DUYURULAR

İSTANBUL TAHMİNLERİM - 4 NİSAN Kategori adları

İSTANBUL TAHMİNLERİM - 4 NİSAN


Birinci ayakta; her ne kadar günün ganyanı bahis oyunu ve satış koşusu da olsa ben riske değebileceğini düşünüyorum.
Yüksek bütçeye çıkamayanlar için bu ayakta iki at önereceğim.. Zaten bu ayağı iki atla geçtiğimizde altılıyı da % 80 ihtimalle yakalarız diye düşünüyorum.. 

TRAKYALI ve EMİRSOY..
Gruptan güç ve kalite olarak üstün olduğunu düşündüğüm bu iki safkandan özellikle TRAKYALI'nın gidişat avantajı da var.
Zannediyorum liderliği KILAVUZHATİCE alır, TRAKYALI da 2.3.lüğe sokularak rakibini yakın takibe alır.. Düzlüğe çıkıldığında pisti ortalayıp ataklara her yerde başarılı bir şekilde karşılık vermesini beklediğim isim TRAKYALI'dır..
EMİRSOY'un ise zaptedilmesi güç ve psikopat bir at olduğunu düşünsem de formda olduğunu ve sentetiğe hiç de yabancı olmadığını söyleyebilirim.
Binicisini atmaz, startta oturmaz, içeriye doğru sapmazsa bu rakipleriyle, hele de bu jokeyle çok rahat baş edebilir.


BOZDENİZ, DURMUŞKARDEŞ, GÜLDÜRGÜLDÜR ve YAKUTİYE'yi de yazdığımızda rahat yarış izleriz ama iki at geçmediğimize pişman da olabiliriz.. Biraz da bütçeyle alakalı.. Burası iki at geçilirse 20 tl'ye de çok güzel bir kurgu yapılabiliyor..










İkinci ayakta; yarış iki atla, en genişi üç atla kapalı ama ben burada banko tercihimi kullanmak istiyorum.
2 numaralı
KRALSIN'ı uzun zaman sonra bu kadar uygun grupta yakalamışken değerlendirmeliyiz diye düşünüyorum.
WHITE FIRE sentetikte ikide iki yaptı ve tam bir 1200-1300 metre mesafe atı ama arası var ve üzerinde tecrübesiz bir apranti..
KRALSIN ise evet belki üçtür önde bomboş kalıyor ama buna rağmen direnmeye çalıştığı atlar hiç fena değil.. Bu grubun çok çok üzerinde isimler..
KATMA DEĞER'e direndi, KATMA DEĞER bugün nerede koşuyor görüyorsunuz.. FLASH STEP'e direnmeye çalıştı ki FLASH STEP Gazi'nin favorileri arasına girecek potansiyelde bir tay..
Dolayısıyla, Karataş da üzerindeyken LADY ALINA'yı önüne alıp dışarıda 2.likte gidecek, düzlükte de ayırıp WHITE FIRE'nin seri, CERENSEL'in ise vasat sprintini bekleyecek.
Bence bu atlara direnmesi zor olmayacak.. KRALSIN BANKOMDUR..









Üçüncü ayakta; mesafenin çok uzun geleceğini düşündüğüm iki isim var; TOPANGA ile TIMESTOGOODBYE.. Normalde bu iki atı biri kondisyonsuz diğeri de formda değil diye, kendilerine çok uzun gelecek bu mesafede elerdim ancak program basit ve gereksiz risk almaya gerek yok..  Yine de diğer dört atı daha önde tuttuğumu bilmenizi isterim.
Bunlardan 2 numaralı
KATMA DEĞER'i favori olarak önereceğim..
Ciddi anlamda üzerine katan ve bir anda sınıf atlayan safkan çok düzgün aksiyon yapıyor ve etkili de son veriyor..
TOPANGA ve TIMESTOGOOBYE'nin inatlaşarak başlayacalarını düşünecek olursak, 1500'de en etkili sonu bence KATMA DEĞER verir..
Onun kadar tuttuğum safkan ise
ÇIKSALIN..
İlk yarışını çok etkileyici kazandıktan sonra biraz aceleci davranılarak sert gruba çıkan safkan aşırı rolanti tempoda en geride gidince etkili olamadı.. Yine de fena bir yarış yapmadığını söyleyebilirim.
Bugün de kolay rakipler yok ama en azından hızlı gidecek ve A.Çelik bu tarz yarışları çok sever.. Sonuncu at çıkmış ama çok dikkat..


