DUYURULAR

GULFSTREAM PARK TAHMİNLERİM VE DUYURU - 16 NİSAN Kategori adları

GULFSTREAM PARK TAHMİNLERİM VE DUYURU - 16 NİSAN


Sevgili dostlar, bizim yarışlar iptal olduğundan beri yaptığım bir açıklama var, o da üyelik sürelerinin yarışlar başlar başlamaz tekrar güncelleneceği, ertelendiği tarihte kimin ne kadar günü varsa tekrar ekleneceği ve kimsenin mağdur olmayacağı idi..
Ancak her gün aynı sorular gelmeye devam ediyor..
Kimisi 'ben yabancı yarış oynamıyorum, günlerimi ekleyin' diyor, kimisi 'neden güncellemiyorsunuz' diyor, 'seni şikayet edeceğim' diyen bile var.
Öncelikle sadece Gulfstream Park tahmini veriyorum ve bunu herkes görebiliyor, hiçbir şekilde ücretli değil. Yani üyeliklerle zerre alakası yok benim tahmin vermemin..
Yarışlar başlayınca üyelikler kaldığı yerden devam edecek, şimdiye kadar görmeyenleri tenzih ediyorum, lütfen bu konu için duyuruları okuyun..
Bir diğer konu da Gulfstream Park tahmin saati konusu.. Sevgili dostlar, bana kalırsa bu dönemde altılı falan oynamayın.
Benim günlük rutinimde yarış izlemek hem hobi hem de bağımlılık gibi.. Kendim bu yarışlara çalışarak vakit geçiriyorum, çalışmamı burada yayınlamamı isteyen çok kişi oldu.
Yoksa inanın tahmin vermek ya da vermemek benim için çok önemli değil yabancı yarışlara..
Hatta tahmin vermesem, çalışmaya saat 19.30 gibi yemeğimi falan yedikten sonra başlarım.. Ama bekleyenler olur diye 17.00'de falan başlıyorum.
Bunu daha da erkene almam hem çalışmamın verimli geçmemesi demek hem de düzenimi bozmak demek..
O yüzden anlayışınız için teşekkür ediyorum..








GREY MANNERS: Hayatının ilk startını 9 Ağustos 2019'da alan ve sulu kumda rakipleriyle alay edercesine uzak farkla kazanan safkan 2019'u boş geçmiş ve bir daha piste çıkmamış.
2020'ye 31 Ocak'taki yarışıyla merhaba diyen safkan, starttan iyi çıkmamasına ve en az iki stili rakibiyle ölüm temposunda önde gitmesine rağmen son 400'e kadar ayakta kalmış, sonrasında da hiç zorlanmayarak enseye basmış.
Yani aradan sonraki yarışında sağlıklı dönmüş ama kondisyonu ve yarış şartları kendisine 4.lük getirebilmiş.
Tam 1 ay aradan sonra 1 mart'ta ilk kez çime çıkan ve gözden düşüp 1 e 19 oranla koşan safkan, iki süratli kaçağı önüne alıp 3.4.lükte gitmiş, düzlükte de tabela mücadelesi vermiş.. Çok fazla gerilememiş ve yine zorlanmamış.
Tam 2 hafta sonra, 15 Mart tarihli yarışında ise bu kez en baştan liderliği almayı denemiş ama bir stili rakibi daha aynı şeyi isteyince ilk 400'ü 21 küsür geçmişler.. Bu ölüm temposu demek..
Sonlarda temposu düşüp yakın ara 6.olmuş ama dikkatimi çeken, o tempolara rağmen 200'e arttırıp lider girmesi..
Ve gelelim kendisini tek yazmaya karar vermemde çok etkisi olan 4 Nisan tarihli son yarış performansına..
Yine liderliği istemiş ama bir at daha aynı şeyi isteyince 2.likte gitmiş ve son 200'e kadar da 2.likteymiş.
İstediği tempoyu bulamadığı için yine gerilemiş ve bu kez de 5.kalmış.
Bugün ise kuma çıkıyor, 4-9-10 no'lu atlar da önde gidiyor ama olur da bizim kır at GREY MANNERS'i önde yalnız bırakırlarsa yeni ilgililerinde kum pistte yakalayamazlar diye düşünüyorum.
BANKOMDUR..










DIZZY SIGHT: Ekim 2019'da Keeneland hipodromunda 1 e 19 oranıyla kazandıktan sonra başarılı bir 4.lük daha elde eden safkanın Ocak ayının başında rotası ise Gulfstream olmuş.
Yakın ara 5.olmuş ve hiç doğru düzgün atağa kalkamamış ama ben fiziğini, gayretini çok beğendim ve izlerken sanki 'ben daha eksiğim, bu gördüğünden çok daha fazlasıyım' der gibiydi.
Bugün daha iyi olduğu kumda izleyeceğimiz safkan benim net favorimdir..


Rakipler; JANUARY WON, AWESOME PARTY, GENGHIS ve BIG HAMBONE şeklindedir..








HERO UP - DRAMA IN DIXIE: Eğer bu koşuda ST JOE WIPPER , yani 5 no'lu safkan olmasaydı HERO UP'un yanına kesinlikle rakip önermezdim.
Genelde yüksek tempolarda stili rakiplerle kaçıp duran, sadece son yarışında önde rahat kalıp yanına at yaklaştırmayan HERO UP'un ne yapıp edip liderliği alması lazım, liderlik almadan yarış falan kazanamaz.
Stili rakibi var mı diye analiz ettiğimde, çoğunun 2-3 gitmeye ikna olabileceğini gördüm ama 5 no'lu safkan beklediği yarışlarda başarılı olamazken, son yarışında liderliği isteyip 2.olmuş.. Bizdeki cahillik orada da varsa 5 no'lu safkan yine liderlik isteyebilir ki bu da bizim HERO UP'un işine gelmez.
Zira DRAMA IN DIXIE de gerilerde giden bir at değil, kaçak atı önüne alıp 2-3 gitmeyi seviyor.
Eğer olur da HERO UP ile ST JOE WIPPER kapışır, hatta ekürilerden biri de bunlara dahil olursa son yarışı kesinlikle ölçü olmayan DRAMA IN DIXIE'nin kazanmasını normal sonuç olur..

Bir diğer sprinter
WARRANT OFFICIER'e de dikkat, yurtdışında oranı çok düşük.. Ben yarışından bir şey anlamadım..








JUST KIDDING - CHARLIE THE GREEK- MERCEDES BOY: Bu koşuda çok sayıda kaçak at var.
Ben yarışın epey sert başlayacağını düşünüyorum.
Önde gidecek atlardan JUST KIDDING bana göre en iyileri.. Ayakta kalmak için çok direnç gösteriyor.
CHARLIE ise düzlüğe doğru kendini çok güzel önlere atıyor ve iyi hücuma kalkıyor. 3 no'lu HE IS GONE'yi temiz geçmiş..
1 ve 2 de kaçak atlar, şanslı gösterilmişler ama bence 9'a geçilirler, hadi 9'a direnseler, 5 CHARLIE'ye av olurlar..
Sigorta olarak da R MERCEDES BOY diyorum, ufak tefek bir at ama sonlarda aralardan çıkabilir..







2.ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK: 7
2.AYAK: 1,9,5,4,2,3,6,11,16,8
3.AYAK: 5,2,6,4,9,1 / 7,8
4.AYAK: 8,,3,10,7,6
5.AYAK: 2,8,,1
6.AYAK: 9,5,6

 

Yorumlar

Yorum Yap

Yorum yapabilmek için önce giriş yapmanız gerekmektedir.