DUYURULAR

İKİ BANKO - 10 EKİM KOCAELİ Kategori adları

İKİ BANKO - 10 EKİM KOCAELİ


Dün yakın bir dostum kaçırdığım rekor ikramiyeli Bursa altılısına üzüldüğünü belirterek ekledi: 'başarılı tahminler olduğunda hep sarıya boyardın, baktım, ona bile tenezzül etmemişsin'..
Bunun sebebini sorgulamaya başladım; mesele boyamak falan değil elbette ama aşırı moral bozukluğu mu, heyecanımı yitirmem mi, üyelerimden beklediğim reaksiyon gelmemesi mi vb gibi soruları sordum kendime..
Hepsinin cevabı vardı, moral bozukluğu en fazla anlık olabilirdi, çalışmamı yapıp bu tarz tahminleri yaptığım sürece elbette moralimin iyi olacağı zamanlar da olacaktı, bunun bilincindeydim.
Heyecanımı yitirmiş de olamazdım çünkü iyi olduğum bir konuda emek verip, yazı yazmak ve bu yazımın yüzlerce kişi ( burada bir espri ekleyeyim; şifresini dağıtanlarla birlikte binlerce kişi ) tarafından okunup beğenilmesi beni mutlu eden zaten tek şey..
Üyelerimle alakalı genel bir sıkıntım da olamaz çünkü biliyorum ki, hiçbir şey yazmadan sadece takip edenler çok sayıda ve senelerdir benimleler.. Yani tebrik bekleme vs falan da değil olay.. Ha tabi favoriyi tek yazsak 15 bin tl , cazip tekimiz gelse 70 bin tl bulacak, '9 nerde berkay tek attık' diyen adamı dert etmiyorum da değil.. Ama sonra düşünüyorum, bilinçli üyelerin olduğu tek tahmin sitesi burası, herhalde şifreyi ele geçirmiş densizin teki deyip geçiyorum..
Türlü türlü çakallıklarla üye toplayan, yorum yaz(a)madan 300 tl şablon verip 100 tl ikramiye veren altılının reklamını yapanların olduğu bir ortamda onlarla yarışarak seviye düşürmek istemiyorumdur belki de bilemiyorum..
Herneyse, çok da fazla uzatmak istemiyorum ama şunu söyleyeyim; dün RABİA HANIM'ın, HIGH SPEED TRAIN ve FIBONACCI'nin fotoya girişlerini bi kıyaslamanızı rica ediyorum..
Dün neredeyse tüm Türkiye'nin teki OLTACI ve HIGH SPEED TRAIN'di.. Hatta beşinci ayağın agf'si % 50'ydi.. İnsanlar 2'de kalıp sadece bu iki isme şans verirken, bizim altılımız bu attan yattı.
Esas üzüldüğüm olay, çok çok vasat favori bir at emekleyerek fotoya girerken bizim at daha yeni açılıyordu. Biraz da şans olacak.


Kocaeli 1.altılı için şablonum olmayacak,
MY FREEDOM bu rakipleri de geçemezse 'yok artık' derim..
Bu grupla alakası olmayan safkanın kazanması gerekir.
İkinci koşuda kazanacak atı bulamadım inanın.. Hepsine 'olmaz' dedim resmen :) WELLCOME'ye mesafe uzun, NIGHTS WATCH'in sıkleti ağır, ARALYN sonlarda kesiyor vs.. Burada çok cazip bir at kazanabilir dikkat.. Özellikle de HANDI GIRL'e..
Üçüncü koşuda da
MEGAFORCE biraz sabırlı olursa inanılmaz arttırma kabiliyetiyle kazanabilir.
Rakipler ise ne yazık ki çok sayıda.. 3,,4,2,5,6 / 1,8 şeklinde..




Genel altılıya gelince; şimdilik şablonumu yayınlıyorum, yorumlar ise 17.00'de eklenecektir..