BLUE VICTORY ve HAS ihmale gelmezlerken, tutmadığım süratli iki ismi de yazarak bu ayağı kapatıyorum..












Dördüncü ayakta; ekonomik veya normal kuponlar için banko önereceğim bir diğer isim 5 numaralı
BUGLEM..
Hayatının ilk yarışında DEMİRDEN ve ERGİNSOY kusursuz sürülmelerine rağmen, yaşadığı birçok aksiliğe aldırış etmeden rakiplerini temiz geçen safkanın üzerine katma ihtimali de oldukça yüksek..
Mesafe belki sorun yaratabilir, zaten 1400-1500 olsa yüzyılın teki olarak önerirdim sizlere ama öyle vasat rakipler ki, ben mesafenin de çok sorun teşkil edeceğini sanmıyorum..
Normalde AQUILA kafayı alır, SÜREYYA HANIM yakın takipte olur ama mesafe 2000 diye herkes temkinli başlarsa BUGLEM kötü başlamasına rağmen gelip kafayı alırsa şaşırmam..
Bunlardan çok üstün olan tay, muhtemelen kolay kazanacak.. İkinci bankomdur..

Rakip olarak;
AQUILA başta olmak üzere, DEMİRDEN, SÜREYYA HANIM ve ERGİNSOY'a şans vereceğim..













Beşinci ayakta; 1 numaralı
KINALI KUZU uzun süre tek yazmayı düşündüğüm isim oldu.. Ancak böylesine basit gözüken bir programda gereksiz kahramanlık yapma niyetinde değilim :)
Tabii ki yanına MAVİDALGA'yı da yazarak rahat bir yarış izlemek en mantıklısı ama KINALI KUZU'yu tek tuttuğumu da söyleyeyim..
Sebep olarak elbette mesafeyi göstereceğim.. SIGNORA, MAVİDALGA için ciddi bir tehlike değili ondan kolay kurtulacak ama 2000 metre mesafe direnmesi için dezavantaj..
KINALI KUZU da bu mesafede başkalaştığı için ben en dışarıdan yapacağı seri sprintle, MAVİDALGA ile mücadeleye girmeden kazanmasını bekliyorum.
Yine de iki atı ayırmayalım..












Son ayakta ise; bizim evlat 6 numaralı
YİĞİTER'in peşini kolay kolay bırakmayalım..
POYRAZIM'ın peşini bıraktık da ne oldu? Arka gruba 100 metre fark yaptı safkan.. 
YİĞİTER için başından beri şunu söyledim ama derdimi kimseye anlatamadım: bu atın rolanti tempoda ya kafayı alması ya da 2.3.lükte gitmesi gerekir..
Bunun için de iyi başlaması, iyi başlayamıyorsa da tercihli starttan çıkması şart.. 
Safkan, bizim kendisine güvendiğimiz yarışlarda ilgillerinin tercihli hakkı olmadığı için saçma sapan kulvarlardan çıkmış ve her seferinde en geride beklemek zorunda kalmıştı..
Bugün HECTOR, LET ME PASS dışında doğru düzgün önde gidecek at olmadığı için, tercihli haklarını da geri kaznmışken Akın'ın 2-3 boy kötü başlayan bu atla yavaş yavaş önlere sokulması ve 800'e girilmeden uzun sprintine başlaması gerekir..
Bunların hepsinden ciğerli olduğu için kazanırsa şaşırmayalım.. Net olarak favorimdir..


LET ME PASS, NORTHERN WEST öncelikli rakipler olurken, Hışman'la başkalaşan İSMİHAN, sırf önde boş kalabileceği için HECTOR, düzgün çıkarsa GOLDINIADIS daha sonraki rakiplerdir..

Dileyenler burada
BIG MAN'e de şans verebilirler ancak rolanti tempoda en geri gitmek zorunda kalacağı için ben yer açmadım..













ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK: 5,3,,1,2,4,6
2.AYAK: 2
3.AYAK: 2,5,1,3,6,4
4.AYAK: 5 / 4,2,6,3
5.AYAK: 1,,2
6.AYAK: 6,7,9,,8,3,2

Yorumlar

Yorum Yap

Yorum yapabilmek için önce giriş yapmanız gerekmektedir.