DUYURULAR

ZAYIF PROGRAM - 20 AĞUSTOS ANKARA Kategori adları

ZAYIF PROGRAM - 20 AĞUSTOS ANKARA


Boş koşularda HAKEEMOĞLU ve HAWKING'in geçilme ihtimalleri zor..






KRALARSLAN: Kalabalık veya biraz zor bir program olsa yanına at yazmayı asla düşünmeyeceğim bir isim, öncelikle onu belirteyim.
MY PERFECTION geldiğinde tek yazmadığım için nasıl kahrolduysam aynı şeyi bu safkanda da yaşamak istemediğim için tek tuttuğumun altını çizmek istiyorum. En azından tek girenlerin olduğunu bilmek teselli veriyor.
Geçen seneki performanslarını mumla aratsa da 2019'da geri döndüğünde ve tam olarak hazır olduğunda sadece bir kez uzun mesafede yarışabildi bu safkan.. Onda da 2.lik elde etti ve bu gruptaki ULAKÇI'yı KOMET'i kolay geride bıraktı.
Bugünkü yarışta LORD liderliği alıp önde bomboş kalacak, DUGEM ile DEMİRYAYLASI da KRALARSLAN ile birlikte 3.4.lükte yer tutacaklar.
LORD 800'e arkayı dağıtarak çıkacak ama KRALARSLAN en iyi yerde konumlanıp düzlüğe de kolay çıktığı için sonlara doğru rakibine hakim olup bence sprint yemeyecek..
BANKOMDUR..

En ciddi rakip DEMİRYAYLASI olarak gözüküyor.. Zira rolanti geçecek bu yarışta KRALARSLAN ile birlikte iyi yer tutacak ve kuma çıkıyor..

ULAKÇI, KOMET, LORD daha sonra şans verilebilecek isimler..










POYRAZYELİ: Banko bolluğunun olduğu bir programda dengesiz Kaizbert tayına güvenmeyeceğim ancak gruptan fazlasıyla üstün olduğunu belirtmemde yarar var.
Israrla liderlik isteyen düzlükte de kolay kolay kesmeyen bu isim SULEIMAN ve ÇELİKMAVİ gibi iki isimden pres yiyecek ama ne kadar etkilenecek kestiremiyorum.
Sağlıklı bir POYRAZYELİ bence bu iki safkandan da etkilenmez ve düzlükte de teslim olmaz..

Olur da ufak ihtimal gerçekleşir, yani preslerin şiddetinden olumsuz etkilenirse WANPIR, GİZMO, RUDRA sırasıyla devreye girebilecek isimler..










ALTINCI HİS: Mesafenin 2000 ve üzeri olduğunu gördüğümüzde bu safkanın yanına kim olursa olsun at yazmamalıyız bence..
Son 1900 yarışında bile gücünü alan ve az daha kazanabilecek duruma gelen şampiyon safkan bugün çok uygun rakiplerle yarışacak..
CEVHER ve SURŞAHİNİ'nin tempo vereceği koşuda artık çimde sıradan bir attan öte gidemeyen SEMEND'in pek bir varlığını göremeyiz.
Dolayısıyla ALTINCI HİS rakipsiz kalır.. Tereddütsüz bankom..











GLOIN: Gruptan üstünlüğünü tartışmaya gerek bile yok.. GÖĞÜSGEREN'in sakatlık yaşamadan önceki hali de GLOIN'e yetmezdi normalde.
Bugün KIRCAALİ tarafından olumsuz etkilenme ihtimali olduğu için yanına rakip önereceğim ama normal şartlarda kolay kolay geçilmez.
FLYING BIRD ve GÖĞÜSGEREN'den başka rakibi de yok..













NARŞERBETİ: Safkandan ziyade Kocakaya üzerinden yola çıkıyorum.
Çünkü bu tip narin atlara son 200'e kadar el sürmeyen, sanırım bacaklarıyla müthiş bir ivme kazandıran bu jokeyin en başarılı olduğu alan..
Teşvikle birlikte cevap vermeyen atların, kolay ve kısa sprintleri normalden çok daha fazla uzun sürüyor.
NARŞERBETİ geç çıkıp en gerilerde konumlanacak, düzlükte de muhtemelen içeriden kolay tempsuyla hücumlara başlayacak.
Bakalım yetecek mi?

Rakipleri GÜZELÇOCUK, ILDIR ESİNTİSİ, ALSİVASLI KIZI şeklindedir..

 

 

ALTILI ŞABLONUM:
 

 

1.AYAK: 6 / 4,8,5,7
2.AYAK: 3,4,8,7,1 / 2,6,5
3.AYAK: 1 / 6,2,5
4.AYAK: 1
5.AYAK: 4,,3,5
6.AYAK: 9 / 2,3,5

Yorumlar

#1 - kafkaf - 20.08.2019 15:39

Berkay kardeşim,biz şablonunu olduğu gibi at ayırt etmeden yatırıyoruz.Kimi tek yazdıysan onu tek yazıyoruz.Ancak bir ricam var ki,Tek tuttuğun atı tek yaz.Geçen gün My Perfection,bugün Kralarslan ve vb......Bu tarz atları kazanır tutupta tek yazmamak hem bütçe hem de kuponun cazibiyeti açısından daha verimli olacağına inanıyorum..İyi çalışmalar kolay gelsin..

Yorum Yap

Yorum yapabilmek için önce giriş yapmanız gerekmektedir.