Birinci ayakta; ilk şans verdiğim isim 1 numaralı
ASLAN DAYI olacaktır..
Son yarışında Kocakaya'nın çok iyi adapte ettiği safkan yarışı MC GREGOR'un arkasında bariyerde 3 takip etti ve rakibine sonlarda rahatlıkla hakim oldu.
Bugün Hışman da teşvik isteyen bu atın hakkını verecektir..
Hele de ÖNEMLİ ve MC GREGOR'un ön tarafta biraz kapışmaları halinde ASLAN DAYI yine 3 gidip 800'de Hışman'ın başlayacağı teşviklere her yerde cevap vererek fotoya uzanabilir.

Eğer
MC GREGOR ve ÖNEMLİ ikilisi birbirlerini bozmadan temkinli giderlerse geriden sprint yemeyebilecekleri için onlar da çok şanslılar..

Biraz daha sağlama gidersek İstanbul'dan gelen kumcu olduğuna inandığım
ALEXANDRANAPOLI ile sonlarda gücünü alırsa kanatlanabileceğini düşündüğüm ARNAVUT'a da şans vermemiz gerekir.










İkinci ayakta; 2 numaralı
KIZILHAN aylardır berbat bir forma sahip.. Ön tarafta kimseye liderliği vermeyen at gitti yerine önlere dahi gelemeyen ve erkenden yarışı bırakan bir at geldi.
Ancak bugün iyi galoplarla bu yarışa hazırlandığını görüyorum ki KIZILHAN iyiye gitmişse, KOVADA'ya liderliği vermez ve dinlenebilirse de sprint falan yemez..
Favorimdir..
1 numaralı
KORALAY yaşlandı falan ama form durumunun kötü olduğunu söyleyemeyiz.
İlaveten F.Karakurt ile şahane bir uyumu var.. Ön grubun arkasında sabırla bekleyip bir anda arttırabilir.
Yarışın favorisi
KASMANBEY'e gelince, uzun mesafeyle alakası olan bir at değil ancak idareli sürülürse 52 kg sıkletiyle yarışı kısaltarak sonuca gidebilir.
Hoş D.Aydoğan hiçbir safkanı idareli sürmemiş, teşviğiyle ön plana çıkan bir apranti ama yarışta doğru düzgün son verebilecek bir at olmadığından herhalükarda çok şanslı olacak..

Burası üç atla tam anlamıyla içime sinseydi beşinci ayağı 3 atla geçecek ve tek tekli bir şablon önerecektim ancak burada enteresan şeyler olabileceğini hissedince çareyi ikinci tekte aradım.
Daha sonra şans verdiğim isimler sırasıyla şablonumdadır..










Üçüncü ayakta; 4 numaralı
RASİM KAPTAN hayatı boyunca yarış kazanamamış bir biniciyle start alacak olsa da oldukça güçlü bir isim..
Son yarışında hazır rakibi tarafından uzak farkla geçilmesine rağmen son 200'de yarışa tekrardan başlıyormuş gibi hızlandı ve fotoya çok diri şekilde girdi.
Eğer K.Işık çok bariz bir hata yapmazsa kazanmaya en yakın isim olduğunu düşünüyorum.

Ankara'daki yarışlarında kurnazların bankosu konumunda olduğunu hiç unutmadığım
GÖNÜL KIRMAZ o gün için kötü sürülmesine rağmen fena da koşmamıştı.
Eğer dışarıdan kendisine şuursuz serilik yaptırılmazsa çok iyi koşacağını düşünüyorum.

En gerilerde kalmasına rağmen sonlarda kanatlanan
SPARTAN İLAYDA'nın srprinti de oldukça dikkat çekiciydi.
Sanki iyi adapte olursa buradaki en güçlü at gibi geliyor.. Bugün üzerinde Nevzat gibi güçlü teşvik yapan jokey olduğundan kazanması normal sonuç olur.

Mendip tayı
FALÇATA,  yarışı berbat olsa da galopları iyi olan MY BLACK SON ve ilk kez koşacak olan IMMORTAL daha sonraki rakiplerdir.










