi bırakın sürünerek fotoru bulmaya çalıştığını gördüm.
ALİBEGİ'ye falan direnmesi eyvalah da SINGAPORE PRENSI'ne direnmesi bana göre söz konusu olamaz.
SINGAPORE BANKOMDUR..








ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK: 10
2.AYAK: 8,5,3,2 / 9,6,1
3.AYAK: 5,1,3,6,7,2,4,8
4.AYAK: 6
5.AYAK: 5,4,7
6.AYAK: 8,11,2,5,4,1,10,6

Yorumlar

Yorum Yap

Yorum yapabilmek için önce giriş yapmanız gerekmektedir.