DUYURULAR

BİRİ CAZİP, TOPLAM ÜÇ BANKO - 10 EYLÜL ADANA Kategori adları

BİRİ CAZİP, TOPLAM ÜÇ BANKO - 10 EYLÜL ADANA


Adana'da bugün başlıktan da anlayacağınız gibi toplamda üç bankom var.
Bir tanesinin yanına rakip önermem mümkün değil, zaten 1.05 çıkar ve muhtemelen galop niyetine bir yarış yapar..
Ama esas can alıcı bankomuz ilk ayakta ve kendisine çok güveniyorum.. Son derece de cazip konumda olduğu için son dört ayak hepsi bekleme ihtimali açısından oldukça heyecanlıyım..







DEMİRŞİMŞEĞİ: Yarış hayatına Adana'da başlayan fakat alakası olmadığı kaba kumda koşan hiç ölçü alınmayacak bir yarış yaptı.
Çime çıktığı ilk yarışında ise ön tarafta tek başına kalamayan safkan beklemek zorunda kaldı ve sonradan sınıf atlayan BARTU karşısında çaresiz kalarak 3.oldu.
Ankara'ya getirilen safkana Ahmet Çelik bindi ve rakipler oldukça sertti; TAMERŞAH , ER MEYDANI..
Koşunun yükünü çeken safkan son derece dirençli bir görüntüye sahip olurken ilk maiden yarışını kazanacağını da bu 3.lüğüyle adeta bağırıyordu.
Nitekim Ahmet Çelik maiden'dan çıkacağından emin olunca ilgililerine 'çok beğendim, maiden yarışta ben bineceğim' dedi ve istediğini de aldı..
İlk kez 1400'üne çıkan safkan sonlarda biraz sallansa da kazanmayı bildi.
Buraya kadar sıradan bir maiden atı ve pek bir numarası da yok kabul ama sonraki iki yarışı çok önemli..
Sizce neden 8. ve 11. oldu? Üst gruba çıktı diye mi? - Hayır, bununla alakası yoktu..
DEMİRŞİMŞEĞİ liderliği alması gereken bir at ve ilgilileri de direktifi bu yönde veriyorlar.. Ancak her iki yarışta da HARRAS gibi bir engel vardı.
E.Sincan kırbacına bile başvurdu ve safkanı İngiliz temposunda başlattı adeta.. HARRAS liderliği vermedi ve düzlükte gerileyen bir DEMİRŞİMŞEĞİ izledik..
Birebir aynısı ise 10 gün sonra oldu, bu kez üzerinde Hışman vardı ve Hışman gayet kendinden emin bir şekilde, HARRAS'ı tanımadan etmeden safkana adeta girişti.. Nitekim yine düzlükte enseye bastı.
Yani bu safkanın maiden sonrası ikidir 0 çekmesi sizi yanıltmasın, liderlik istedi, ısrar etti, alamadı, alamayınca bıraktı.
Bugünkü yarışa baktığımızda mesafenin 1200 olduğunu ve hiçbir rakibinin süratli yapoda olmadığını görüyoruz..
Sadece Adana'nın Ketme'si Kemal Kurt'un bindiği ŞİMŞEĞİN KIZI var ama o da serilik yapamıyor.. HAÇIMBABA ve ÖZBİLDEN de en fazla 2-3 takip ederler.
Yani anlayacağınız DEMİRŞİMŞEĞİ startla birlikte liderliği alacak ve çok rahat temposunu kabul ettirecek.
Düzlüğe bariyere yaslanmış vaziyette çıkmasını beklediğim safkan, boş kalmış olmanın verdiği sermayeyle seri sprintine başlayıp direnecek..
BANKOMDUR..













GÖLGEYELE: İlk ayağa cazip bir bankoyla başlamış ve son derece de güveniyorken 1.05 çıkacak bu safkanı yıkmayı çok isterdim.
Çünkü hem günün ganyanı var hem de ciddi anlamda cazip kurgu olurdu.. Fakat yarışa çalıştım ve berbat ötesi rakipler gördüm.
SARI GEÇİT, KÜÇÜK ESİLA hariç düzlükte tamamı yarışı bırakıyor, o derece..
SARI GEÇİT'i ve KÜÇÜK ESİLA'yı da rakip görmem mümkün değil çünkü ilk yarışında 1.20 yapmış bir at karşısında, hayatları boyunca 1.21'in altına inememiş atları yazarsak 'enayi' oluruz..
GÖLGEYELE için yarış falan olmaz fakat H.Kılıçarslan'ın yine de MİYASE HATUN ve TURBOYILDIZ gibi şansı olmayan fakat ilk metrelerde ciddi serilik yapan atlara dikkat etmesi gerekir.
Artık temposunu kabul mü ettirir yoksa önüne mi alır bilmiyorum ama hata yapmadığı sürece yürüye yürüye uzak yapacağı bir grup.
Dolayısıyla GÖLGEYELE sağlam bankodur..













ALTIN KOP: Ankara'daki tek kaba kum yarışında EYLÜLCEMRE gibi bir at karşısında şahane adapte olan ve düzlükte de boş kalmış rakibine gayet saldırmaya çalışan safkan ölçü alınmayacak KV yarışının ardından Adana'ya getirildi ve LAST WINNER'i çok temiz ayırdı.
Bugün rakibiyle çimde de değil, kumda karşılaşacak.. LAST WINNER kumda adım atmıyorken, ALTIN KOP ise kuma daha yatkın..
EL RAPIDO'yu önüne alıp 2.likte gidecek, düzlükte de dirençsiz rakibinden bence kolayca sıyrılıp fark açacak..
Üçüncü bankomdur..

