DUYURULAR

DETAYLI YORUMLAR - 13 TEMMUZ ANKARA Kategori adları

DETAYLI YORUMLAR - 13 TEMMUZ ANKARA





 Birinci ayakta; şans verdiğim safkanlar hakkında görüşlerim şu şekildedir:


ABUZERHAT: Hayatının ilk yarışında kum pistte A.Sözen idaresinde start alan safkan YELTAY'ın uzak farkla kazandığı yarışta 3.lük elde etti ama biz ona 2.oldu diyelim çünkü aksiyon farkıyla emeklemeye başlayan bir atı geçememişti.
Bu yarışından sonra muhtemelen şorşin çıkaran ve 2 aylık bir ara veren safkan, tam olarak hazır girmediği çim yarışında aksiyon kuramadı.
Bugün yeniden kum piste çıktığından ve ben kendisinin oldukça güçlü bir at olduğuna inandığımdan sizlere favorilerden biri olarak öneriyorum.
( Orta veya geri sıralarda gidecektir)


CEHVER: Önceki yarışında iyi bir atın arkasından 2.olan ancak son yarışında hiçbir yerde işlemeyerek hayal kırıklığı yaratan bu safkandan yine de hemen vazgeçmeyelim derim..
Zira müthiş eşgale sahip ve sprint yapmaya başladığında çok da vasat olduğu söylenemez.
( Geç çıkıp en gerilerde konumlanacaktır )


ÇELİKKALKAN: Uzun bir müddet maiden kalacak gibi gözükse de son iki yarıştır çok daha iyi gruplarda, etkili performanslar ortaya koymaya başladı.
Önceki yarışında SER EMİR ve CEHVER'i yanına sokmayarak 3.lük elde eden safkan, son yarışında ise 3-Şartlı koşuda 3.oldu.
Maiden bir yarışta daima şansı hak eden bir safkan..
( Tereddütlü çıkıp gerilerde kolay tempoda gidecektir )


EUPRHATES: Bu safkanın yarışlarından pek bir şey anlamadım açıkçası.. İki tanesi Urfa'da zaten ve güç analizi yapabilmek imkansız.
Adana'da çimde elde ettiği 2.liğinde ise ATACAN KIZ gibi sonlarda duvara toslayan bir atı bile yakalayamamıştı..
Kendisini yazarsam bunun tek sebebi doğu illerinden gelenlerin Ankara kumuna şaşırtıcı derecede uyum sağlamalarından olur..
( 3.4.lükte yer tutmaya çalışan, seri olmayan bir safkan )


FIRILDAK: Benim bu koşuda büyük bomba beklediğim tek bir safkan varsa o da bu safkandır..
İlk yarışındaki 7.liğini hiç fena bulmadığım, sonraki koşularında ise iyi yer tutamadığı için etkili olamadığını düşündüğüm safkan kumda ilk kez start alacak.
Adımları çok çabuk olduğundan beklenmedik bir adapteyle arkayı uyutabilir, DİKKAT !
( Kafayı almasını bekliyorum )


SER EMİR: Totosuna bakıldığında 'kazanma özürlü' olduğunu rahatlıkla görebiliyorsunuz.. Çimci mi kumcu mu henüz kendi bile bilmiyor.
Son yarışında GÜRHANŞAH'ı tek önerirken, rakip olarak tek korktuğum safkanın SER EMİR olduğunu belirtmiştim.
Bunun sebebi ise Kocakaya'nın bu tip tuta tuta giden atlara çok iyi binmesiydi.. İyi de bindi ama sprinti çok kısa olduğundan GÜRHANŞAH'a yaklaşamadı.
Ben çimci olduğuna inansam da sırf jokeyinin ısrarı bile bu kadar atta yer vermek için bir sebep..
( Ortalarda veya gerilerde son 400'e kadar kolay tempoda gelecektir )


