DUYURULAR

İSTANBUL TAHMİNLERİM - 2 TEMMUZ Kategori adları

İSTANBUL TAHMİNLERİM - 2 TEMMUZ




1.Altılı için ilk üç koşunun detayına inmediğimi belirteyim çünkü sürem yetmedi..
Normalde bugün vermeyecektim ama yoğun istek olduğu için şablon paylaşıyorum.


1.ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK: 2,6,4,5,9,8,3
2.AYAK: 1,2,3
3.AYAK: 4
4.AYAK: 9,10,2,4 / 6
5.AYAK: 4,15,6,8,1,11,2,3,9,7,5,13,10
6.AYAK: 2


 



------------------------------------------------------------------------------


 

Altılı ganyanın ilk ayağında; idman pisti programında bir tay izledim ki, gözlerime inanamadım desem abartmış olmam heralde..
Eğer bu koşuyu bu at kazanamazsa ya da galoptaki etkileyici görüntüsünü yarışta hiç yansıtamazsa bir daha idman pisti izlemem, galopları da çok fazla dikkate almam heralde..
Bahsettiğim isim 9 numaralı
SON OĞUL..
İnanılmaz bir heybete sahip olan safkana ben şahsen hayran kaldım.. Hem kolay gidiyor hem de akıcı sprint yapabiliyor.
Tabi bunlar henüz bebek olduğu için iddialı konuşmak yersiz ama izlediğim bu atın, aksilik yaşamazsa kazanması lazım.

SON OĞUL kadar olmasa da beğendiğim birkaç safkan daha oldu açıkçası.. Mesela 10 numaralı
ŞAHNAHAN uzun galoplarla hazırlanmış ve edindiğim ilk izlenime göre inatçı bir at gibi gözüküyor.
Hışman'ın teşviği inatçılık ve uzun sprintle birleştiğinde neler olacağını hepimiz iyi biliyoruz.. Bu tayı muhakkak kuponlarda bulunduralım.

Geçen senenin en pahalı tayı olan 2 numaralı
GARZAN ATEŞİ de dikkat çekici isimlerden.. Bu tip çok pahalı atlar ilk yarışlarında bekleneni veremeseler de gayet pişkin görüntüsüyle oldukça şanslıdır..

4 numaralı
ILGINER'in de çok seri bir yapısı var.. Kulvarı da şahane olduğu için çıktığı gibi bitirirse şaşırmayalım.

Bu dört atla geçmeye hazırkanırken, henüz yarış karakterinin oturmadığı izlenimini alsam da kalite kokan
ONURŞAH'a da çizgiden sonra şans verme kararı aldım..











İkinci ayak; şablonumuzun kaderini belirleyecek koşu olacak.
Eğer bu koşuda bomba yakalayamazsak diğer koşularda ağırlıklı favoriler start alacağından ikramiye olarak fazla bir şey beklememek lazım.
Ancak favorilere bakıldığında patlamaya çok müsait bir koşu olduğunu görüyoruz..
Benim burada ön plana çıkaracağım at, kuma daha yatkın olmasına rağmen 4 numaralı
ÖZBİLGİN olacaktır..
İstanbul çiminde start aldığı tek yarışında uzun mesafede koştuğu için başarılı olamayan ancak aksiyon yapısına baktığımızda çimi de yadırgamadığı görülen bu safkan bugün tam mesafesinde ve stiline uygun jokeyle yarışacak.
Yarışın favorisi AĞACEMAL 'in, temposunu bozma ihtimali olan tek safkan HABERATLI.. Belki biraz BAHİR de serilik yapabilir.
ÖZBİLGİN bunların arkasında bariyerde 3.4.5.likte konumlanacak ve düzlükte Hışman'ın da insan üstü teşvikleriyle bence mücadelenin hiçbir yerinden kopmayacak.
Bana sorarsanız buradaki en kaliteli at ÖZBİLGİN olduğundan ön plana çıkarılmaya ve hakkında bu kadar cümle sarfetmeye değer tek at :)

 

BAHİR, AĞACEMAL, ZAL, BAŞMİMAR, KORCAN, SIRA DAĞLAR, İLKSEN, ÇİZMELİ, ELMASINKIZI, NURYÜZLÜM, KALAYCIKAYA sırasıyla şanslı isimler..
 

