DUYURULAR

İZMİR TAHMİNLERİM - 31 OCAK Kategori adları

İZMİR TAHMİNLERİM  - 31 OCAK


Son birkaç günü başarılı geçirmedik, haliyle de sinirler biraz gerildi.
Bu aralar art arda altılı yakalamaya ihtiyacımız olduğu kesin.. Çünkü uzun sürdüğünde moral motivasyon olarak da inişe geçiyorum..
Umarım kara bulutları dağıtırız..
İzmir için çok uzun, detaylı yorumlar yazdım çünkü bankoma çok inandım ve ilaveten bugün, programlara yeteri kadar vakit harcamamakla alakalı eleştiri aldım.. Ben öyle olduğunu düşünmüyorum ama şu olabilir:
Programa aynı vakti harcasam da yorumlara her zaman bu kadar vakit ayırmayı tercih etmiyorum.. Çünkü % 50'den fazla üye, hızlı hızlı geçip direkt oyuna bakıyorlar.
Ama bazen yorumları detaylı yazınca tuttuğunu sandığın bir atı aslında o kadar tutmadığını, tutmadığın bir atın ise bomba yapabileceğini farkediyorsun.. Bu açıdan bakıldığında benim en iyi oyunu çıkarabilmem için detaylı yorumların epey faydası olabilir.. Yorumlardan ekstra şeyler çıkarmak ise tamamen tercih meselesi.. Bazılarınız gereksiz laf salatası görüp önemli olan 'oyun' derken, bazılarınız da şablona bakmadan sadece yorum okuyarak siteden ayrılıyor..
Benim de amacım elbette iki kitleyi de memnun etmek.. :)




 



Birinci ayakta; öncelikle NEON KNIGHT'i neden yazmayacağımı açıklayayım; böyle denk güçte yarışlarda tek at dışarıda bırakmayı kimse sevmez ama yarışa başlamama ihtimali % 90'un üzerinde olan bir atı yazıp neden gereksiz şişirelim ki?
Onu da yazalım, bunu da ekleyelim derken finalde kabarık bir şablon çıkıyor ve bu aralar en son isteyeceğimiz şey..
NEON KNIGHT çok büyük ihtimalle yine başlamayacak yarışa.. Çünkü son startında kıpırdamadı bile.. Böyle atlar düzenli olarak kalmaya devam ediyorlar.. Zaten Mbh koşması gerekir orası aypayrı bir mevzu..
Herneyse,
GUR KHAN'dan başlayalım; hatırlarsanız bir önceki yarışında özellikle altını çizmiş ve sizlere favori olarak önermiştim.. Sadece de kendisinden bahsettim ve o gün iyi bir gün geçirmememize rağmen son ayakta yüzümüzü kara çıkartmamıştı.
Sonrasında uygun grup yakalayınca bir kez daha kazanan safkan bugün benzer rakiplerle mücadele edecek ama sıkleti arttığı gibi, eski yarışlarından yola çıkarak söylüyorum, her an formunda gerileme yaşayabilecek bir safkan izlenimi alıyorum.. Tüm bu hissi faktörleri bir kenara bırakırsak mantıken bu formuyla elbette yazılacak.. ( En gerilerde bekliyor )

ELİPS; uzunla pek bir alakası olmayan, önceki yarışında boşlukta ve sırf önde boş kaldığı için kazanmış vasat bir at.. Vasat derken, özünde kaliteli bir at ama şu anki ELİPS epey vasat.. Bugün ne yapıp edip liderliği alacak ve boş da kalacak gibi gözüküyor ama BÜYÜK BABA ve DYMAXION kendisini rahat bırakmazlar ve sıklet avantajı da olmadığı için bence bu mesafelere dayanamaz.. Yazılmayacak NEON KINIGHT'le birlikte tek at.. ( Dediğim gibi numarayı alacak )


