DUYURULAR

İZMİR TAHMİNLERM - 31 MAYIS Kategori adları

İZMİR TAHMİNLERM - 31 MAYIS


 

Yedili plasenin ilk ayağında KARAMIH için kolay bir yarış olacaktır..

 

 

 

 

Birinci ayakta; ilk şans vereceğim isim 10 numaralı UN AMOR olacaktır..
Her iki yarışında da sertlik, yani şuursuz serilik yapan ve bu yüzden de son veremeyen bu safkan, son yarışında tüm bunlara rağmen yine de çok iyiydi, fotoya çok diri girdi.
Bugün PRINCESS RIO ve BIG BABY gibi iki süratli at varken ve en önemlisi 2.kulvardan çıkıp sapma riski oldukça az olduğundan benim net olarak favorimdir..
İlk yarışında çok ciddi bir şekilde sapan ve buna rağmen buradaki favori RİO’dan daha iyi koşan BIG BABY eğer bugün binicisi iyi idare edebilir ve saptırmazsa çok ters koşacaktır, dikkat..
Bu sezon İzmir’de, bir iki yarış görmüş atların yanında koşmamış tecrübesiz taylar önümüze şampiyon diye sunulduğu için ilk kez koşacaklara oldukça soğuk bakıyorum ama DRONE'nin iyi olduğunu duydum.
Dayanıksız olsa da inanılmaz adım çabukluğu bulunan PRINCESS RIO, ilk koşusunda ‘çimde çok daha iyi’ denilen YAMANLAR BEYİ rakip olarak gördüğüm isimler..

KARA ŞEKER ile EL PATRON da ihmal edilmemesi gerekilen diğer isimler..


 

 

 

 

 

 

 

 

 

İkinci ayakta; biliyorsunuz ŞİRİNYER GÜZELİni son yarışında sizlere banko önermiştim, inanılmaz bir
performans sergilemiş ama şanssız şekilde kaybetmişti..

Bu arada hırsızlar da boş durmamış bir güzel kendi yorumları gibi aktarmışlar.. Takipte olmaya devam etsinler..
Safkana gelince, şu anda baya baya çıldırmış durumda, nerede koşarsa koşsun bankom olacaktı ancak bu at sadece ve sadece uzunda olmaz..
1700 yarışını izleyip sadece sağlık durumunu beğenmiş, mesafe 1400 olduğu için banko önermiştik.. Çünkü sonlara doğru tempo kaybediyordu.
Uzayan mesafeye rağmen başka at beğenmediğimden yine de favorim..
BIG EAGLE GIRL, TEKİLA, MAVİŞ gibi isimlerin ön grupta yer alıp tempo verecekleri koşuda; son yarışında aksilik yaşayan LITTLE SUN, öndeki üçlünün hemen arkasında 3-4 gidip ayırma ihtimali olan ALWAYS FIRST, kalite isim DIVINE BEAUTY alt grup atı olsa da potansiyeline inandığım KARAPAVLİ, istikrarlı isim MAVİŞ ve mesafe atı olmasa da kalitesine inandığım TEKİLA rakiplerdir..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TURKISH LEGEND: Müthiş bir tempo atı olan bu safkan son üç koşusunu kazanmış olmasına rağmen İstanbul'a ya da Ankara'ya gitmeyip İzmir'de mütevazi koşulara deklare olmaya devam ediyor..
Bugün de en ciddi rakibi TARAS BULBA'nın, önde MC GREGOR tarafından rahatsız edileceğini düşünecek olursak, arkalarında 3.lükte pusuya yatmış olacak olan TURKISH LEGEND düzlüğe girilmeden arttıracağı vitesle pisti de ortalayarak önce TARAS BULBA'ya hakimiyetini hissetirecek, ardından da geriden gelecek cılız ataklara her geçen metre uzayan aksiyonlarıyla cevap verecek..
BANKOMDUR..









 

 

 

 

 

 

 

 

GÜNGÖR AĞA: Dönem dönem form tutan, bazen de geri geri giden bu safkan son iki yarışını kazanırken içine şeytan kaçmış gibiydi.
Eskiden kaçmadan kazanamazdı ancak İ.Baguç safkanı temposunun üzerine çıkartmadan başlıyor, 400 metre sonra vites arttırıp liderliği alıyor.
Bugünkü yarışta bunu yapmasına gerek bile yok çünkü KEKEÇBEY dışında ilk iki sırada gidecek bir isim bulunmuyor.
KEKEÇBEY'in de GÜNGÖR'den liderliği alamayacağını düşünüyorum ama olur da alırsa dediğim gibi GÜNGÖR 2 gidip sonradan da arttırabiliyor.
Eğer binicisi en dışarıya falan saptırmazsa bu atın kaybetme ihtimali bence yok.
BANKOMDUR..






 


ALTILI ŞABLONUM:
 

1.AYAK:  10,6,2,9,5,,7,3
2.AYAK: 4,10,3,9,1,5,11
3.AYAK: 1,8,4,2,3
4.AYAK: 6
5.AYAK: 3
6.AYAK: 2,3,8,6,1,9,7,10

 

 

 

 

 

 

 

Yorumlar

#1 - pomem60 - 31.05.2018 22:16

Bu tahmilere yorum yapılmamış yazık. Berkay tebrikler beştede kalsa şablonun. Şirinyer güzelini tek atsak kupon içeride idi.

#2 - şumrud - 31.05.2018 21:52

Günlerdir nedir bu şanssızlık ???? Beşte kalmaktan bıktık... Berkay Bey , senin eksiğin yok fazlan var.. tahmin ve yorumların çok güzel ve yerinde . Ahhh şu pilotlar hata yapmasalar.. Bu kezde İ. BAĞUÇ kendi atını nasıl sürüyor anlamadım... Sanki ilk kez biniyor...
Keşke ŞİRİNYERİ tek yada az atla geçseydik .... Bugünkü kurgudan da kaçtı ya diyecek bir şey bulamıyorum..... Üzülmekten başka , elden bir şey gelmiyor... Bari yarın günlerin zararını çıkaracak bir altılı bulsak da biraz nefes alsak....

Yorum Yap

Yorum yapabilmek için önce giriş yapmanız gerekmektedir.