DARK GUARDIAN: Bu safkanın hazırlıklarına baktığımızda vermiş olduğu arayı pek fazla dikkate almamak gerektiğini düşünüyorum.
Eskiden start sorunu olan ancak son dönemde starttan 1-2 boy tereddütlü çıkış yapsa da hemen önlere dolduran safkan anormal kolay tempoda gidip BABADÖKER'i falan geride bırakmıştı hatırlarsanız ve bizim de bankomuzdu..
Bu yarışta ise bir tane bile kaçak at yok ve üzerinde M.Çiçek var.
Startla birlikte dışarıdan, teşviksiz şekilde gücünü harcamadan liderliği almasını beklediğim safkan, düzlüğe kolay temposuyla çıkacak ve farkı da 3-4 boy'a çıkaracaktır..
Zaten kazanması halinde farkı hiçbir yerde kapattırmaz, uzak farkla kenter kazanır..
Yok eğer nefes yapar ya da bir sıkıntısı falan nüksederse tabela dahi yapmadan yarışı bırakır..
Ama şu bir gerçek ki, benim bu şartlarda DARK GUARDIAN'ın yanına at yazma ihtimalim yok..
BANKOMDUR..












SPEED BUFF: Bu safkanın ilk yarışı hala gözümün önünden gitmiyor..
F.Yüksel idaresinde adapte sıkıntısı çeken ve en gerilerde kalan safkan son metrelerde kanatlanarak gelmiş ve fotoya girişiyle bir sonraki yarışında kendisini tek yazmamıza sebep olmuştu.
Yine çok kötü çıkan ancak bu kez öndekiler durmayınca 7.olabilen safkan son yarışında ise ilk kez iyi adapte oldu, bu kez de muhtemel bir sıkıntısından dolayı son veremedi.
Bugün ilk kez çok uygun rakiplerle yarışacak olan safkanın çok iyi galoplarla hazırlandığını, güzel bir dinçlik yarışı yapmasını bekliyorum.

Starttan düzgün çıkarsa sonlardaki güçlü ataklarıyla gruba hakim olmasını bekliyorum.
BANKOMDUR..







ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK: 1,5,6,,8,7
2.AYAK: 2,1,8 / 5,9,3,7,10
3.AYAK: 4,9,7,2,,3,8
4.AYAK: 6
5.AYAK: 8
6.AYAK: 8,15,14,4,9,6,10,3,7,2




 

Yorumlar

#1 - Lewent - 10.10.2017 23:08

ßuqün ki yorumunun üstüne ben de 1-2 cümle yazmak istiyorum Berkay..Özellikle "üyelerimden beklediğim reaksiyon gelmemesi" cümlen çok haklı bi sitem ama at yarışından zewk almak yerine Kazanmak üstüne entegre bi toplum olduk.Bu bizim ruhumuzu öldürüyor ama yapacak bir şey yok kazanamadıgımız hiç bişeyden zevk alamaz olduk..Nacizane benim görüşüm bu..Deilse çok başarılısın bu tartışılmaz.....

#2 - Erlifemne - 10.10.2017 21:04

Tanelada 8
Yorumsusssssssssss

#3 - keremcan - 10.10.2017 20:47

"Yine güne,geceye damganı vurdun 8 nolu speed buffe ile...evet,4 cu ayaktan yattık ama ;3.45 lik atın aynen anlattığım şekilde potaya ulaşmasının KEYFİ bir başka..niye 6 numaran gelmedi berkay DEMİYECEGİM,bana bu 8 nolü atla yasattıgın KEYIF icin-ÇOK SAĞOL,İYİKİ VARSIN diyeceğim...sevgilerimle

#4 - Eso - 10.10.2017 20:35

İşte birader speedbuff sprinter ve basarın

#5 - Eso - 10.10.2017 20:22

Yaptıgım yorum tüm samimiyetimle iyi ve bence degerlendirmen niyetıyle dıkkat et bak nezamn sprıntcı atları versen basarın %60 70

#6 - Eso - 10.10.2017 20:16

Nasıl sonuclanabilecegını bılıyorsun yıne tek verıyorsun m çiçek ve özcan begenin seni sartlandırıyor bile bile lades diyorsun 100 defa kacıp bıtırır baska kacak at yok dedgın at 5 defa anca geliyor veya gelmiyor farkındamısın? Bence kacak atları tek verme veya tercıh etmeyi gözden geçir berkay..








#7 - BERKAY KURT - 10.10.2017 17:56

Beşinci ayağa rakip olarak 1 numaralı CAPTAIN STEEL, 5 numaralı YAŞAR BABA başta olmak üzere daha sonra 2,6,10,4 sıralamasını değerlendirebilirsiniz..

