DUYURULAR

İZMİR TAHMİNLERİM - 8 EYLÜL Kategori adları

İZMİR TAHMİNLERİM - 8 EYLÜL


Birinci altılıda denk güçte isimler var, bence bulmaşmamak gerek..
Eğer oynayacaksanız sadece KALANTOR'a dikkat etmenizi öneririm.. Startı ağır alıyor ama rakiplerinin birçoğunun dezavantajı varken önemli bir sürpriz yapabilir.
İkinci koşu 1'den 6'ya kadar yazılıp kapatılmalı..
Yedili Plase ayağı ise çok zor, ATEŞİN KANATLARI liderliği alarak kazanmış yine aynı şeyi yapmak isteyecektir ama İstanbul'da bekleyip kötü koşan FRIGHTEN de çok sert başlayacak..
Eğer birbirlerini bozarlarsa MUAMMER AĞA ve GÖRKEM devreye girerler, yok erğe temkinli giderlerse dört at fotoya taraklama girerler..







Genel altılıda ise arapların maiden yarışlarında riske girmedim, her ikisini de kapattım.. İngilizlerin maiden yarışını da beş atta kapattığıma inanıyorum.
Bu koşularda inanın ön plana çıkan tek bir isim bile yok, bu tehlikeli pisti de göz önünde bulundurursak mümkün olduğunca at yazıp patlamasını beklemek en mantıklısı..
O yüzden ben diğer üç koşuyu yorumlayacağım..











ASİ KALP: Bu sezon toplamda üç yarış gördü ve üçünde de düzlüğe anormal kolay temposuyla girdi..
Safkanın kötü özelliği 'hadi' dediğinizde olduğu yerde sayıyor fakat böylesine vasat bir grupta her geçen metre ivmelenmesine gerek de kalmayabilir.
Zira UĞURCANBABA ve ŞİFNEOĞUL gibi vasat isimler koşuya tempo verecekler, ASİ KALP de bunların hemen arkasında ve dışında 3.4.lükte yer tutacaktır.
Apranti Alperen Oluk safkana zaten dokunmasa bile kendiliğinden rakiplerinden kopup 3-4 boy yapacaktır..
Düzlükte pisti harmanlamasını beklediğim safkan zıplamaya başlayacaksa da doğru düzgün yarış atı olmadığından bence direnecektir..
BANKOM..

Tek tekli kurgu yapmak isteyenler için yanına önereceğim tek rakip
ÜNLÜOĞLU.. N.Aktaş'tan kurtulup A.Oluk'a döndüğünde kazanmıştı, son yarışı da çok sert gruptu, bugün yeniden N.Aktaş'a dönüyor ama 50 kg ve çok formda..
Eğer ASİ KALP düzlükte zıplayıp bir ata geçilecekse o bence ÜNLÜOĞLU'dan başkası olmaz..














AKGÜN REİS: Mesafe 1600'e çıkıyor ve rakibiyle arasında tam tamına 10 kg'lık sıklet farkı var..
DONT HESITATE biliyorsunuz çok kolay tempoda gelip liderliği alan, 600 ile 200 arası da inanılmaz vites yükseltebilen bir safkan..
Düzlükte bariyere yaslanması gerekir.. Ancak kanama yapan ve aniden durabilecek bir yapısı var.
Mesafe hazır 1600'e çıkmış ve sıkleti d
e 60 iken kendisine kılıç çekebiliriz..
Liderliği alacak ve belki yine pres yemeyecek ama düzlükte vitesi arttırıp 3-4 boy yaptıktan sonra, özellikle 200 geçilirken yavaş yavaş sallanmaya başlayacak.
Yarış boyunca bariyerde 3.lüğü bırakmayacak olan Dağdeviren'li AKGÜN REİS 400'den sonra  her geçen metre ivmelenmeye başlayacak ve 200'den sonra da tamamıyla gücünü alıp bence fotoya uzanacak..
AKGÜN REİS BANKOMDUR..












AYZA: Kısa mesafeli yarışları bu safkana bırakın.. En geride giden ancak 200 metre içerisinde 10 boy ara kapatabilen bu safkan İzmir gibi kısa sayılabilecek düzlüğü olan pistte de bakalım ara kapatabilecek mi..
Ön tarafta ERENDIRA, SON VURGUN, OKO MOYE ve SALAMIS gibi isimler yer alacak ancak ERENDIRA 'nın çabukluğunda değil hiçbiri.. Zaten OKO MOYE ve SALAMIS 3-4 giden atlar. Eğer SON VURGUN da B.Kurdu'dan dolayı ısrar etmezse tempo AYZA'nın istediği gibi olmayabilir.
İşte kendisini rakipsiz tek öneremememin sebebi tam olarak budur.. Evet belki öldürücü sprint atacak ama 1300'de geç kalmasını izlemek istemiyorum..
Rakipleri ERENDIRA, WRITE TO ELLIE ve OKO MOYE şeklindedir..













ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK: 4 / 7
2.AYAK: 7,8,9,13,15,3,2,4,6,5
3.AYAK: 5
4.AYAK: 3,,2,1,10
5.AYAK: 8,14,3,2,13,9
6.AYAK: 2,15,4,1,8

Yorumlar

#1 - nizam52 - 08.09.2018 17:30

Akgün reis rakipleri kim olur Berkay bey acaba sizce

Yorum Yap

Yorum yapabilmek için önce giriş yapmanız gerekmektedir.