Not: Biliyorsunuz, çok atta yatmaya alışır hale geldik.. Ben gereksiz olduğunu düşündüğüm atları yazmayı pek sevmem, bunun için çok altılı kaybetsek de akıllanacağa benzemiyorum.
Dileyenler bütçeleri doğrultusunda hepsi yazabilirler.




 







Üçüncü ayakta; banko olarak önereceğim isim 2 numaralı KING OF ROCK olacaktır..
Birbirinden süratli atların bir araya geldiği bu yarışta, bunlardan kalite olarak çok daha üstün olan KING OF ROCK'u bir zahmet bu grupta tek yazalım..
ULAN BATOR- SEYYAH gibi atlara sentetikte kafa tutmaya çalışan KING OF ROCK bazı dönemlerde biraz sık koşsa da daima istikrarlı olmuş bir isimdir.
Yaşça ufak olduğu için güvencim daha da fazla..
Yarışta PADRINO- LOVELY PRENS- MARAZHAN gibi kaçak, SHERE KHAN- PERFECTUS, DREJAN  giibi de ön grupta gitmeyi seven atların bir araya geldiği koşuda KING OF ROCK düzlüğe en gerilerde girecektir.
Son 200'lere kadar öndeki atlar kesmeyecek gibi gözükse de sonlarda yavaş yavaş emeklemeye başlayacaklar ve bence Mehmet KING OF ROCK'un sprint mesafesini çok iyi ayarlayarak tam zamanında tepelere binecektir.
BANKOM..











Dördüncü ayakta; ekonomik kuponlar için banko önereceğim isim 3 numaralı
GÖĞÜSGEREN olacaktır.
Beni ilk yarışında bu kadar etkileyen bir at uzun süredir olmamıştı açıkçası..
Hem çok kolay giden hem de her yerde teşviğe cevap vererek çok akıcı sprint yapan safkan çok dolu bir 1.lik elde etti.
Ben, YELE ve OBRADA'yı önüne alıp 3.lükte gitmesini beklediğim bu safkanın , düzlükte her iki rakibine de hakim olmasını ve fotoya uzanmasını bekliyorum.
Hakkında fazla detaya girmedim çünkü sadece bu tayı izlemenini istiyorum :)

Tabi bu kadar olmasa da benzer etkileyici performansları
YELE ile OBRADA'da sergiledi.
YELE çok seri, OBRADA ise mücadele gücünden yoksun ama ayağına çabuk bir tay.. Dediğim gibi GÖĞÜSGEREN bu ikisine göre çok önde ve hatta ekonomik kuponlar için banko..
Sağlamcılarda ise üç at kapalı olsun..

 



 


 

 


 


Beşinci ayakta; son yarışında yaşadığı birçok talihsizliğe rağmen yine de kalitesini ve klasını konuşturan 2 numaralı TALİPHAN yarış içerisinde aksiliği üzerine çeken bir yapıda..
Bunu önceki yorumlarımda da belirtmiştim ve son yarışında birçok sıkıntı yaşadı..
Eğer start öncesi titizlik yapmaz, yarış içerisinde de rokluklar yapmazsa kazanması normal sonuç olur.
Aynı yarışta etkileyici bir 3.lük elde eden 1 numaralı
HARBİ CİHAN en ciddi rakip olarak gözüküyor.
AKKULA, ÖZERDİNÇ gibi atlar sert başlayan ama 2.3.4.lükte gitmeyi kabullenen atlar.. HARBİ CİHAN ise biraz seriyapıda..
Selim safkanı starttan fırlatır tempoyu belirlerse, düzlüğe sermayesiyle çıkacağı için TALİPHAN'a direnebilir.