STARBİR: İlk yarışına bakarsak şimdiye kadar ABUZERHAT'la birlikte buradaki en etkileyici performansı sergilediğini söyleyebiliriz..
Çim pistte BAY EMİR- MASALCI gibi atların arkasından 3.lük elde ederken düzlükte teşviğe verdiği cevapla kalitesini ispatlamıştı.
2,5 aylık bir arası var ve kumdaki performansı merak konusu ama orijin itibariyle kaba kumda daha iyi koşması gerekiyor.
Eğer hazırsa, bu rakipler kendisine basit gelebilir.
( Yarış karakteri henüz belli olmasa da tahminen 4.5.6.lıkta gidecektir )

YUSUFEFE: Önlere dahi gelemiyor, ne gidişata bir etkisi var ne de yarışa..

ALAGEYİK: Totosuna bakıldığında eğer SER EMİR'e şans verilecekse bu safkana da şans verilmeli ama ben ilgililerinin bir süre daha maiden kalmak isteyeceklerini düşünüyorum.
Yanlış anlaşılmasın, bu söylediğiğimden 'istese kazanır' anlamı çıkmasın ama hedef 1.lik değil, tabelanın diğer sıraları olacak.
Performans olarak sekiz atta yazmamız gerekmesine rağmen ben hedefinin 1.lik olduğunu düşünmediğim bu safkanı gereksiz yere eklemek istemiyorum.
( Ortalarda veya gerilerde gidecektir. )

 

KEFERKUP GÜLÜ: Son derece vasat bir sprinter, geç çıkıp gerilerde bekliyor, boşlukta sprint atıyor.. 1.Lik şansı yok.

PRENSES ASLI: Yarış içerisinde aşırı kolay giden ancak düzlüğe o kolay temposuyla çıktığında teşviğe cevap vermeyen bir safkan.. Bu yüzdendir ki start aldığı üç yarışında da dirençsiz bir vaziyette 2.lik elde etti.
Ben, kendisine yine geçilecek bir at bulacağını düşünsem de bu kadar atta tabi ki şans vereceğim.
( FIRILDAK'ı yakın takibe almasını, 2.3.lükte gitmesini bekliyorum )

SUZANSUZİ: ALAGEYİK ile benzer şeyleri düşündüğüm bir isim.. Sprinti çok kısa, bence bu safkan da tabelanın alt basamaklarını hedef yapacaktır.
( Ortalarda gidecektir )

 


SONUÇ: Bu kadar atı analiz ettik, çalışmamıza göre FIRILDAK önde bomboş kalıyor, PRENSES ASLI ise onu yakın takibe alıyor.
Eğer FIRILDAK kuma uyum sağlarsa büyük bir bomba gelebilir.. Dolayısıyla ilk atımdır.
Ancak PRENSES ASLI düzlükte FIRILDAK'a kolay temposuyla hakim olursa ve beklediğim gibi teşviğe cevap vermeyip kendisine geçilecek at veya atlar ararsa o zaman yarış karışacaktır.
Bu durumda ilk olarak ABUZERHAT, hazırsa STARBİR gibi atların devreye gireceğini düşünüyorum.
Favorilerin PRENSES ASLI ve SER EMİR olduğu bir yarışta, enteresan atlar tutarken 8 at yazmak sanırım mantıksız olmayacaktır..

















İkinci ayakta; şans verdiğim, daha doğrusu tüm safkanlar hakkında görüşlerim şu şekildedir:

BEYAZ BULUT: Grupta söz sahibi olabilecek potansiyele sahipken, 60 kg ve aprantiyle start alacak olması işini zorlaştıracak.
Ben iyi koşsa bile 1.olma ihtimalini zayıf görüyorum, şans vermeyeceğim.
( 3.4.lükte yer tutmaya çalışacaktır, aprantisi kaçmak isterse sonlarda enseye basar )

