DUYURULAR

ADANA TAHMİNLERİM - 25 ARALIK Kategori adları

ADANA TAHMÄ°NLERÄ°M - 25 ARALIK


Not: Bugün yeni sitenin ilk günü olduÄŸu için maÄŸduriyet yaÅŸayan üyelerimiz oldu ve bu yüzden yoÄŸunluk çok fazlaydı..
Geceden detaylı bir çalışma yaptım ama yorum kısmına fazla vakit ayıramadım.. Yarından itibaren tekrardan detaylı yorumlarım olacaktır.


 



SEMÄ°HKAAN: Son yarışında bu safkanı öylesine tutuyordum ki, çok sürpriz olmasına raÄŸmen sizlere banko önermemek için kendimi zor tuttum.
Ä°yi ki önermemiÅŸim çünkü bu kadar güzel koÅŸup yanılmadığımı göstermesine raÄŸmen kazanamaması beni kahrederdi.
O yarışında kendisini önerirken son cümlem aynen ÅŸu ÅŸekildeydi:

'Bu yarış olmasa bile bir iki yarış sonra kendisini tek yazacağımızdan eminim'

Bu gruptan bariz üstünlüÄŸü olduÄŸunu düÅŸündüÄŸüm safkan eÄŸer lidelik için çok fazla efor sarfetmezse bence bu rakiplerini geride bırakacaktır.
GÖKÇEER, ATOMBOMBASI, BEYAZ ÖRTÜ ve ESMEREFE.. Ä°ÅŸte bu dört safkan ön grupta yer edinmeye çalışacaklar hatta bir ya da ikisi çok sert tempo verecekler.
S.Aktak bunlara ayak uydurmadan bariyerde 2.3.lükte giderse düzlük boyunca yapacağı sprintle, bitirici özürlü rakiplerine direnecektir.
BANKOM..











NADÄ°DE SULTAN: SEMÄ°HKAAN gibi çok cazip bir bankom varken baÅŸka bir safkana güvenmek istemezdim ama NADÄ°DE SULTAN'ın yanına at yazmak için kendimi paralamama raÄŸmen baÅŸaramadım.
BEZÄ°RGAN KIZI gibi tuta tuta giden ancak 100 metre arttırma dışında gücü olmayan bir rakibi var.
SERMELEK'e geçilirken kötü bir görüntü vermeyen NADÄ°DE SULTAN yeteneksiz aprantisine raÄŸmen yürümeyi dahi bilmeyen rakiplerinin yanında bence kolay kazanacaktır.
Günün ikinci bankosudur.









HOT CHOCOLATE - BADARBUNGA: Günün en güvenilir favorisi olarak gösterilen isim hiç kuÅŸkusuz HOT CHOCOLATE..
Gerçekten de diÅŸine göre rakipleri yakalamışken kazanması gerektiÄŸi bir koÅŸuda start alacak.
S.Kaya'yı kondisyon olarak berbat ötesi bulduÄŸumu defalarca yazdım.. Hele hele HOT CHOCOLATE gibi mücadeleyi sevmeyen bir atla luta kalırsa iÅŸi zor.
Fakat HOT CHOCOLATE iyi durumda olduÄŸunda 400 metre fuleli aksiyonları ve aynı zamanda seri sprint yapabilme özelliÄŸiyle çok özel bir isim.
Bu rakiplerine kolayca ayırması normal sonuç olacaktır.
Ben kendisinin yanına sadece 3 yaÅŸlı bir safkan önerebilirim o da
BADARBUNGA 'dır.
Önceki yarışını ölçü almadığım safkan son yarışını kazanırken çok saÄŸlıklı bir görüntü vermese de 3 yaÅŸlıların üstünlüÄŸünü bugün bizlere bir kez daha hatırlatabilir.
Bence ikilileri de sağlamdır.











ALTILI ÅžABLONUM:

1.AYAK: 2,6,,10,8,5,9,1,4
2.AYAK: 6
3.AYAK: 5
4.AYAK: 5,,7
5.AYAK: 10,8,5
6.AYAK: 12,16,9,3,2,8,4





Dileyenler birinci, beşinci ve altıncı ayağa tuttuğu atları yazabilirler.. Zira teklerden değil, oralarda yatmaktan korkuyorum.






 

Yorumlar

Yorum Yap

Yorum yapabilmek için önce giriş yapmanız gerekmektedir.