 

Bu koşuda aklımda kalan, şablon fiyatından dolayı yazamadığım tek at KIZILHİSAR oldu.. Son yarışında ön plana çıkardığım safkan ağır pistten dolayı etkili olamamıştı.
Bugün Kocakaya ile bana cezayı kesebilir ama yapacak bir şey yok, 1 ya da 2'yi dışarı atamayacağıma ve diğer ayaklardan kısamayacağıma göre bu safkana yer açamadım..


 


 

 

 

 

 



Son ayakta ise; gücü son derece sınırlı olan ve uzun mesafe çimle pek alakası olmayan bir safkanı sizlere ön planda önereceğim.
Açıkçası bir ara üçündü dördüncü beşinci ayaklarla hiç uğraşmayıp şablonu son ayakta bu safkana getirmeyi planladım ama sonra vazgeçtim.
Bahsettiğim isim 2 numaralı
SIGNORA..
Normalde son derece dayanıksız olan, yakalandığı an karşı koyamayıp  hemen geçilen bu safkan tek bir şartla kazanır o da önde tek başına tempo belirleyeceği zaman..
Bu yarışta bu kadar at var ama eğer çılgının biri stili dışı koşmazsa SIGNORA'yı bozabilecek bir tane bile at yok..
Mehmet Kaya da bu tarz gidişatlarda çok kurnaz ve yarış çalan zeki jokey olduğundan SIGNORA net olarak favorimdir.
Eğer biraz dayanıklı ve güven veren, ya da ne bileyim yanına gelindiğinde sermayesi olduğu için tekrar tazeleyen bir at olsa güvenebilirdim ama dediğim gibi kazanması için avansı alacak, bariyere yapışacak ve emekleye emekleye dayanacak :)
Böyle bir atı da ırf bomboş kalacak diye tek yazmak cesaret ister.

Rakipleri sırasıyla;
TETINA, BAHT, KOBAT, GÖZ AĞRISI, SİDAR GÜLÜ, KÜÇÜKCEMRE, DOĞU GÜZELİ şeklindedir.



 





 

 

ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK: 9,10,2,4 / 6
2.AYAK: 4,15,6,8,1,11,2,3,9,7,5,13,10
3.AYAK: 2
4.AYAK: 3,,7,6
5.AYAK: 2,1
6.AYAK: 2,,5,8,4,10,9,1,7






---------------------------------------------------------------------------------------



 


Dünkü ya da son birkaç günkü altılılardan uzun uzun bahsetmeyecektim çünkü yarışlarla biraz ilgili olan herkes neyin ne olduğunun farkında zaten ama mecburen bu konuya değineceğim.
Esas bahsetmek istediğim ise, gece saatlerinde aldığım bir mesaj.. Biraz uzun bir yazı olacak, işin sadece tahmin kısmıyla ilgilenenler, okumadan geçebilirler.
Üslubu son derece kibar, niyetinin de kötü olmadığını tahmin ettiğim bir kişi bana aynen şunu yazmış:
'Berkay bey isminizin tahminciler arasında birinci sırada olduğunu duydum ve size iki gün önce üye oldum ama iki gündür, yani Cuma ve Cumartesi yarışlarında başarı göremedim. Acaba kısmet bizde mi yoksa sizde mi? Bol şanslar '

Şimdi, bu çok önemli ve kendi adıma üzerinde düşünülmesi gerekilen bir mesaj.. Tabi eğer art niyet yoksa ve tamamen gerçek bir görüşse..
( Sonuçta birkaç gündür şov yapan, ya da iyi tahminler yapan diyelim, ve iyi tahminler yaptığının farkında olan Berkay'ı mod olarak düşürmek de akla gelebilir )

Burada bize yapılan her eleştiriye cevap verecek ya da ciddiye alacak değiliz ama bu tip konularda üslup önemli. Üslubu düzgün olan eleştiriler başımın tacıdır :) Zira çok nadir rastlıyorum.