ERSÖZLÜ: Sprinti inanılmaz kısa, bazen en etkili jokeyin bile ayarlamakta güçlük çektiği bir safkan..
Son yarışında düzlüğe çıktıktan 100 metre sonra pes eden ve o daikadan sonra tabelanın alt basamakları için mücadele eden safkanı, Kocakaya bile zor sürüyorken, O.Akgönül 57 kg ile heralde hiç ayarlayamaz.
( En geride gidecektir )

 

GECE RÜZGARI: Kalite bakımından hepsinden üstün olsa da şu anda yürümeye mecali yok diyebilirim.
Hiçbir yerde işlemeyen safkanı Kocakaya'nın tercih etmesi enteresan olmuş. Benim, kazandığını görene kadar şans verebilmem mümkün değil.
( Gerilerde bekleyecektir )


ANKARALI: Geçen seneki halinden epey uzak olan ve buna rağmen son yarışında kazanma başarısı gösteren safkan apranti indiriminden dolayı şansı hakediyor.
Ancak şunu söyleyebiliriz ki mesafe kendisine çok uzun ve şu anki form durumu bence hiç de iyi değil.
( 3.4.5likte gidecektir )


MEMEDİM: Benim bu grupta en beğendiğim performansı sergileyen safkandır kendisi..
Bir aprantiyle, stili dışı koşmasına rağmen sonlarda kazanıra giren safkan bugün ise çok daha etkili bir jokeyle mücadele edecek.
EXCHENGER son zamanlarda bekleme yapmaya başlamıştı, ZEUS kötü çıkıyor ve 3.kulvardan başlayacağı için önlere gelmesi zaman alabilir, QUADIS, BEYAZ BULUT falan da 3.4.lükte gittiğinden Akın Sözen liderlik hamlesi yapabilir.
Ancak bundan emin değilim çünkü safkan uzun süre sonra etkili oldu ve etkili olurken orta sıralarda gitti.. Dolayısıyla yine bekleyebilir.
Herhalükarda MEMEDİM'in bu gruptan üstünlüğü var.. Hele bir de kafayı rahat alır veya 2.3.lükte konumlanırsa bence kazanmaya en yakın isim olur.
( Liderliği alma hamlesi gelebilir, gelmezse de 3.4.5.likte gidecektir, emin olamadığım tek at )


WOW SI NICE: Son yarışında bir apranti idaresinde start alan safkan iyi idare edilemedi açıkçası..
Bu safkanı çok güçlü itleyeceksiniz ve yorulmayacaksınız.. Kalitesi inkar edilemez, geçen sene de olsa en son bu pist ve mesafede, yine Özcan'la fena olmayan bir yarış kazanmıştı.
Bugün Özcan hakkını vereceği için şanslı isimlerden biridir..
( Normalde ortalarda gider )

EXCHANGER: Eskiden kaçmadan koşmayan, son zamanlarda ise bekleme yapmaya başlayan safkan hazır gözükmüyor.
Umarım yine bekler ve yarışı bozmamış olur.


ZEUS: Son yarışında boş koşuda start alan ve 2400 metre mesafeyi bulunca gücünü ve inatçılığını sergileyen safkan sonuçta MONAVENTO'yu geçti, çok da büyütmemek lazım.
Tabi 50 kg olması ve yarışta fazla kaçak at olmaması avantajına ama bu ata bu 1900 metre mesafe aşırı kısa.. Yanına gelir gelmez teslim oluyor, sadece gerilemiyor.. Ancak mesafe 2400 olduğunda herkes sonunu getiremediği için bu gerilememe özelliği çok işe yarıyor..
1900'de gerilemese bile illa ki ondan daha hızlı atlar çıkacaktır ve ZEUS en fazla tabela mücadelesi verecektir.
Ama tabi böyle atları 7-8 at yazıp yazmadığımda olur da gelirlerse bu siteyi adeta bana zindan edenler oluyor :) Sırf bunlar yüzünden böyle şişirme atları ekliyoruz. Ha bir de ben şablona eklesem bile olumsuz görüş belirttiğim için çıkaranlar ve beni suçlayanlar da oluyor. Onlara da artık yapacak bir şey yok :)
Safkanın analizi yukarıda, isteyen ekler istemeyen eklemez...
( Geç çıkop teşviklerle önlere gelecek ve 1.2.likte gidecektir )


