DUYURULAR

İZMİR TAHMİNLERİM - 31 ARALIK Kategori adları

İZMİR TAHMİNLERİM - 31 ARALIK


İzmir programını beğendiğimi söyleyemem, eğer bir programı seçecekseniz Adana'yı seçmenizi tavsiye ederim.





CATCH MONEY - ŞAHİNGÖZ - ÜNALAMCA: Startla birlikte TİBET ve HORASANGÜNEŞİ'nin hafif teşviklerle sert başlayacaklarını düşünüyorum.
Genelde 2-3 takip eden TİBET'e ikidir dikkat ediyorum da yarışların gizli kaçağıymış resmen, farkına varmamışız.
Sinir bozucu bir şekilde ilk 200 metrede her atı temposunun üzerine çıkarıyor.. HORASANGÜNEŞİ de bugün sert bir şekilde gidebilir..
SULTANHAN kaçarak kazandığı için onun da dışarıdan yükleneceğini, hatta MÖSYÖ'nün de tatlı sert başlayacağını düşünüyorum.
Bu saydığım atların hiçbirine 'kaçak' diyemeyiz ama ilk 200 metrede yapacakları serilik yarışın sert başlamasına sebebiyet verecektir..
Bu durumda orta sıralarda giden CATCH MONEY'in basit bir sprintle rakiplerine çok rahat hakim olacağı bir yarış izleyebiliriz.
ÜNALAMCA'nın son yarışı anormal iyiydi, KIZILHAN le birlikte arkaya uzak ayırdı falan ama bu at dengesiz.. Bir koşar bir koşmaz.. Kilosu da ağırken ben sadece son yarış hatrına yazıyorum.
ŞAHİNGÖZ ise tipik bir 1500 metre mesafe atı, uzun mesafede koşsa şans vermezdim.
O da tıpkı CATCH MONEY gibi yarışı bariyerde 4.5.lik civarı götürüp düzlükte yapacağı seri sprintle hakim olmaya çalışacaktır..

Bu üç önde gibi gözükseler de benim çok korktuğum bir yarış.. Sağlam kuponlar için hepsi diyorum..












YAZLALI: Kendisinin yanına at yazmak içinçok uğraştım ancak başaramadım..
Kaçaklara bakar mısınız; EAGLE FLY FREE, OKO MOYE, SAGRAJAS, ZORBAS vs.. Hatta TARAS BULBA'yı bile sayabiliriz..
Yarışı kendi temposunda 3.lükte götürüp, vites arttırabilme özelliği olan YAZLALI'yı iyi bir at olarak görmesem de bu gruba geçileceğini zannetmiyorum.
Kesebileceği bir mesafe değil, herkes kaçak, ön grubun arkasında kolayca yer tutabiliyor ve tuta tuta gidiyor, en önemlisi de arttırıp 1200'de gayet seri sprint yapıyor..
Günün bence yıkılmaz kalesidir..











SUNNY LIFE: SUN BURN ve RUNNER BULL gibi kalite isimlerin anneden kardeşi olan CUVEE yavrusunun, ayağına seri olmasını beklerken gitti starttan kötü çıktı ve en gerilerde kaldı :)
Düzlükte kendini bi dışarıya attı, elinden geleni yapmaya çalıştı ama olmadı.. Kendisini engelleyen bir şeyi vardı belli ki..
Muhtemelen şorşin çıkardığı gerekçesiyle bir müddet geriye alınan safkanın galoplarının eksik ve yanlış yazıldığını yakından biliyorum..
Bence Şirinyer'deki kurnazlara göre bu at PARAMPARÇA'dan daha favori konumda şu anda :)
Ben atın orijinine, kalitesine ve buradaki atların son metrelerinin zayıf olmasına güveniyorum.. SUNNY LIFE gelişime açık, en az KV atı olabilecek potansiyelde bir isim..
Bugün gücünü koşarsa bence bu rakiplerini geride bırakacaktır..
Risk alarak bu safkanı sizlere günün ikinci bankosu olarak öneriyorum..

 





 




ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK: 5,4,2 / 3,10,8,7,9,1,6
2.AYAK: 5,2,3,6,8,1
3.AYAK: 2
4.AYAK: 6
5.AYAK: 5,1,3,4,6,7,2
6.AYAK: 2,6,8,10,9,1

Yorumlar

#1 - BERKAY KURT - 31.12.2017 15:22

cinar; şansı var elbette ancak DOLCE ile birlikte koştuğu yarışı izlediğimde, DOLCE'yi Karataş'ın kusursuz sürüşüne rağmen geçememiş bir at izledim.. Starttan 10 boy geç çıkıyor, bir şekilde kazanamaz diye düşündüm..

#2 - cinar - 31.12.2017 14:49

Berkay merhaba öncelikle herkese sağlıklı bol kazançlı yeni yıllar dilerim başarılarımız daim olsun son ayakta Laguna lady e şans vermemişsin şansı yokmu ?

Yorum Yap

Yorum yapabilmek için önce giriş yapmanız gerekmektedir.