DUYURULAR

ANKARA TAHMİNLERİM - 6 TEMMUZ Kategori adları

ANKARA TAHMİNLERİM - 6 TEMMUZ



Bugün Ankara'da birden çok banko alternatifi vardı ancak yarış saati yaklaştıkça hepsinden çekinmeye başladım.
Enteresan olan da çekindiğim rakipler en fazla bir ya da iki taneydi.. Sonunda ise teksiz, her ayağa az ve öz atlar yazarak bir kurgu yaptım.
Teksiz şablonu hiç sevmem, sizin de sevmediğinizi biliyorum ama bu programa bu gerekliydi.
Sizler kendi bilgililerinizle yorumlardan tek çıkarabilirsiniz, ben başaramadım :)








Birinci ayakta; ön planda tuttuğum isim 3 numaralı
BAŞPEHLİVAN..
Kazanma karakteri çok yüksek bir safkan olmadığı için güvenemedim ama bu şartlarda da kazanmasını bekliyorum açıkçası..
Şöyle ki; bu at Ahmet Çelik ile bir yarış önce neredeyse 10 boy startta kaldı.. Atı zapt etmek konusunda sıkıntı yaşayan Ahmet Çelik, şuursuz serilik yaptırınca safkan son veremedi.
Sonraki yarışında Akyavuz idaresinde yalnızca 2 boy kalan ve hemen ön gruba sokulan safkan, düzlükte ise en gerilerde hala saklanıyordu.. İşte BAŞPEHLİVAN'ı tam da bu şekilde sürmeniz gerekir.

O gün için kazanan AŞEMEZ'di ve AŞEMEZ'e saldırmış vaziyette 2.lik şahane sayılmalıydı.. Mesela bu atın ilgilileri acaba Akyavuz'u suçlu mu buldular çok merak ediyorum.
'Çok geç kaldı, erken başlasa kazanırdık' falan diye düşündülerse vah ki ne vah.. Erken başlamış olsa 4.bile zor olabileceğini ispatlamak için yarışı tekrar koşmak gerektiğinden dolayı böyle bir şey de mümkün değil :)
Bu konuda bir arkadaşım anısını anlattı geçenlerde, bu gidişat işlerinden hiç anlamayan vasat bir atın sahibi, kafayı alırsa önde boş kalacağını ve çok şanslı olacağını söyleyen arkadaşımı dinlemiş ve yarışı son 10 metrede burunla vermiş..
At sahibi ise, arkadaşıma küfürler yağdırıp 'senin yüzünden kazanacağımız yarışı kaybettik' demiş.. Kaçmasa 4.bile olamayacağını ispatlaması da mümkün olmadığından Allah'a havale etmiş :) Gerçekten trajikomik bir olay..
BAŞPEHLİVAN'da durum ne bilmiyorum ama sahada bu tarz adamlar var işte.. Demek ki bize imkan verseler neler yaparmışız diye düşünmeden edemiyorum.
Neyse; BAŞPEHLİVAN'a geri dönecek olursak, TATLIKOTAN ve SEDATBEY sert başlayacaklar, DAŞTANBEY ise bunlara ayak uydurmak isteyecek.. Önde çok sert bir tempo olacağından BAŞPEHLİVAN'ın startta 2-3 boy kalması ve acele etmeden en geri gitmesi avantajı olacak.
Çünkü bu tarz ekonomik sürüşleri Kocakaya'dan sonra en iyi yapan jokey U.Polat'tır..
Tüm bunlara rağmen BAŞPEHLİVAN'a banko olarak neden güvenmedik derseniz, cevap olarak 'yarış karakteri' derim.. Zira oldukça hain bir at..
Kazanırsa da lütfen sonuca göre yorum yapmayalım :)

Rakipleri
YÜKSELİM başta olmak üzere, güzel hazırlanan YOLDAŞ, bir arkadaşımın sabahleyin 'az önce gördüm, çok fitti, hiç ara vermiş gibi salık değildi' dediği DAŞTANBEY ve türlü türlü sıkıntıları bulunsa da yapılan etkili ilaçlarla bazen efsane koşan ŞAFAK VAKTİ şeklindedir.