COM LIDER: Daima istikrarlı koşan, zaman zaman çok sert sprint yapan safkanlardan..
Yarışı orta sıralarda takip edip 1.lik mücadelesinin daima içerisinde yer alıyor.. E son yarışında FEYAZAN gibi ata kafa tutarsa bize de 50 kg bu atı yazmak düşer.
( 4.5.6.lık civarında gidecektir )


QUADIS: Benim son derece beğendiğim, son yarışında 11 lira ganyanıyla iki atta önerdiğim ve 'DİKKAT' diye belirttiğim safkan..
Yarış içerisinde kendisini ve jokeyini huzursuz eden şeyler olmasına rağmen düzlükte gerilemeyen ve şahane bir mücadele örneği sergileyen safkan yavaş yavaş toparlanıyor.
Geçen sene benzer gruplarda neler yaptığını iyi hatırlayın.. 50 kg ve uzun mesafede daima şansı hakediyor.. Hele de yarış rolanti geçecekken.. Benim MEMEDİM ile birlikte favorimdir
( 3.4.lükte gidecektir )


TESLA: Yarış içerisinde kolay gidip düzlükte 1.lik mücadelesine dahil olmaya çalışsa da çok çok güçlü bir at değil.
COM LIDER için neler dediysek aynısını TESLA için de diyebiliriz.. Ancak TESLA daha gçsüz bir at ve bu gruplarda genelde tabelanın alt basamakları onun için daha ideal..
Şans vermek istemediğim isimlerden..
( Ortalarda gidecektir )


JAMES BOND: Son yarışında pek çok kişiye göre 'kapanmasına rağmen' kazanan bu safkan bana göre 'kapanması sayesinde' kazandı.
Amacım aykırı bir yorum yapmak değil, bazı atların sprint mesafeleri sınırlıdır ve onları milimetrik kullanman gerekir.. JAMES BOND eğer aralardan çok daha önce çıksa bu kadar sert ve bitirici bir sprint yapamayacaktı.
Ancak aralarda sıkışması gücünü kullanmamasını sağlayınca, sonlarda birbirlerine hakim olmaya çalışan rakipleri tükenmişken gelip bir çırpıda onları geçti ve hatta 1 boy da fark yaptı.
Ama tabi ne anlatsak boş, bu yorumları Çarşamba akşamı saat 20.00sularında yazıyorum, kimin ne dediğini bilemem, takip de etmiyorum zaten ama tahmin ettiğim kadarıyla tv'deki , sitelerdeki, bültenlerdeki çoğu yorumcuya göre bu atın 'kapanmasına rağmen' kazandığını biliyorum :)
Zaten bu basit bakış açılarından sıyrıldığımız için en öndeyiz ya..
JAMES BOND'a geri dönersek, bu yarışta benzer sprinti yapabilir mi bilemiyorum ama hafif kiloyla olduğu sürece daima şans vermek gerekir onu biliyorum.
( En gerilerde gidecektir. )

HARD STONE: Yarışı gerilerde takip edip, düzlükte bazen kendini gösteren ancak genelde hiç son veremeyen bir at.. Şansı yok..



SONUÇ: ZEUS, QUADIS, EXCHANGER, MEMEDİM, BEYAZ BULUT ve ANKARALI.. Bu altı at önlerde yer tutmak isteyecekler..
Bunlardan en kaçak olanı pek tabi ki ZEUS ama seriliği yok.. Bir hafta önce fena çıkmadı ama o gn 2400'dü ve herkes rolanti başlamıştı.
Bugün biraz tereddütlü çıkarsa mesafe 1900 ve kulvarı 3 oduğu için öne çıkamayabilir.
EXCHANGER'in de bekleme yapacağını varsayarsak, kafayı diğer dört attan biri alır.
Ben bu dört attan, yarışı nerelerde takip ederlerse etsinler ikisini çok tutuyorum;
QUADIS ve MEMEDİM..
Bu yarışı bana iki atla geç Berkay deseniz, sizlere ikisini söylerim.
Ancak; WOW SO NICE, JAMES BOND, ANKARALI, COM LIDER e çok da kılıç çekmemek lazım.















