DUYURULAR

GULFSTREAM PARK TAHMİNLERİM - 9 NİSAN Kategori adları

GULFSTREAM PARK TAHMİNLERİM - 9 NİSAN


Aslına bakarsanız rakipsiz bankom dördüncü ayaktaydı, ilk ayak ise ayrımsız olarak iki at şeklindeydi.
Fakat 7 gün önce start olan RICHIES GREAT GIRL yarıştan çıkınca ilk ayaktaki safkan rakipsiz kaldı ve böylelikle kurgu iki tekli oldu, bu durum da açıkçası işimize geldi.
Bence birebir yatırılacaksa iki tekli yatırılmalı ama dördüncü ayaktaki safkanı geçebileceğine az da olsa ihtimal verdiğim tek bir atı daha belirttim ki daha büyük oynayanlar yararlanabilsin..






REITERATE: Totosu bu şekilde olan atlardan pek hazetmem ve REITERATE'nin beni çok etkilediğini de söyleyemem ama öyle rakiplerle mücadele edecek ki, dış kulvar takıntıma rağmen kendisinin yanına rakip önermem söz konusu değil..
2019 Yaz ayında ara veren, uzun aradan sonra piste 24 Ocak'ta çıkan safkan Paco Lopez tarafından katliama uğramış.
Ölüm temposunda başlayan 1000 metre mesafeli bu yarışta Paco ille de liderliği isteyince safkanın son metrelerde dizleri boşalmış va kötü gözüken bir 3.lük elde etmiş.
Bahanesi olması bizim açımızdan güzel ama kötü bir 3.lük bu..
Tampa Bay'da start aldığı 28 şubat tarihli çim yarışı ise çok önemli.. Çünkü yine sert başlıyor ve sonlara bir şey bırakmıyor jokeyi ama gayreti bu kez çok daha iyi ve bariyer dibinden çıkmak isteyip bir türlü çıkamıyor.
Ha bana kalırsa % 100 gücü varken kapanmamış, epey tükenmiş haldeyken kapanıyor ama sonuçta kapanıyor ve enseye basarak diplerinde 6.oluyor.
Son 19 Mart tarihli Gulstream kum yarışında ise bu kez starttan fırlayıp önüne kaçak bir at alıyor, rakiplerinden ayrılıyorlar ama onu geçemiyor.
Geçildiği KIMURA nasıl bir at diye şöyle bir inceledim, kendisiyle birebir aynı güçte bir isim. Yani geçilmesi de geçmesi de 'normal' diye yorumlanabilir.
Bu grupta ise benzer güçte sadece RICHIE vardı, o da yarıştan çıkmış ve pek de beğenmememe rağmen REITERATE rakipsiz kalmış.
Tereddütsüz bankodur..










DOMINATE THEMOMENT: Yazımın girişinde de dediğim gibi aslında benim direkt bankom bu safkandı..
Gulfstream'de de bizim buradaki mantık işleyecek mi göreceğiz ama eğer işlerse KING OF RACH ve FLASH PASS'ın bu atı geçme ihtimalleri yok.
Birlikte koşuyorlar, benim gözlemime göre DOMINATE daha fazla efor sarfediyor, KING OF RACH ile FLASH PASS oldukça ekonomik gidiyorlar ama buna rağmen DOMINATE düzlüğe öyle bir arttırarak giriyor ki, sonra da fark bir an kapanacak gibi bile olmuyor.
Bu yarışı izledikten sonra eşit agf oranına sahip KING OF RACH'i yazmam söz konusu değil.
Tabi yerli yarışlar gibi hakim olmamız beklenemez, rövanş için belki gözden kaçırdığımız bir şey olabilir ama dediğim gibi benim yarış gözüme göre, DOMINATE'nin 18 gün önce temiz geride bıraktığı rakipleri bugün de temiz geçmemesi için hiçbir neden yok.
Olur da eksik koşarsa
MONEY RIDE devreye girer diye düşünüyorum.











TO DARE: Agf'de oldukça geri planda kalmış olan bu safkan benim oldukça dikkatimi çekti ve bahsetmeden geçemedim.
Ağustos ve Eylül ayında art arda kazandıktan sonra 7 Aralık tarihli yarışında çok sert rakiplerle mücadele etmiş ve 4.lük elde etmiş
Evet iki at ayırıyor ve TO DARE geride boşlukta 4.oluyor ama dediğim gibi sert bir grup ve önemli yarış bu..
Sonraki 5.liği ise önceki 4.lüğünden daha da güzel, gayreti müthiş ve yakın ara 5.
Gücünü ve fuleli aksiyonlarını çok beğendiğim bu safkandan süper bir yarış geleceğinden eminim, dikkat..

Rakipler;
MORETTI ve YOUNGEST OF FIRE şeklindedir..










ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK: 7
2.AYAK: 7,5,4,9,2,1,3,11,12,6,10,8
3.AYAK: 8,6,10,5,2,7,1,3,4
4.AYAK: 4 / 2
5.AYAK: 7,8,4,1,5,2
6.AYAK: 3,4,2

Yorumlar

#1 - muzreffa - 10.04.2020 8:23

Günaydın.

Beşli ganyan için tebrikler, teşekkürler.
İyi günler.

#2 - berkbey - 10.04.2020 1:33

kardeşim sağol.. emeklerine sağlık.. altılı olmadı beşli oldu.. sağol

#3 - Ceco1 - 09.04.2020 23:24

Asıl teke gitsek. Altılı bizdeydi berkay. Süpersin. Eskisi gibi tekini at sn son dk değişimlerinden bu sitenin neler bıraktıgını biliyorum son 1 sene en az. Tbrkler . Süpersin.

Yorum Yap

Yorum yapabilmek için önce giriş yapmanız gerekmektedir.