 



 


İkinci ayakta; 4 numaralı TO BE BY YOUR SIDE son yarışında uzun mesafede sonlarda adeta emekledi ama bugün 1200 gibi hayranı olduğu mesafede yarışacak..
Yarışı çok kolay tempoda ön grubun içerisinde takip eden ve çok da kolay tempoda arttırabilen bu isim etkili aprantisiyle kolayca fotoya uzanırsa şaşırmam.. Benim net olarak favorimdir.
6 numaralı
AKANDASU'nun son yarışını hiç ölçü almıyorum.. O gün DUKE PROSPERO gibi anormal derecede vites yükseltebilen bir atın yanında, geç de çıkmışken dağılıp gitmemek zor olandı.
Bugün nispeten daha uygun grupta, fazla geç çıkmazsa sıkleti de müsait olduğundan çok iyi koşar.
Yine son yarışında eyeri kayan, önceki yarışında ise çok yüksek kaçtığı için sonlarda av olan
WIND OF HEAVEN'i de oldukça tutuyorum.
Yarışta çok net bir kaçak at olmadığından beyaz bayrak ayna yapabilir, DİKKAT..


OCEAN GODDESS ve EYOTA ise daha sonra şans verdiğim isimlerdir.


 

 




 




Üçüncü ayakta; uzun süre banko önermeyi düşündüğüm isim 3 numaralı CİVANIM oldu..
İlk yarışında 1-Şartlı koşan ve çok da şahane bir sprintle 3.lük elde eden safkan sonraki startında ise KV bir yarışta, sert rakipler arasında koştu..
Ölçü alabileceğim bir yarış değildi çünkü öndeki üçlü çok iyi atlardı..
Aynı yarışta AKON'u rahat ayıran CİVANIM starttan iki yarışında da 1,5-2 boy geç çıkış yaptı.
Bugün de 2 boy kalmasını bekliyorum ama M.Bayır artık dışarıdan gelme sevdasından vazgeçmeli.. Bu atı geç çıkar çıkmaz içeriye alıp grubun gerisinde sabırla beklese, rakipler uygun oldupundan yetiştirememe gibi bir problemi olamaz.
Benim kendisini tek yazmaya korkmamın sebebi, ilgililerinin veya jokeyinin 'ikidir geç çıkıyoruz, geç kalıyoruz' diye düşünüp safkanı ön gruba doldurarak getirmeleri.. Zira bu etkili son verememesine neden olur.


NEVER LAND, AKON, HAFO ve CİHANA BEDEL sırasıyla şans verdiğim isimlerdir.




 


 

 

 

 

 

 

Dördüncü ayakta; bir diğer banko alternatifi de 3 numaralı YARIŞINKIZI..
Bu gruptan fazlasıyla üstün olduğunu, benzer grubu yine aynı binici O.Yılmaz idaresinde uzak farkla geride bırakarak ispatlayan safkan, sonrasında İstanbul'da bab atlarla mücadele etti ve Özcan'ın gereksiz yere doldurması sonucu sonlarda av oldu.
Bugün önde BALDAĞI gibi çok sert kaçıp sonlarda duvara toslayan bir at yarış hızlandıracakken, O.Yılmaz zorunlu soğukkanlılığıyla safkanı gayet iyi sürecektir.
Teşviğe çok da gerek kalmadan kendiliğinden ivme kazanan bu atı geçmek çok ama çok zor olacak.
Bunu başarabilecek tek safkan ise Akın Sözen'li
SEHERİNSESİ olabilir..
Son yarışı çok kötüydü ama o yarıştan sonra güzel gaşoplar yapmış.. Çimde işler mi kestiremesem de jokey faktörlerini dedüşünerek burayı iki atla geçiyorum.