Herneyse, bu konuyla bağlantılı olarak yarışlara geçelim..
Eğer bir kişi, hayatında doğru düzgün yarış izlememişse, tamamen numaralar ve şablon odaklıysa, yorum okumuyorsa ya da okuyor ama anlamıyorsa, aldığı bir takım bilgileri kendi bildikleriyle süzgeçten geçiremiyorsa zaten benim o bakış açısını uzun vadede kazanma gibi bir gayem olamaz çünkü beni anlayan üyelere haksızlık etmiş olurum.
Yok eğer bütün bu saydıklarımın hepsini gayet iyi yapabiliyor ve gerçekten bir art niyet yoksa, beni özellikle şu son birkaç günde nasıl başarısız bulmuş olabilir, birlikte ona bakalım.. 

Günlerden Perşembe, ( bunun öncesi de var ve o hafta 3-4 altılı yakaladık ama 1000 tl geçmeyen altılılardı, üzerinde durmadık, duranlara aldanmayacağınız kadar bilinçi olduğunuzu biliyorum ) altılı ganyan ikramiyesi 33 bin tl..
İlk ayakta KARAESER bankoymuş, daha sonra favori gelmiş dört atta varmış, sonrasında sürpriz ganyanlı bir at gelmiş, bizde hepsiymiş.
Dördüncü ayakta Türkiye'nin teki varmış, biz 'gelmeyebilir' deyip 'hepsi' yazmışız, 10 küsür ganyanlı at gelmiş.
Daha sonra favoriyi öne çıkarmışız ama tek yazmamışız, favori DUKE PROSPERO gelmiş.. Son ayağa 5'te 5 gelip iki at bekliyormuşuz ama yatmışız.
Peki yorumlara göre KARAESER- DUKE PROSPERO tek yazıp son ayağa 8-9 at yazabilme imkan veya ihtimalimiz var mıymış? Gayet varmış.
33 bin tl vermiş ama sonuçta yakalayamamışız, hadi başarısız olalım :)

Günlerden Cuma; ilk ayak ÖKSÜZBEY diye sürdirek bir at çıkıyormuş, 'olta olabilir, tek yazmayın' demişiz ve kazanamamış.. 1.olan safkan da bizde varmış ama 1.yi bulamasak bile ÖKSÜZBEY'i ben bu şekilde yazmasam tek yazacak birçok kişi olduğundan bana sorarsanız çok kritik ve önemli bir tahminmiş ama süzgeçten geçiremedikten sonra kazanan atı 4.at verdiğin için başarısız dahi sayılabilirsin.
Sonra 20 küsür ganyanlı NURLUTAÇ gelmiş, altılımız yatmış.. Yatar yatmaz başka bir üyemiz aynen şunu demiş: 'Berkay biraz da sürpriz düşünelim' :)
Burada bir virgül koyalım, devam edeceğiz.. Bakın sonra 'eleştiriye tahammülü yok' oluyorum ama etraf 'garantici tahminci' kaynıyor, her yerde bülten altılısı veren tahminci dolaşıyor ve bu adamlar kendilerini başarılı ilan ediyorlar. Her eleştiri eyvallah ama benim gibi 1.05 yıktığı ve çoğu zaman fantastiğe kaçtığı için eleştirilen, sırf bu yüzden güle oynaya yakalayacağı , yorum şov yaptığı altılılardan olan adama 'biraz sürpriz düşünelim' eleştirisi de nedir? Yok artk diyorum.. :)
Devam edelim, bu arada NURLUTAÇ gelmemiş, bana göre başarısızlık değil çünkü at yarışını biraz bile bilen biri bu atın 1400 üstü mesafelerde koştuğu 100 yarıştan sadece 1 kez başarılı olabildiğini, son derece dayanıksız ve kötü bir at olduğunu da bilir. ( Son ayların değil, son yılların en saçma sonucu bence)
Herneyse, sonra RUNNER CAT gelmiş, hepsi yazdığım için bence en başarısız tahminimiz bu ayakta olmuş.. Sonrasında sürdirek ESTERGON için 'ayıp olmasa yazmam' demişim ve tuttuğumuz üç cazip attan biri gelmiş, beşinci ayak favori gelmiş,bizde hepsiymiş, son ayak ise % 15 ile 3.4. at konumundaki ALTEPE bankomuzmuş, o kazanmış..
Altılı RUNNER CAT ve EMBİRHAN gelmesine rağmen 6400 tl vermiş, bu iki favorinin geldiği yarışlar bizde 'hepsi'ymiş, bankomuz son derece ters bir ayakta ters bir at olan ALTEPE imiş..
Başarılı bi gün mü? NURLUTAÇ asla yazmayacağım için % 100 başarılı denemez.. Peki ALTEPE bankosunun ve ÖKSÜZBEY, ESTERGON gibi iki favoriye 'gelmez' dememizin hiç mi önemi yok? - Süzgeçten geçirebilenler için baya bi var.. Olmalı da zaten..