DEMİRŞİMŞEĞİ ve GÖLGEYELE sağlam gördüğüm isimler olduğundan, ALTIN KOP'un yanına sağlam kuponlar için önde boş kalacak olan
EL RAPIDO'yo öneriyorum..
Kapatmak isteyenler tutmasam da
LAST WINNER'e de şans verebilirler..












ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK: 1
2.AYAK: 4
3.AYAK: 5,4,1,3,9,2,7
4.AYAK: 1 / 2,,3
5.AYAK: 2,10,1,3,12,9,6,5,11
6.AYAK: 1,2,8,12,10,6,5,7,3,13



 

Yorumlar

#1 - ingeborg - 11.09.2018 14:03

Aynısını beşli ganyan yapıp 460 lira para aldım bazen altılının bile vermediği bir para bu. bazı site üyeleri feci haksız eleştirilerde bulunuyorlar. Ben ise tam tersini düşünenlerdenim. Daha da cesur davranmanızı isterim. Nasıl olsa bir sürü tahmin sitesinden favorileri biliyoruz. bize gereken sürprizler...ve olağanüstü yorumlar, sürpriz tekler. Cesaret edemeyen o ayakta favorileri yazar kardeşim.

#2 - Zdbserbest - 11.09.2018 0:54

Tek tutup inandığın at AGF sıralamasında sonuncu at olsa bile tek at biz sana inanıyoruz.200 tl veren altılıda beşte kalalım 2 bin bulalım ya da 2 bin veren altılıda beşte kalalım 20 bin Bulalım :) senden büyük bi altılı geleceğine inanıyoruz,martı bokuyla deniz kirlenmez.Sen kralsın :)

#3 - skywonder3434 - 10.09.2018 21:53

ADAMMMM GİBİ ADAMM SİN MORALİNİ SAKİN BOZMA SAYENDE BİRSURU İKRAMİYE ALDİK KENDİMİZ YAPMAYA KALKSAYDİK EMEKLERDİK ..SEN DİGRU YOLDASİN WE SAYGİYİ DİBİNE KQDR HAEDEN EFENDİ Bİ İNSANSİNN WE EN ONEMLİSİ ADAMMMM GİBİ ADAMMMSİNNNNN....SANA YUREKTEN BASARİLAR KOLAY GELSİN KALVİMİZDESİN ..BERKAYCİMMMMM.......

#4 - taner - 10.09.2018 21:30

Arkadaşlar daha öncede defalarca kez yazıdım ve yüzlerce kişi de yazdı burası zorla tutulan bi platform değil..ama berkayında dediği gibi ve fotoda kaybedilen bi yarış..gelseydi vay berkay süperdin demekle geçiştiriliyorken yapnayın arkadaşlar..Meyve veren ağaç taşlanır misali...SEN İNANDIĞIN YOLDA DEVAM ETKİ BİZDE SANA İNANCIMIZI DEVAM ETTİRELİM..yoksa dediğin gibi fanatik fotomaç her gün ikişer tek atıyo..Sen moralini bozna kardeşim

#5 - keremcan - 10.09.2018 21:13

allah sana sabır ve güç versin....bazen senin yerine ben ÇILDIRIYORUM BAZI DURUMLAR VE BAZI KİŞİER ADINA....yazacak çok şey var ama,yazdıkça altından kalkamıyorum..ne sinir kalıyor ne sabır...çook güçlüsün ki bugünlere kadar gelmişsin böyle durumlar altında...kolay gelsin...sevgiler

#6 - BERKAY KURT - 10.09.2018 19:32

AKGÖZ böyle sonuç odaklı yorumlarınızı ‘eleştiri’ olarak görüyorsanız kendinize saklayın ki benim de moralimi bozmamış olursunuz.. ‘Kötü kaybettik’ tarzı yorum beklerken şu yazdığınız can sıkıcı.. Oyunu yattı diye sinirlenen ve soluğu derhal burada alan birisiniz ve bu size ikinci ikazım olsun, bir dahaki sefere ‘arkadaşım yazmış, şifreyi değiştiriyorum’ demek zorunda kalmayın.
Atın ismi duyulmasa bir nebze hak vereceğim fakat yarışı fotoda kaybetmişiz, hala isyan ediyorsunuz.
Garanti tekli oyunlar istiyorsanız fotomaç fanatik gibi gazeteler alın, beni takip etmenize gerek yok.

#7 - AKGÖZ - 10.09.2018 19:15

ya güzel kardeşim birde garantiye git ne var ya bittik arkadaş anlamak bu kadarmı zor böyle garanti bir tekin var yani senden illaki bir süpriz tek isteyenmi var sen tuttursan 100 lira verse niye böyle az para veren altılıyı tutturuyorsun diyen mi var lütfen yanlış anlama ama şimdi böyle bir tek var şindi ikinci ayakta ne var yani bunuda kaçırmasak

#8 - nacir - 10.09.2018 18:18

Berkay bey ilk ayak rakip gördüğün atlar varmi

#9 - Yoldaş - 10.09.2018 18:02

Demirşimşek rakipleri kimledir?

#10 - Ceco - 10.09.2018 15:47

2. ayak 1 değil 4 olacak üstat

Yorum Yap

Yorum yapabilmek için önce giriş yapmanız gerekmektedir.