 

 

Beşinci ayakta; sizlere iki hafta önce bir safkandan bahsetmiştim hatırlarsanız; 13 numaralı OZANŞAH..
O gün yanına MİRZALAĞA'yı da önererek iki atla vermiştim ama teke yakın tutuyordum.
Tereddütüm ise yarış karakterinin henüz oturmaması, kazanmayı bilmemesiydi.. Bu tip kaliteli atlara, sert grupta yakın ara 4.5.lükte hemen balıklama atlanır.. Yarış gözü olmayan Tahmincilerin de düştüğü bir oltadır bu..
OZANŞAH o gün tam da korktuğum gibi ne geriledi ne de arttırdı.. 
Ancak safkan yavaş yavaş oturuyor bence ve bugün Akın Sözen kendisine ekstra bir şeyler katacak.. Bugün çimin de kuru olduğunu varsayarsak kazanacağını söyleyebiliriz..
OZANŞAH'ta tam riski alıyordum ki,
BEYBARAN'ın Baydan'a rağmen kısa çimde ne kadar seri sprint yaptığı, HARPUTHANI'nın ise özellikle bu yarışa hedef yaptığı aklıma gelince üç at yazmaya karar verdim.
Bu arada şunu belirtelim; MİRZALAĞA, TİLKİ, TUĞBEY bunlar ölüm temposunda kaçan atlar..
Sprinterler ise yukarıda saydığım üç atın dışında HAKTANBEY, BERKUK falan..
Ben OZANŞAH gelmezse yarışı büyük ihtimalle BEYBARAN'ın, o da gelmezse HARPUTHANI'nın kazanacağını düşündüğümden burayı üç atla geçiyorum.










Son ayakta ise; üç atla tabi ki çok rahat izleyeceğiz ama esas soru burada risk alınır mı?
Biliyorsunuz
CARACAS ölüm temposunda kaçıp, düzlüğe 6-7 boy farkla giren ancak özellikle son 300'den sonra emeklemeye başlarcasına durarak yakalanan bir at..
HAS YAĞIZ ise aksine son 300'lere kadar en gerilerde 15 boy geride olsa bile, tuta tuta ara kapatıp seri ama sert sprint yapan bir isim..
Tabi 1400'de en geride kolayca gidip öndeki atı avlamak kolay ama, 1200'de hem bu sert tempoya ayak uydurup hem de etkili son vermek kolay değil..
Yani bu yarış HAS YAĞIZ günün, ayın , yılın falan değil, asrın bankosu olurdu..
Ancak 1200'de
CARACAS ölüm temposu yapıp yakalanmayabileceği gibi, yarışa 5 kg avantajlı sıkletle yarışacak LADY TULPAR'ı da sokabilir.
Dolayısıyla ben üç atı ayırmıyorum.





 


 


ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK: 3,,5,9,4,1
2.AYAK: 4,6,7,5,3
3.AYAK: 3,,6,1,8,2
4.AYAK: 3,,2
5.AYAK: 13,,5,2
6.AYAK: 1,,6,2




 


 

NOT: Gördüğünüz gibi BAŞPEHLİVAN - CİVANIM - YARIŞINKIZI - OZANŞAH ve HAS YAĞIZ banko adayları..
Ancak bunlardan en akla yatan iki isim YARIŞINKIZI ve CİVANIM..
BAŞPEHLİVAN'a ve OZANŞAH'a yarış karakteri bakımından tek olarak güvenmiyorum, HAS YAĞIZ'a ise mesafe 1200 olmasından..
Tabi CİVANIM'ın da yorumda dışarıdan doldurabileceği için tek olmadığını belirttik o da ayrı mesele..
En güvenilir YARIŞINKIZI gibi gözüküyor fakat onu tek yazdığımızda diğer ayaklara çok da fazla yer açılmıyor.
İşte beni şimdi anladınız, bugün için teksiz altılı vermemin sebebi de budur :) Bu atlardan bence bugün iki tanesi kazanacak ama hangileri?


NOT2: Yedili ganyan'ın ayağı çok zor.. ERSÖZLÜ ve MATALON favoriler ama sıkletleri mesafeye göre çok ağır.
Benim gözüme çarpan tek isim 8 numaralı
THE FLAMINGO açıkçası..