Akşam İstanbul'da ilk ayakta MOSKOVA ATEŞİ'ne parantez açmamız, ikinci ayakta 20 ganyanla 3.olan ve bence yorumda açık açık yazdığımız için hayatı boyunca kaçmayan ÇINARLI'dan pres yemese kazanabilecek olan EXOTIC PRINCESS'i ilk at vermemiz, ULUKIZ- NURİŞ tutmamız, sağlam BAYKOÇ tekimiz, ASTRONOT'a güven olmaz deyişimizi hızlı hızlı geçiyorum.
Altılı 11 bin tl vermiş ama hadi buna da başarısız diyelim..

Günlerden Cumartesi; demişiz ki, 'ilk ayakta SEMİHKAN diye bir at var; bizim evlat ama aynı zamanda başımızın da belası.. 20 gün önce çok iddialı konuşarak yere göğe tek yazdırdık ama sonuncu olup bizi kepaze etti, bunun sebepleri şu şu falandı, aynı SEMİHKAN gitti 10 gün sonra çok fena bombayı patlattı.
Bugün önde boş kalır, normalde yakalanmaz ama sorunları nüksedebilir diye korkuyorum.. Yine de riski sevenler tek yazsın, şablonda çizgi olacak'.
SEMİHKAN çıkıp kazanmış, hem favori değilmiş hem de çok at yazılan bir ayakmış.. Kuponu ufaltan ve biraz da riski seven üyelerimizin % 90'ı tek yazmış.
İkinci ayakta SEMİHKAN'dan bizi vazgeçiren bir ROYAL SET varmış, dördüncü atmış ama çıkan at sonucu 3.at konumuna gelmiş. Uzak farkla kazanmış. 
Üçüncü ayak yazdığımız dört attan plasesi gelmiş, dördüncü ayak 1.05'e 'muhtemelen kazanır' demişiz ama yanına bir ton at yazmışız, çıkıp kazanmış.. 
Sonra herkesin ters köşe olduğu bir at; ERKMEN.. Bizde neredeyse bankoymuş. Diğer 2-5-7'nin isimlerini koyu kırmızı yazıyla yazmaya bile tenezzül etmemişiz, ERKMEN aynen anlattığımız gibi kazanmış.
Son ayağa ise mecburen zayıf gelmişiz, çünkü SEMİHKAN'ın yanına geniş kuponlar için hepsini önerince 18 tl'lik kupon 180 tl olmuş, at etkleyememişiz.
Hal böyle olunca GIPSY DANGER bizi yatırmış.. Bir yarış önce tek tutuyor olmam falan önemli değil, sonuçta bu yarışta yazmamış ve yatmışım.
Peki altılısına 1 tek 10 tek girenler ve 20 tl - 50 tl arası kupon yapanlar - ki bunların arasında dördüncü ayak 1.05'lik 8'i tek yazanlar da var- son ayağa at eklememiş midir? Bu altılı başka türlü nasıl 500 tl versin? Bizim 180 tl'ye bulamadığımız altılıyı, üyelerimizin % 50'sinden fazlası yorum okuyarak bulmuş..