Üçüncü ayakta; tüm safkanlardan bahsetmeyeceğim çünkü çok sayıda 'boş' at var ve yarış da zor.. Yani saçma sapan bir at gelirse alay konusu olmak istemem :)
Bu grubun en güçlü iki atı 12 numaralı
TEKİNER ve 10 numaralı SELKUT'tur..
Daha önce İstanbul'da birlikte start aldılar ama 9 atta bir tanesi 6. diğeri ise 8.olunca fazla ölçü alamadık haliyle..
TEKİNER daha sonra İzmir'e gitti, çok güzel bir yarış kazandı..
SELKUT ise biraz sıkıntılı aksiyonlarıyla gelip fotoda 2.lik elde etti.
TEKİNER güçlü falan ama onunla alakalı kafamda iki soru işareti var; bir tanesi S.Kaya diğeri ise ters pist.. 
Dün MI BOMBON'u nasıl berbat sürdüğünü gördünüz, atın üzerinde bir apranti gibi duruyor. Öte yandan İstanbul'da hiç işlemeyip İzmir'de harika koşması da düşündürücü.. Sadece Bursa ve İzmir'de mi başarılı olabilir onu çözemedim.
SELKUT'a gelince, çim pistte düzgün aksiyon yapamadı ve kumda da çok sağlıklı olduğu söylenemez ama buradaki atların çoğuna göre güçlü ve üzerinde usta bir jokey var.
TEKİNER ve SELKUT güçlü sprintleriyle bu yarışı sürklase edebilirler.


Arttırma kabiliyeti sıfır olsa da U.Polat ile olağanüstü bir uyum yakalayacağını tahmin ettiğim SORGUNASLANI, İstanbul çiminde Hışman'la start aldığı son yarışı dikkat çekici olan ARTİSEMRE, son yarışına anlam veremediğim AYTİGİNHAN ve ön taraftaki yüksek tempoya çok fazla ayak uydurmazsa ERDURAN diğer şanslı isimlerdir.











Dördüncü ayakta; 2+2 safkanla bu yarışı geçmeyi hedefliyorum.
Çok daha ön planda tuttuğum iki safkandan bir tanesi sürpriz, diğeri ise plase..
Önce plaseden başlayalım; 7 numaralı
KAİNAT'tan bahsedeceğim.. İstanbul çiminde 1900'de G2 NENE HATUN'u kazanarak bu mesafede gidebileceğini gösteren safkan daha sonra Özdemir Atman'da 3.oldu, sonrasında ise 6.oldu..
Uzun bir müddet ara veren ve geri döndüğünde yine Kocakaya ile Ankara'da bir yarış gören safkan kondisyon anlamında yeterli seviyeye ulaştı mı tam olarak kestiremiyorum.
Yaklaşık 1 sene koşmayan bir ata göre fena değildi, tek bir yarış görmesi yeter mi ve üzerinden sadece 9 gün geçmesi adele ekşimesine neden olur mu bilemem ama bu gidişatta eğer gücünü koşarsa çok şanslı olacağı kesin..
Şöyle ki; yarışta net bir kaçak at yok ve KAİNAT kimse gitmediğinde kafayı alan, en kötü 2.3.lükte kendi temposunda giden bir safkan..
Düzlükte kolay temposuyla bir anda arttıran ve 300 metre de bu seri sprintini sürdürebilen safkan, lehine pist ve mesafede, dişine göre rakiplerini geride bırakmaya yakındır.
Sürpriz safkana gelince; 10 numaralı
BLUE MOONLIGHT..
Bu grubun ağır geleceğini düşünenler varsa yanılabilirler çünkü sizlere BLUE MOONLIGHT'in aslında ne kadar iyi bir at olduğunu göstereceğim.
Ankara'da yakın ara 6.olduğu bir yarış var; o yarışta Gazi 4.sü TARSUS BEYAZI ile son 150'ye kadar resmen aynı sprint yapıyor ve oldukça diri vaziyette.
Son yarışı ise G1 KISRAK koşusu ve hiç ölçü olamaz.. Zaten düzlükte safkan zorlanmıyor ve taaa 400 metre önceden enseye basılıyor. Yani hiç ama hiç yıpranmadı..
Bazen önlerde de konumlanabilen safkan olur da liderlik hamlesi yaparsa, 50 kg ile bu dişiler bu atı bence yakalayamaz, yakalasalar da geçemez..