---------------------------------------------------------------------------------








Bir iki ay içerisinde kaçıncı büyük balık kaçtı gerçekten sayısını unuttum.. Bunlar içinde şanssızlık sonucu kaybettiğimiz altılılar da oldu, tamamen benim hatamdan kaybettiklerimiz de..
Benim hatamdan kaybettiğimiz altılılardan biri de 16 bin tl veren dünkü İstanbul altılısıydı..

İlk ayakta
AGA OSMAN ilk yarışında YELE ve MY FREEDOM ile birlikte ayırmadan, üç atta verdiğim safkandı.. Gerekçem ise idmanlarındaki aksiyonlarını çok beğenmemdi..
Safkan o gün kötü çıkıp hazır rakiplerinin yanında gerçek gücünü sergileyemedi ve bundan emindim.. Bugün için ilk sıradan önereceğim kesindi zaten ama tek bile yazmayı düşünmeliydim.
Hiç öyle sonuca göre konuştuğum yok, yorumda AGA OSMAN'ın yanına yazdığım LARRY BIRD için 'kazanma özürlü' , BENNATO içinse ' güvenilir bir at olduğunu düşünmüyorum' demişim.
Yorumuma göre AGA OSMAN gelmese resmen yatacağım anlaşılıyormuş ama bunu yarıştan önce anlamak dünyanın en zor şeyi tabi..
Bu arada safkanın ilgililerini kutluyorum.. GÖĞÜSGEREN'den sonra AGA OSMAN'la da harikulade bir 1.lik..



İkinci ayakta; hepsi yazdım ve favori geldi ama hata yaptığımı düşünmüyorum.. BODRUM KALESİ bu rakiplere ömür boyu geçilmezmiş, o net olarak görüldü ancak safkanın yarış karakteri güven vermiyordu. O yüzden tek yazmayı aklımın ucundan bile geçirmedim.



Üçüncü ayakta; bana sorarsanız 'MİLAT' olan ve yorumculuk tarihine altın harflerle kazınacak bir yorum yazdık.. Ancak bu yorumumuz ne kadar muhteşemse, tahminimiz bir o kadar kötüydü..
Hala okumayanınız var mı bilmiyorum ama
HALENAY'ın binicisine 'çıktı' halinde bu yorum gitti..  Harfiyen uyguladı ve kazandı..
Bir yarış önce 15boy kalan ata, rakipsiz banko olarak güvenmemem için benim de haklı sebeplerim vardı. Ancak ne olursa olsun, HALENAY'ın yarış taktiğinde etkin rol oynamışken bu atı tek bırakmalıydım.
Düşünün, çok sevdiğim bir tahminci dostumdan öğrendiğim kadarıyla benim dışımda neredeyse herkes tek yazmış:) 



Dördüncü ayakta; yatacağımızı hissetmeme rağmen elimden bir şey gelmedi.. Yarışın rolanti tempoda geçeceğini belirtmişken METECİK ve GÖZYAŞI GECESİ ikilisine güvenmem hataydı.. Daha doğrusu güvenmiyordum ama başka bir at görmemem hataydı.
Ne olursa olsun bu yarışta tek tercihi kullanmamam , 3 ya da 4 at yazmam gerekiyordu.. Neticede de ipimizi çeken yarış oldu.



Beşinci ayakta; herkes HALENAY ve ilk ayaktaki AGA OSMAN'ın tek olmadığına üzüldü ama benim en üzüldüğüm ayak burası oldu.
Geceki çalışmamda BRAVE FEET tek çıkmışken, sonradan bir at görmem ve sırf sonuncu at diye onu ön sıraya alma isteğim yüzünden bu atı ikinci sıraya attım.
Eğer BRAVE FEET tek yazmayacak ve cazip atları da önde önereceksem buraya çok at yazmalıyım diye düşündüm.. AGA OSMAN ve HALENAY pişmanlığı yaşıyorken bu atın da gelmesiyle yıkıldım.



Son ayakta ise; kahrolmamızı sağlayan sonuç gerçekleşti.. Hepsi yazılmadan kimsenin yazamadığı BEKMEZ'i 4 atta, üçüncü at olarak önermiştim. Yorumum ise ' patlama yapabilir' şeklindeydi.. Nitekim 20 küsür ganyanla geldi kazandı.


