DUYURULAR

ADANA TAHMİNLERİM - 23 MART Kategori adları

ADANA TAHMİNLERİM - 23 MART


 Yedili Plase için HOPEFUL'u tek yazabilirsiniz..





Günün ilk ayağında; son yarışlarında göstermiş olduğu vasat performanslardan dolayı biraz geri planda kalan ancak buradaki rakiplerinden  güç bakımından hiçbir farkı olmayan isim
MEMOHAN'dır.
4 yaşlı maiden araplara güven olmaz ama MEMOHAN'ı tek bırakmamak için kendimi zor tuttum diyebilirim.
Gerekçem ise sadece önde boş kalacak olması değil, 3 Şubat tarihinde koşmuş olduğu 1900 kum yarışı..
Dilerseniz kısaca bir göz atalım:
Yarış GÜRLEYENHAN - NEVHAN bitmiş, 3. DEMANOĞLU, 4. MEMOHAN, 5.ise DİREKTÖR olmuş..
O gün rolanti tempoda liderliği alan MEMOHAN ile DİREKTÖR'ü kıyasladığımda, düzlüğe güçleri hiç harcanmamış vaziyette giren iki at görüyorum.. DİREKTÖR, MEMOHAN'dan daha üstün olsaydı 2.likte takip ettiği o yarışta bırakın gerilemeyi en azından geçmek için bir şeyler yapardı.. Fark kapanmadığı gibi sonlara doğru açıldı, çünkü DİREKTÖR tükendi..
En gerilerde tepinen DEMAN OĞLU ise son anda boşlukta MEMOHAN'ın temposu düştüğü için 3.lüğü kurtardı.
Yani o yarıştan GÜRLEYENHAN ve NEVHAN'ı alın, bugün birebir aynı şartlar, değişen hiçbir şey yok.. 
MEMOHAN'ın daha sonraki bir yarışında QUIN ABA ile kapıştığını düşünürsek ölçü almamamız gerektiğini söyleyebiliriz.
Dolayısıyla bugün DİREKTÖR ve DEMANOĞLU'na göre hiçbir dezavantajı olmayan, hatta önde boş kalması gibi avantajı da olan safkandan beyaz bayrak ayna gelebilir.

Rakipleri
DİREKTÖR ve DEMANOĞLU şeklindedir.

Şablonuma sığdıramadığım tek isim RÜZGARAYAK..













İkinci ayakta; banko olarak önereceğim isim 5 numaralı
LOST AMIGOS olacaktır.
Evet çok uzun aradan sonra koştu ve belki de dinçlikten dolayı bugün etkisiz kalacak ama son yarışını izlediğim bu safkanın yanına at yazmaya elim gitmez açıkçası..
O kadar güzel hazırlanmış ki son katıldığı yarışa, sert tempoya rağmenm uazzam bir adapte, 59,5 kg sıklete göre çok daha önce tükenmesi gerekirken gelip 2 boyu yapıyor, kazandı derken son anda şişmeye başlıyor ve JAMES'e direnemeyerek 2.likte kalıyor.
Bugün o kadar fazla süratli at yok, CRACKER BABY, ROTABELLI ve gidebilirse WIN WHELL gibi isimler sert başlayacaklar, kendiliğinden şahane yer tutan LOST AMIGOS ise bu üçlünün hemen arkasında 4.lükte konumlanacak.
Tıpkı Doğukan Aydoğan gibi hiçbir ata ekonomik binmemesine rağmen enteresan bir şekilde kazanma yüzdesi muazzam olan A.Kaçmaz yine de biraz temkinli olur, safkanda da laktik asit birikimi had safhada değilse kazanmasını bekliyorum.
BANKOMDUR..










Üçüncü ayakta; benzer bir yarış bir ay önce koşulmuş ve
ARROW gereğinden fazla önde boş bırakılınca cezayı kesmişti.
Gerçi ARROW daha önce Özcan'la arap temposunda boş kaldığında bile dirençsizdi ama demek ki Bekiroğulları ekibi safkanı iyi duruma getirmiş..
Bugün de önde boş kalacak ve eküri destekli.. Dolayısıyla çok ama çok şanslı..
Fakat
MALONES'in bir adım daha önde olduğunu düşünüyorum.. S.Boyraz yerini kaybedip 5.6.lığa kadar gerileyince MALONES, ARROW karşısında çaresiz kalmış gibi gözüktü ama D.Kaya biraz daha hırçın bir jokey, ARROW'un kuyruğundan ayrılmayacak ve gerekirse onu temposunun üzerine erken çıkaracaktır.
Tabi yarışı 1-2 geçmeyi düşünenler için bu belki de biraz risk doğuracak ama ben bu atların geriden sprint yiyeceklerini pek sanmıyorum açıkçası..

UNCHANED MELODY ve SHERMAN OAKS ancak programda ikinci bir tek yazarsak eklenebilecek isimlerdir..
Ben tek tekli kuracağım için bu ayağı iki atla geçiyorum..