 

Daha sonraki şanslı isimler ise, Hışman'la önlerde konumlanırsa şanslı olacağını düşündüğüm NIGELLA ve Karataş'ın sprintini çok iyi ayarlayacağını tahmin ettiğim I SAW THE SUN..














Beşinci ayakta; tüm safkanlar hakkında görüşlerim şu şekildedir:

FASSBENDER: İlk yarışını hiç hazır olmayan vasat rakipleri yanında kazanan, sonraki startında sert gruba çıkınca neye uğradığını şaşıran safkan bugün de çok sert grupta..
Kazandığı yarışınta kafayı almıştı ama o gün için önlere gelen bile yoktu.. Sonraki startında en geride gidebildi..
Bugün çok süratli atlar varken teşviklerle bile önlerde yer tutamaz.
( Gerilerde gidecek ve düzlüğe doğru teşviklerle yarışta kalmaya çalışacaktır )


LADY GIRL: İlk yarışından beri çoğu kişinin sempati duyduğu şahane sprinter..
Gösterişli kazandığı ilk yarışının ardından yeni bir RİBELLA mı dedik çünkü anormal bir sprint yapmıştı.. Tabi bu yarışından hemen sonra DİŞİ TAY DENEME tercihi safkana ağır geldi.. Etkili olamadı.
Ardından yeniden Adana'ya getirilen ve uygun grupta bir kez daha sert bir sprintle kazanan kısrak, bu kez şansını NENE HATUN'da denedi..
İşte DİŞİ TAY DENEME'deki etkisiz LADY GIRL NENE HATUN'da şahane koştu.. 6.olduğuna bakmayın, bu atın uzun mesafeyle alakası bile yok.
Buna rağmen bariyerden aşırı diri bir vaziyette elde ettiği 6.lık görülmeye değerdi.. Safkanın form durumunun harikulade olduğundan eminiz en azından..
Bugün çok daha uygun rakpler yanında mücadele edecek ama çok süratli atlar var.. 
Eğer sprintini tutturabilir ya da yetiştirebilirse bu süratli atları sonlarda avlamasını izlemek çok keyifli olacak.
( Gerilerde gidecek, sonlarda kanatlanacaktır )


MANTICORE: Aşırı derecede çabuk ancak bir o kadar dayanıksız bir isim..
Son yarışında kendisinin stiline benzer bir DUKE PROSPERO olunca, yanından transit geldi ve ayırdı, hiçbir şey yapamadı.
MANTICORE'nin LADY GIRL'i geçmesi için ciddi bir avans alması, LADY GIRL'in ise haddinden fazla geç kalması gerekir.
PRENSES TORUN , İREMSU falan yakın takipte olacaklar ama MANTICORE startla birlikte liderliği alacak, bu isimlerden etkilenmeyecektir.
Düzlüğe kolay temposuyla en önde çıkıp fotoyu bulmaya çalışacak ama kendisini çok sert bir rakip ve sprint bekliyor olacak.
( Seri bir şekilde kafayı alacaktır )