Finalde ise yine beşte kalmış olduk.. Üstelik BEKMEZ'den ya da HALENAY'dan yatanla hiçbir farkı olmadı kuponumuzun.
Değerli bir büyüğüm yıllar önce bana 'başarı ölçer' bir tablo çıkarmıştı.. Onda şu vardı; bir ayağa yazdığım at sayısı, kaçıncı sırada önerdiğim, kaç lira ganyanla geldiği ve altılı ikramiyesi.. Bunlar hesaplandığında ortaya o gün için yüzdelik bir başarı tablosu çıkıyordu.
Aklıma o geldi çünkü biz bu altılıyı, ikramiyeyi yukarılara taşıyan BEKMEZ'den ya da yarış taktiğini verdiğimiz 9 atta 7.at olan HALENAY'dan kaybetmedik.
Biri üç atta ilk sıradaydı, diğeri dört atta üçüncü sırada.. Üstelik tek favorinin geldiği ayak hepsiydi ve ilk ayaktaki plase tek'e yakındı.
İşte böyle kaybettik altılıyı.. Neden anlatıyorum bunları çünkü biri gelip 'aylardır büyük altılın, icraatin yok Berkay' dediğinde adam haklı olacak resmen yahu, düşünebiliyor musunuz :) O zihniyete 'al sana altılı, bak 16 bin tl' diye gösteremeyeceğiz bugünkü tahminleri..
Neyse ki yüzlerce bilinçli üyemiz var ki neyin ne olduğunu görebiliyorlar.. 

Bir diğer konu da altılı ikramiyesi.. Bilmiyorum ama İstanbul'da 1.05'in olmadığı, bir iki ayakta plase, iki ayakta sürpriz, bir ayakta ise çok sürpriz atların geldiği bir koşu gününün 16bin tl vermesi bence çok komik.. İkramiye konusunda genelde pek yanılmayan biri olarak ben bu ikramiye karşısında şoka girdim ve aklıma ilk olarak sitemiz geldi..
Türkiye'de bu altılıyı tam 100 kişi bulmuş, bulan kişilerden dördü zaten benim yakın arkadaşım, üç kişi ise yorum sayfamızda bana teşekkür eden ve bunu paylaşan üyelerimiz ( Kendilerini tebrik ediyorum )  bir de bulduğunu paylaşmayan ve yıllardır üye olsa da buraya hiç yorum atmayan üyelerimiz var, e bir de emeğe saygısı olmayan ve ne yazık ki bazen deşifre etmekte zorlandığımız üyelerimizin oyunu paylaştığı kişileri hesaba katın, bu komik ikramiyenin sebebi ortaya çıkmış oluyor. ( Oyun paylaşılanların da paylaştığı kişiler var mı bilmiyorum tabi, o kadar da değildir heralde değil mi? :) )
Altılıyı kaçırdığımıza mı yanayım, bundan sonra bulsak bile ikramiyenin olduğundan çok daha aşağılara düşecek olmasına mı yanayım, sosyal medyada ya da whatsup gruplarında tahminlerin resminin dağılmasına mı yanayım ya da bu tahminleri kendi tahminiymiş gibi yayınlayıp twitter'da takipçi kasanlara mı yanayım bilemedim..


Yıllardan beridir, aramıza yeni katılanlarla birlikte bir aile gibiyiz ancak bu işte/meslekte kendimi daha fazla yıpratmak da istemiyorum.
Eğer buna devam edeceksem de başka çözümler üretmeliyiz. Çünkü emeklerin çalındığı ya da boşa gittiği bu ortamda, bu sistemde daha fazla ısrar etmek hata olur.
Umarım uzun vadede, ayrı kalmamıza gerek kalmadan, daha güzel bir çözümle karşınızda olurum.


Ankara tahminlerim, tam da tahmin ettiğiniz durumdan dolayı 13.30'da yayınlanacaktır..

Yorumlar

#1 - Merdal16 - 06.07.2017 17:26

Ankara oyununda benim az çok tanıdığım Berkay nedense biraz korkak davranmış. SEN gibi davranmamışsın. Ne olursa olsun birlikteyiz. Sana kolaylıklar gelsin.