Dördüncü ayakta; Gazi'nin ilk provası olarak kabul edilen TENDÜREK Koşusu'nu izleyeceğiz..
Açıkçası aralarında beni heyecanlandıran bir isim yok..
ALKANDROS'un aksiyon yapısını beğeniyorum sadece ama onun da Grup atı olduğunu düşünmüyorum.
BERTOLHD'un startla birlikte öne düşeceği yarışta THE BLACK STALLION da önlerde olacaktır.. Bu ikiliden normalde çok daha seri olanı BERTOLHD ama genelde orta ve uzun mesafeli yarışlarda liderliği daha şanssız olan ata bırakıyorlar, yani BERTHOLD 2 giderse şaşırmam.
3.lükte ise AKGÜN olacak, onun de hemen sağrısında MAGNUS..
Net bir favorimin olmadığı ancak
BERTOLHD'un fazla boş bırakılırsa yakalanmayacağını düşündüğüm bu yarışta daha sonraki sıralamama şablonumdan bakabilirsiniz..











Beşinci ayakta; GÖKYÜZÜ biliyorsunuz bugüne kadar start aldığı yarışların tamamını kaçarak kazandı, evet temposunun altında koşturulmaması gerekilen bir isim ama narin yapıya sahip sonuçta dişi bir safkan olduğu için üzerine de çıkarılmaması gerekiyor.
Bakalım bugün AFRİKAANDER gibi beklemeye asla niyeti olmayan bir kaçak varken GÖKYÜZÜ'ne ilk kez binecek olan M.Çiçek ve ekip nasıl bir strateji belirleyecek.
İki at tek at şeklinde liderlik uğruna giderlerse GÖKYÜZÜ hayatının en etkisiz yarışını koşmuş olur ve geçilmesi de haliyle çok kolaylaşır.
Bu durumda çime çıkınca devleşen
FAHRENHEIT yarışın en şanslı ismi, hatta günün banko adayıdır..
Bariyer dibinde yerini kaybetmeden 3.4.lük civarı gitmesini beklediğim safkan GÖKYÜZÜ'ne son yarışında bile ecel terleri döktürmeyi başardıysa bugün önde temposunu kuramayacak rakibini kolay geçmeli..
Günün ikinci bankosu olarak öneriyorum.

Rakipler;
GÖKYÜZÜ öncelikli, UNZEN, ZEKİ DAYI, AFRİKAANDER şeklindedir..












Son ayak ise; bana göre günün en karışık ayağı, mümkün olduğunca çok at yazmakta fayda var.
Sıralamam şablonumdadır..












ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK: 4,,,2,1,6
2.AYAK: 5
3.AYAK: 1,2
4.AYAK: 3,1,2,4,7,8,11,6,5
5.AYAK: 3 / 9,6,8,1
6.AYAK: 10,11,14,15,8,2,3,1

Yorumlar

#1 - BERKAY KURT - 23.03.2019 15:42

Ceco; son ayakta 5 ve 7 numaralı safkan da vardı ilk başta, şablon fiyatı yüksek oluyor diye bir ara RÜZGARAYAK'ı dışarıya atmış fiyatı hafifletmiştim.
Fakat sonra içime sinmeyince son ayaktan 5 ve 7'yi dışarıya attım, not kısmını ise silmeyi unuttum..
Şimdi de silmek istemediğim için böyle karışık bir durum var ortada :)

#2 - Ceco - 23.03.2019 15:25

Berkay bol şans. Plase içinde teşekkürler. Fakat rüzgarayak şablonunda var 6 numara
Yoksa baska bi attan mı bahsediodun?

#3 - BERKAY KURT - 23.03.2019 15:19

votkakola; Fanatik haftada tek gün, rica üzerine çok nadiren Çarşamba da oluyor ve sadece tek program, yani Bursa için geçerli.. Fanatik'te haftada bir gün gözükmemi dert etmemelisiniz diye düşünüyorum. Şikayetçi olduğunuz konuyla Fanatik konusunun bir alakası yok bence.
Saat ve dakika kısmını yazılımcı arkadaşlara ileteceğim.. Site kapanmadan halledilebilir bir şeyse ben de sizinle aynı fikirdeyim.

#4 - votkakola - 23.03.2019 14:32

Sevgili Berkay kardeşim ilk tahmin verdiğin günden beri üyenim canımı sıkan şey üyelik sürelerinin saat ve dakikasına kadar hesaplanması tam tahminleri okuyacakken dakika dolmuş tahminler açılmıyor hadi bankamatik ara biz haftada iki gün fanatik okurlarının tahminleri bedava bizim para ile okumamıza ses etmiyoruz senin de şu saat ve dakikayı hesaplamaman lazım gün sonu bitsin üyelik saygılar

Yorum Yap

Yorum yapabilmek için önce giriş yapmanız gerekmektedir.