Akşam İzmir'de ise her şey bankolar üzerine kuruluymuş; DOLCE VITA- PALERMO tekleri yorumumuza gçre çok sağlammış, ikisi de gelmiş.
Bu iki at Ankara'da yine ilk iki ayakta olan SEMİHKAN- ROYAL SET gibi zor ve cazip bankolar değilmiş ama ilk iki ayak tekli kurgular her zaman müthiş işe yaramıştır.
Bunlara ilaveten ENRICOM da üçüncü tekmiş, çok at yazdığımız ayaklar ise hafif patlamış ve kurgu anlamında da dopdoğru bir kurguymuş, ancak bunca işler yapan Berkay'ın ahmakça bir hata yapıp bir atı gözden kaçırmasıyla dalga geçtiği altılı, yine yatmayı başarmış.


Mümkün olduğunca objektif ve bir üye gözüyle bakmaya çalıştım, finalde de kendimi trajikomik şanssız, ama son derece başarılı buldum :)
Dolayısıyla kararımı verdim; bu mesaj art niyetli, dikkate almamalı ve önüme bakmalıyım :)


Saat 13.30'da görüşmek dileğiyle..

Yorumlar

#1 - mali1330 - 02.07.2017 16:24

madem eleştiriye acıksın.o zaman bende seni eleştiriyorum.bugune kadar yakaladığım tüm altılılarda senin şablonuna dahi b akmadım.eski mesajlarıma bakabilirisin.yakaladığım tüm kuponları burdan attıım.dün ikinci ayakta altı yokmuş bakmadım bile .yorumlarını okudum teklerini kullandım.izmiri cebe aldım.hatalısın çünkü senin iiçin b urda olan binlerce kişi içerisinden sadece gereksiz bir mesajı kaale alıyorsun.alma.senin için burda olan binlerce kişi için takma bunları

#2 - king_river - 02.07.2017 14:49

Yorumları okumayıp, irdelemeyip sadece şablonu alıp çıkanlar bu tür eleştirileri yaparlar elbette. Çok doğal. Özellikle bu aralar çok formdasın ve art niyetli bir mesaj olduğunu düşünüyorum.

#3 - intarreda - 02.07.2017 13:49

Çoğu zaman şablonunu bile bakmam, yorumlarını okuyup kendime göre tekler çıkarıp, en fazla 20 liralık altılılar yapıp, hem bulur, bulmadan da bu oyundan zevk alıyorsanız, sen bence başarılısın ve her zaman dediğim gibi, tahminci diye yazan bir sürü anlamdan farklısın

#4 - keremcan - 02.07.2017 13:43

Veeee.dün yine uzun birşeyler yazmıştım ama berkay yayınlamadı..belkı de şu tabirden dolayı yayınlamamıs olabilir..şöyle bir cümle kurmuştum..arkadaşlar berkaya "KISMET TANRISI" gözüyle bakmayın..o bir yıl gostericidir.sizler kismetinizi kendiniz ve kendi çabalarınızla yaratacaksınız "diye...v.s.v.s.v.b....dün,kısmeti olanlar hadi pencere kalmasın veya başka bir nedenden 6 nolu atı ilave etmiş,kısmetini şekillendirmiştir...ben şuna inanırım.."at koşar,BAHT KAZANIRMIŞ...sevgilerimle

#5 - boshnack - 02.07.2017 13:29

Temiz kalpli kardeşim,seni 10 yıldır takip ediyorum,sen böyle yorumlara sakın takılma.
Senin tahminciden daha fazlası olduğunu hepimiz biliyoruz. Youtube da dünyada en çok sevilen herhangi bir şarkının videosunu aç,görüceksin % 1 lik bir kısım beğenmemiş. O yüzden bu %1 ler herzaman olacaktır.Takılma onlara işine bak.
Kralsın oğlum sen :)
Seviyoruz seni

#6 - asiruh - 02.07.2017 13:01

Emeklerine Sağlık ...Daha iyisini biliyorlarsa burada bulunmalarının anlamı yok yeteneklerini başka platformlar da sergileyebilirler...
İyi ki varsın ve bizlerlesin...