SOCRATES: Son yarışında MANTICORE ve DUKE PROSPERO'nun temposuna ayak uydurmaya çalışıp üstüne bir de son vermeye çalışınca dağılıp gitti, uzak geride 3.oldu..
Bugün de fazlasını beklemiyorum açıkçası, kendini bi gösterir ama son veremeyip 3.4.falan olur.
( 3.4.lükte gitmek isteyecektir )


İREM SU: Özcan'ın anlam veremediğim bir şekilde kaçırmak istemediği ve bence hiç de iyi binmediği safkan..
IŞILAY'a önceki yarışında direndi ama hiç güven vermedi.. Son yarşında ise önde boş kalan GIPSY DANGER'e yalandan bi kafa tuttu hepsi o..
Bugün MANTICORE kafayı alınca dışarılarda 3.lükte kalacak, düzlükte ise MANTICORE'yi yakalamaya çalışacaktır.
( 2.3.lükte gidip, yarışı da 2.3.tamamlamasını bekliyorum )

LHAZEREEN: Adana'da birbirinden vasat atları güle oynaya geride bıraktı ama Ankara'da baba atların yanında çaresiz kalır.
( Gerilerde gidecek ve yarışın sonunda oralarda da kalacaktır )

MY BIRD: Gücüson derece sınırlı bir at.. 4.5.lik civarı gidip çok vasat bir sprint yapıyor.. İREMSU'ye bile yaklaşamamışken, LADY GIRL 'lerin yanında çaresiz kalır.

PRENSES TORUN: MANTICORE'yi 2.likte takip etmesini ancak ona pres uygulamamasını beklediğim safkandır..
MANTICORE startla birlikte lideerliği alacak, bu da arkasında 2.likte gidecektir.. Düzlükte de teşviğe başlayıp hiçbir yerde işlemeyecektir.



SONUÇ: MANTICORE kafayı çok rahat alacak, 2.likte PRENSES TORUN 3.lükte ise dışlarıdna İREM SU olacak..
Düzlüğe MANTICORE tuta tuta arttırarak çıkarken, İREM SU bu safkana hakim olmaya çalışacak, fakat ikisine de hakim olması muhtemel çok güçlü bir sprint gelecek..
LADY GIRL geç kalmazsa bu yarışı muhtemelen kazanacak, eğer yetiştiremezse de ya MANTICORE bitirmiş ya da İREM SU yarışı çalmış olacak..
















Son ayakta ise; banko olarak önereceğim isim 7 numaralı
DÜŞEŞ olacaktır..
Lehine şartları yakalayan safkanın sonlarda yapacağı etkili sprintiyle kazanmasını bekliyorum, BANKOMDUR..

NOT: İlk beş ayak hakkında çok detaylı yorumlar yazdım, bankomu ise detaylıca anlatmayıp bir satır cümleyle geçtim.
En son bunu Bursa son ayakta ALTEPE isimli safkanda yapmıştık ve kazanmıştı, uğuru bozmayalım :)









ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK: 5,1,7,3,2,6,11,4
2.AYAK: 5,10,,12,4,6
3.AYAK: 12,10,,11,2,3,5
4.AYAK: 7,10,,3,5
5.AYAK: 2,3,5
6.AYAK: 7

 

NOT: Birinci altılı için tahminim olmayacaktır..



 

Yorumlar

#1 - ali1903 - 13.07.2017 14:09

emeğe saygı beyler.

#2 - rakun - 13.07.2017 13:37

Yorumlar için teşekkürler ... bol şanslar ola

#3 - berkbey - 13.07.2017 13:24

emeklerine sağlık kardeşim..

#4 - erdem_ist - 13.07.2017 13:05

Kendimi bir an Gazi günündeki programı okuyor gibi hissettim :) Emeklerine sağlık Prens

Yorum Yap

Yorum yapabilmek için önce giriş yapmanız gerekmektedir.