#2 - engin4444 - 06.07.2017 15:54

kral ben tek yazdim
3 tek
1.2.3.4.5.6.7.8.9
1.2.3.6.7.8
2.3.4
1.2.3.5.8.10.13
1.2.6.7
insallah guzelbi ikramiye verir krall

#3 - ayc - 06.07.2017 14:36

sevgili berkay önce sana şunu ıfade etmek isterim o kadar yorumcu arkadaşın içerisinde senin gibi yarışları yorumlayan senin gibi işi ne saygı duyan bir insana rastlamadım bizler emekli insanlarız ve at yarışı bagimlilariyiz gücümüz belli senin verdiğin kuponları hergun oynamamız da mümkün değil senin verdiğin yorumlara bakarak oyunlarimizi yapıyoruz senin samimiyetine inanan bir insan olarak saygılarımı sunuyorum teşekkürler verdiğin emekler için saygılarımla

#4 - BERKAY KURT - 06.07.2017 14:28

Gokhanis; normalde MARISSA'ya değinecektim ama görüşlerim çok olumsuz olduğu için bahsetmedim.
Ama madem sordunuz, MARISSA'nin şu anda çok ciddi sıkıntısı olduğunu ve koşmak istemediğini düşünüyorum.
Kazandığı yarışı izlediniz mi bilmiyorum ama safken resmen 50 metreden fazla teşvikten sonra kendini çekiyor ve koşmak istemiyor. Emekleyerek kazandığı yarıştan sonra da Bursa'ya gelip sonuncu oldu.
Eğer bugün kazanırsa, onu koşmak istememe durumuna getiren sıkıntısını bir ay içinde çözmüşler demektir.. Bu da ilaç takviyesiz mümkün değildir. O yüzden benim, kazanana kadar MARISSA yazma şansım yok.

#5 - Gokhanis - 06.07.2017 14:24

Merhaba il ayak Marissa hakkında yorumunuzu alabilir miyim lütfen

#6 - mustafa1997 - 06.07.2017 13:59

Berkay bey, yedili günü olabilir TEK'lerden alternatif kurgular yaparsak şablona sığdıramadığı atlar varsa yerimiz olacak varsa elemek zorunda kaldığınız at yazar mısınız bolşans

#7 - BERKAY KURT - 06.07.2017 13:58

kafkasli; Yedili ganyan'ın ayağı çok zor.. ERSÖZLÜ ve MATALON favoriler ama sıkletleri mesafeye göre çok ağır.
Benim gözüme çarpan tek isim 8 numaralı THE FLAMINGO açıkçası..

#8 - cemre1980 - 06.07.2017 13:54

bence sitedeki şerefli üyelerin tahminleri senin emeklerini paylaşmamaları ve kul hakkı yememeleri..sorun tahminleri paylaşan
şeref..zlerde....

#9 - kafkasli - 06.07.2017 13:52

7li için yorumunu bildirirsen sevinirim

#10 - hellboy1971 - 06.07.2017 13:41

Merhaba Berkay,

Adamlığın dürüstlüğün dersini iyi çalışman böyle bir camianın oyun sisteminin içinde düzgün dürüst kalman gerçek bilgi paylaşımını emeğine göre yazman vs vs vs bunların hepsi muhteşem kimse inkar edemez bunu zaten bunun içerisinde en iyisi de inandığın şeylerle paylaşımını yapman, ancak önümüzde bazı engeller var ve iyi düşünülüp çare bulmak ve bunu ileriye götürmenin yolunu bulmak lazım bence, çok şey var aklımda ama bazılarını eleştiri olarak değil öneri olarak kabul etmeni beklerim, örnek yeni site geldiğinde farklılıklar bekliyordum mesela son dakika, ikili,üçlü,tabela vs vs bahis seçenekleri nedeni ise her yenileme de bir beklenti bir ileriye dönük yenilik olmalı sitenin eksiği bunlar fakat bunun yanında verdiğin emeği tek başına yaptığın için bu söylediklerim de çok kolay olmasa gerek sen zorlar belki ama fikren paylaşmak istedim, diğer konu ise emek hırsızlığının önüne geçmek bunun çaresini bulmak için iyi düşünüp belki biraz maliyet ile çözülebilir tabiki bunun farkındasındır belki planların vardı hayata geçirebilirsen önünde engel yoksa bu işten kurtulmuş oluruz bir nebze yoksa yine art niyetli çok bilenler kendisi imiş gibi zaten paylaşacaktır buna şüphe yok.