#7 - keremcan - 02.07.2017 12:53

HALLAC-I MANSUR,idam edilmeye götürülürken yol üzerinde taşlanır. ..binlerce taş atılır.bir ara bir dostun attığı GÜl o'na çarpar...hallaç şöyle der...."TAŞ ATANLAR AVAM TAKIMI,BİLMİYORLAR,HALDEN ANLAMAZLAR..ONLARIN TAŞI BIZI İNCİTMEZ AMA BİR DOSTUN ATTIĞI O "GÜL" CANIMI YAKTI.".....hallac-ı mansur..

#8 - Mustafa09 - 02.07.2017 12:45

Slm Berkay tahminlerini çok başarılı buluyorum kardeşim,bize biraz da şansın yardım etmesi lazım sen bildiğinden şaşma kardeşim umarım en kısa sürede cazip bir ikramiye alırız..

#9 - Tayphon - 02.07.2017 12:40

Eray kardeşim 12 tjk ankara da çalıştım..
Aklına tiyo veren o alemde kim varsa arkadaşlık yaptım alış verişte bulundum.Emin ol yüzde 95 i traş.3 gündür üyenim ve tek kelime edicem. Süpersin kardeşim ..
Ben yıllardır takip etmediğime yanıyorum.At koşar kolmaz gelir gelmez yorumların muhteşem ve de güvenli ...
Bol şanslar diler,saygı ve sevgiler sunarım.

#10 - ethem313 - 02.07.2017 12:35

mükemmel yazmışsın

#11 - yetim2 - 02.07.2017 12:21

Berkay bence yazılana çizilene fazla takılmaya başladın performansını etkileyecek diye korkuyorum o zaman adamlar amacına ulaşır seni bilen biliyor dün 700 tl yi üç tekle sunuyorsun daha ne olacak ben üstelik o altılı yı alamadım bütçe meselesi son ayak sekize kadar inemedim ama sayende iyi bir altılı bulacağım bundan eminim onemli olan bu değil mi sağlıklı kal

#12 - turgut - 02.07.2017 12:12

Sevgili Berkay kardeşim seni yaklaşık 7 yıldır takip ediyorum. Başarılı bulmasam herhalde bu kadar zamandır takip etmezdim. Ben senin rakamsal şablonundan ziyade yorumlarından yola çıkarak çok at yazdığın ayakta bile tek olabileceğini hissedip tek atabiliyorum. Neticede küçük büççeyle oynuyorum. Dün Ankara ve izmir altılılarında teklerinin tamamı bendede tekti ama altılı yoktu. İşte burasıda kısmet oluyor. Özellikle İzmir 3 tek attım ama basite kaçıp hepsi hepsi yazarak tutulabilirdi. Bütsesi müsayit olan birçok arkadışımız bu şekilde bulmuştur da .İzmir 3. ayakta 6 numarayı 10 atta yazmadım pencere tabiri..Ama Berkay bu kadar atta yazmadıysa inanmamıştır diyerek sana olan güvenimden bende inanmadım o ata. Herşey gönlünce olsun bol sanslar. Birgün şans bizimde yanımızda olcak...

#13 - cimbom - 02.07.2017 12:05

Berkay abi dunki yorumlariniz gayet basarilidi ben ilk ayakta sizin yorumlarindan okuyup semihkan tekattim aksam izmir yarislarinda ilk ayakta 5 ikici ayakta 4 nolu atlari tekattim 5 ayakta 6 nolu ati yorumlarinizi okidugumdan tek attim sizin yorumlarinizi super

#14 - taner - 02.07.2017 12:01

Bu mesaj seni etkilemiş belli doktor..ama unutmaki meyve veren ağaç taşlanır..sen aynı çizgide devamm et ve sadece biraz daha inan kendine ve rahat ol.biz sana inanıyoruzki burdayız..yolun ve şansın açık olsun..