#8 - emrecan - 10.10.2017 17:44

Üyeliğimi bugün yeniledim ve göz attım sen bunlara niye kafa takıyorsun ki sen BERKAY KURT sun senin yönün hep ileri sen başarılısın

#9 - ufuk20 - 10.10.2017 17:17

Sevgili berkay beşinci ayakta sekizin rakipleri kimlerdir teşekkürler

#10 - ali1903 - 10.10.2017 17:10

beşinci ayak rakipleri kimlerdir acaba ? berkayım

#11 - hakanbey - 10.10.2017 17:04

hangi tekin yanına at yazmayı düşünüyordunuz

#12 - ali1903 - 10.10.2017 17:01

sen adamın kralıısın berkay senın arkadayız biz rahat ol,oyunları yorumlarını vs hiç bişeye takmadan ver lütfenn.ADAM

#13 - Erlifemne - 10.10.2017 16:46

Selam Berkay
Kafana taktığın konular elbette önemli konular fakat senin bu tip konulara değil yarışlara konsantre olmak gerekir.
Koşuları amatörler gibi gazeteden takip etse senin aylık üyelik bedelinden fazla maliyeti olduğunu görecektir.
x 2 gazete zaten AGF ye göre hazırlanmış gazetelerdir. o gazetelerdeki yorumcuların %99 Bin TL üzerinde ikramiye verecek şablonlar veremezler.
Şimdi işin matematik kısmı şu
Senin ortalama şablonların 150 Tl civarında ayda optimum (2 alıtılı programlarla birlikte) 100 e yakın 6lı programı oluyor
senin şablonunun basma kalıp aylık optimum maliyeti 15 Bin TL Yıllık 180 Bin Tl yapar ki bu çok ciddi bir rakam.
peki senin kuponlarını sürekli basma kalıp oynayan kaç kişi vardır, bence yok denecek kadar az. Örneğin dünkü oyunu göz önüne alırsak sana göre 9 gelse 70 Bin civarında verirdi diyorsun yani maksimum 25 kişi yapar.!!! Buda basma kalıp oynayanların sayısının çok fazla olmadığını gösteriyor. Senin şablonlarının bir özelliği var sen ayraçlı şablonlar vererek her bütçeye seçenekler sunuyorsun. Fakat olmadı mı olmuyor işte.
Ben yatmak için veya yatacağını bile bile kupon yatırıyorum diyen kaç kişi vardır.?
yatınca üzülmeyen kaç kişi vardır.?
Ben yatınca kendime üzülüyorum fakat eminim ki sen yatınca benden 100lerce kat fazla üzülüyorsundur.
Takma kafana..
Burda seninde biraz suçun var
Adını sihirbaza çıkırtırsan Üyelerinde şapkadan tavşan çıkartmanı isteyecektir.!
Yazdığın gibi gelsin.
Başarılarının devamı dileğiyle...

#14 - devsev - 10.10.2017 16:23

Moralini bozma üstadım..bz sanavherzaman güveniyorum..harika analizlerin var..tabiki hwrzaman sonuç alacaz diye bir kaide yok..nacizane 20 yıldır yarış takip ediyorum..son noktayı herzaman şans faktörü tayin eder ve bunada yapılacak bişey yoktur..ezcümle aynen devam..başarılar bolşanslar olsun..

#15 - tsezer - 10.10.2017 15:48

berkay 3. koşuda sinanın bindiği 5 numaralı at yenilmezkaan için 3 hafta önce çok güzel yorumların olmuştu. değerlendirme dışı bırakmışsın atlamış olabilirmiyiz teşekkürler.

#16 - serkansoydan - 10.10.2017 15:17

Sevgili Berkay;amatör bir yarışsever olarak neden sarıya boyamadığının cevabını ben vereyim.Her gün iki program bazen dört altılı.Nacizane tavsiyem kendini fazla yormaman ve en kısa zamanda Kralı olduğun İstanbul ve İzmir tahminlerine odaklanman.Diğer programları başka bir arkadaşa bırakmandır.Sevgiler.

Yorum Yap

Yorum yapabilmek için önce giriş yapmanız gerekmektedir.