Oyun konusunda da o kadar çok şey söylenir ki hep insan bir kabahatli arar ucu açık ama suçlu yok tamamen kupon kurmak ve karşıdan ne aldığın önemli, örnek dün ben kendim hata yaptım o kadar zamandır halenay vardı yazılar da dün o yazıyı okuyunca etkilendim ufak kupona tek yazdım ilk ayak zaten zordu çok at yazmaktansa aynı kupona onu da tek yazdım ama oynadığım altılıların %75 ini kaybettiğim 2.ci ayakta cazip atını tercih etmeyi istemeye istemeye tek yazdım ama yazarken hep dedim gel yanına bir favori ve bir plase yaz öyle yatır dedim ama yapmadım kalan ayaklar çok kolaydı sayende 10 tl lik kupon 2.ci ayaktan yattı bir yandan da büyük kuponu neredeyse senin şablonun aynısın 2 ilave ile yatırdım, gerisi kısmetsizlik şanssızlık kendime kızdım kupona sinirlendim ama sana sinirlenmedim çünkü kendim baktığımda asla Bekmezci yazmazdım böyle tonlarca anlatırım benim gibi başkaları da anlatır ama işin içinde para olunca kazanma hırsı olunca bazen kendini kaybediyo insanlar burası tehlikeli sanırım kırıcı olmamak lazım hoşgörülü olmak lazım emeğe saygılı olmak lazım ben senin emeğine sonuna kadar inanan biri olarak son zamanda inanılmaz kayıplarım olmasına rağmen asla kötü düşünmedim ve adam gibi adam olduğun içinde düşünmem. Sen yoluna devam et kötüler art niyetliler zaten hakkını bulacaktır yakalarından kötülük düşmez merak etme. Sağlıcakla kal.

#11 - keremcan - 06.07.2017 13:19

Sevgili berkay;yıllardır sana olan sevgim,saygım ve dostane yaklaşımı mı bilirsin...bazen sana gelen ölçüsüz ve mantıksız eleştiriler,senden çok beni rahatsız etmiş ve üzmüştür..dün ifade etmiştim "sen bu ülkeye fazlasın diye"...bu senin için düsündüklerimin en son hali ve ÖZETİDİR...ama bazı arkadaşların ifade ettiği "emek hırsizları ve bunlarla ilgili çözüm önerilerine katılmıyorum (hele ki 15 dakika kala yayınla önerilerine cıldırıyorum)..dün 15 dakika önce yayınladaydın,o HELENAY yorumunu nasıl sindirecektik,o güzel yorum ve tesbitlerin tadını keyfini nasıl cikaracaktik....hep kazanma endeksli yaklaşırsak olay ve olaylara ,kazanamadığımız zamanki mutsuzluklarimızın sayısını hesaplıyabilirmisin....böyle özel durumlar ayda birkaç kez gercekleiyor(dunkü).diğer günler o emek hırsizlaŕının bèşte kalıp senin için nasıl homurduklarina tanigım...yani bu kısmet işi..bazen sen sebep olacaksın yatmalarina bazende yakalamalarına.. (kısmette varsa veya yoksa,bursa senin paýın hem çok hemde çok azdır..dün 100 kişi yakalamış diyorsun ve emek hırsizlarından şüpheleniyorsun bu sayı için..bende diyorumki bu siteden 100 kişi cıkmiyorsa altılıyı yakalayan,o zaman kendimizi sorgululayalım ve bâşkalaŕına çamur atmayalım..binlerce üyeden 100 kışı cıkatsmıyorsak,bu işleri bırakalım..hırsız falan yok..bizlerin beceriksizliği var...aylar once ilk ayakta 13 çok sürpriz atla bir altılı yakalamıştık ve 3 bin civarında vermıştı..çünkü yüzlerce kendi üyemiz bulmustu....ben erken yayın taraftarıyım.çünkü SENI özümsek,doya doya sindirmek,dakikaların içine sığmaz. ..benim sana ve tahminciligine bakış açım bu..gerisi sana kalmış..sevgiler, saygilar