#15 - aragonit - 02.07.2017 11:47

Öncelikle bu oyunun iki canlının beraber yaptığı ve havadurumundan piste ortamdan sağlığa kadar yüzlerce etkene bağlı olduğu unutulmamalıdır. Sizler bütün gün uğraşıp yarış galop izleyip bizlere fikirlerinizi sunuyorsunuz.sadece bu yüzden bile teşekkürü hakkediyorsunuz. Eleştirileri acımasızca buluyorum. Fıkır ve yorumlarınız bizim için değerli

#16 - KİNCSEM - 02.07.2017 11:24

Aynen kardeşim. 1 tek 10 tek hatta Erkmn tek girdim 3 tekinle son ayakta Hipsy Dancer'ı da ekledim ve altılıyı buldjm sayende. Yoksa mümkun değil bu tekleri atmam. Hele Erkmem ve Royal Set teklerini kuponumda gören deli dedi bana. Yani önemli olan senin müthiş analiz teklerinle kendi düşünclerini yoğurmaktıe. Bu kadar basit. İznir altılısında 3.ayaktaki 6 numara nasil gözumden kacti bilmiyorum ordan yattim. At yarısında olacak seyler bunlar. Sen takma kafana. Seni bilen biliyor

#17 - fenerht - 02.07.2017 11:16

sevgili berkay hergün yorum yazma şansımız olmuyor. ama hergünün her yorumun son derece başarılı sonsuz tebrikler

#18 - tosunum - 02.07.2017 10:56

Çok siteye üye oldum. Bu konuda gerçekten tecrübeliyim! Siz bu işi gerçekten biliyorsunuz. Dün izmir yedilisini üye olmadan önce oynadım ve beşte kaldım. Erken üye olsam yedili okeydi. Yorumlar mükemmel ve buram buram bilgi ve tecrübe kokuyor..Diğer yorumlardada belirtildiği üzere bu tür yorumlara gülüp geçin çünkü yeni üyeyim ama bariz olarak görülüyorki bu işi hakkıyla ve dört dörtlük yapıyorsunuz. Başarı ve mutluluğunuzun daim olması dileğiyle

#19 - Ardatunahakan - 02.07.2017 10:53

Gezegen sonsuzdur bizlerde seni böyle seviyoruz

#20 - mybolttt - 02.07.2017 10:27

Bunları mı kafaya takıyorsun aslan? senin gibisi yok bu piyasada

#21 - Eroleek - 02.07.2017 9:59

Berkay merhaba, öncelikle şunu söyleyerek başlayayım."meyve veren ağaç taşlanır" ata sözü tam bu olaya uyuyor. Yıllardır bu işin içinde olan ve onlarca siteye üyelik yaptıran biri olarak söylüyorum ki bu camiada "TEK"sin.aksini iddia eden varsa bir tane örnek yorum ve yorumcu göstersin elini öpelim.sen kafana takma.Daha nasıl bir yorum olacakmış anlayamıyorum.Basarılar dilerim.

#22 - tolgacelenk - 02.07.2017 8:18

KARDEŞİM SEN KİMSEYE TAKILMA MEYVE VEREN AGAÇ TAŞLANIR BÖYLE DEVAM HER ZAMAN ARKANDAYIZ..

#23 - IWANTPEACE - 02.07.2017 8:18

Reis seni bilen biliyor sen işini severek yapıyosun gerisini boşver parasını seven kayıt olmasın kimse kimseyi zorla davet etmiyor.

#24 - yasin1984 - 02.07.2017 4:44

Dün yorumda demiştim kardeşim iyi yorum yapanda olacak art niyetli yorum yapanda olacak bence sen bildiğin yoldan şaşma aynen devam arkandayiz :)

Yorum Yap

Yorum yapabilmek için önce giriş yapmanız gerekmektedir.