#12 - maradona - 06.07.2017 13:12

canım kardeşim böyle bir uslüp kullandığım için kusuruma bakma muhtemelen benden küçük olduğun için birde seni artık kardeşimiz gibi gördüğümüz için böyle yazdım yazmış olduğun kritikte sonuna kadar haklısın nasıl çare bulunur bilmiyorum ama şunu bence denemelisin gündüz ve gece yarışlarında yarışların başlamasına yarım saat yada 15 dakika kalka tahminleri yayınlarsan sorun ortadan kalkar gibi geliyor bana saygılarımla SELÇUK KUZU

#13 - atasan - 06.07.2017 10:19

Ne yazıkki tek çaresi tahminlerini çok az zaman kala vermen olacak kral

#14 - hakanbey - 06.07.2017 9:41

öyle bir sistem kur ki üyelerin telefonuna son yarım saat kala mesaj yoluyla gelsin tahminler. emek hırsızlarının çok büyük bir kısmını yok edersin.böyle bir sistemi istemiyen üyelerde olacak ama yapacak bir şey yok. bu işin başka çözümüde yok gibi birşey.belki zor bir olaydır bu mesaj yolu.ozaman tahminler son yarım saat yayınla deneme olarak yarın tahminleri öyle ver

#15 - kafkasli - 06.07.2017 9:29

öncelikle tebrikler kral,başarının devamini diliyorum.
hafta sonu ankara yarış neticesine bakıp(son ayak gipsy dancer in geldiği yarış.01-07-2017 tarihli kosular)
7 li ganyanin ne kadar komik bir rakam verdiğini ondan önceki 1,20 ganyanlarin havada uçuştuğu sizin son ayakta tek sürpriz sayılabilecek feyazanin gelmiş oldugu 24-06-2017 tarihli adana 7 li ganyan 9.000 tl yakın bir ikramiye vermesi ile ilgili de yorumunuz ne olur? anlamakta güçlük çekiyorum doğrusu.
bu arada 7 li gan için de ankara yorumunu bekliyor olacağız.

#16 - KİNCSEM - 06.07.2017 7:23

Sevgili kardeşim
At yarışı konusunda bilgine, yorumuna ve emeğine tek bir kelime bile edilemez. O konu hakkında hiç uzatmayacağim bile yıllardır efsanesin. Yahminlerin dağıtılması konusuna gelince, bunu engelldyebilecek herhangi bornsistemin mevcuy olduğunu düşünmüyorum ne yazık ki. İsyediğini de, uyar ama yine sonuç ayni. Bu çok üzücü bir durum tabi. Hem yorumcu olarak emek sarfeden ve bunun hakkını alamayan sen ve ikramiyelerin komik duruma düşecek olmasından dolayı bizler mağdur oluyoruz bu konuda. Bunu anlamayan insanlar var hala. Ne kadsr çok kisiye ve platforma itahminleri dağıtırsa hava atmaktan başka kendini alamayan arkadaş aslında kendidr altılıyi tutursa herkese dağıttıgı ve herkesin de o ikramiyeden faydalandıgını düsündügünde alacağı patanın aslında hakrtmedihi para olacağını bilmeli. Sonuç olarak bu tamamen kişinin vicdanıyle ve beyniyle alakalı bir durum
Saygılarımla

#17 - bero67 - 06.07.2017 6:41

Berkay halenayı Tek attım buldum kardeşim altılıyı senin sayende 40 tl kupon son ayak 5.9 un yanına sadece 12 yi yazdım allah sende razı olsun kardeşim hızır gibi yetiştin

Yorum Yap

Yorum yapabilmek için önce giriş yapmanız gerekmektedir.