GÜRSUHAN; eğer bu yarışta bir bomba olacaksa bunu gerçekleştirebilme ihtimali en yüksek safkan bana göre.. Net bir çimci orası kesin ama art arda bu kadar kötü koşacak kadar vasat bir isim olduğunu düşünmüyorum.. Dikkatimi çeken nokta, son yarışında kötü çıkıp gerilerde giderken, binicisinin erkenden önlere hamlesi ve düzlükte yarışı erkenden bırakması oldu..
Biraz temkinli bir biniş gelirse bu ata dikkat diyorum.. ( normalde 2-3 gidiyor ama iyi çıkmazsa mecburen bekleyecek )


RUN FOR RUYA; çalışmaya başlamadan önce yarışa göz gezdirdiğimde 'tamamdır, teki buldum' demiştim kendisi için ancak çalışmam sona erdiğinde ben kendisine epey gerilerde şans verdim. Benim izlediğim at uzunda yarış kazanırsa bu tamamen grubun vasatlığından olur. Kağıt üzerinde başarılı olduğu yarışların uzunda olduğunun farkındayım ama bence net bir 1400-1600'cü..
Gayet düzgün sürülüp düzlüğe arttırarak çıkması gerekirken 200 metre yürüyüp sonrasında PAN ŞKYREL gibi bir at karşısında bile çaresiz kalmış.. Kendisiyle aynı yerlerde giden BABA MERDAN'dan ise uzak yemiş.. Evet grupta övülecek bir safkan yok ama sırf Kurtel ekürisi diye de övmek çok saçma olur.. Hiçbir ekstra özelliği olmayan bir at. ( 6.7.likte gidecek )



BÜYÜK BABA; ayağı çatladıktan uzun bir süre sonra geri dönen ancak eski BÜYÜK BABA'dan ufacık izler bile izletmeyen bu safkan için yorumum yok.. Çünkü gerçek yarışını yaparsa bu rakipleri çok rahat geride bırakması lazım ama son yarışlarını görüyorsunuz işte, gerileyerek çıkıyor düzlüğe.. Bakıldığında bugün ELIPS'i önüne, DYMAXION'u da dışına alıp bariyerde 3 gidecek ve üzerinde de Çiçek var.. Normalde bu şartları yakalayan vasat bir atı bile tek yazmayı düşünürüm ki BÜYÜK BABA özünde hiç vasat bir at da değil.. Fakat işte dediğim gibi ayağı çatladıktan sonra döndüğüdne yaptığı yarışlar ortada.. Kazanırsa birtakım ilaç takviyeleri ve grubun vasatlığı sayesinde kazanmış olur.. Ben kendisine bel bağlamam.. ( 2.3.lükte gidecek )


DYMAXION; 8 yaşına gelmiş, adete harabeye dönmüş bir safkan.. Eski DYMAXION'dan eser yok.
Fakat öyle güzel bir rekabetçi ruhu var ki en kötü haliyle bile bir şeyler yapmaya çalışıyor.. Startı zaman zaman kötü alıyor, bazen de iyi..
Eğer iyi çıkarsa, yapması gereken ELIPS'e karışmadan, BÜYÜK BABA ile birlikte 3.lükte gitmek.. Mücadeleci özelliğinden dolayı yazılabilir.
( 2.3.lükte gidecek )



OASIS; bu safkandan güzel bir sürpriz gelebilir çünkü favorilerden GUR KHAN 54 kg ile kazanırken OASIS 58 kiloymuş ve arada çok uzak fark da yokmuş..
OASIS'in kilosu bugün 57 ama GUR KHAN bir haylia artıyor.. Dolayısıyla GUR KHAN favorilerdense, ondan uzak yemeyen OASIS'in de şansı var demektir.. 
Safkanın yarış karakterine gelince, beğendiğimi söyleyemem.. Sert başlayıp 3.4.lükte yer tutan, düzlükte de ne arttıran ne de gerileyen atları oldum olası hazetmedim.. Evet şanslı ama 3.dahi olamazsa da bu beklemediğim bir sonuç olmayacak..
( muhtemelen 4.lükte gidecek )



SUPER ALP; A.İnci'nin binmesini eleştirenler var ancak bazı atlar vardır, sadece idman jokeyleriyle iyi anlaşırlar.. Bu ata D.Palaur bindiğinde zaptedemeyip dışarıya savrulmuş, favori olduğu bir koşuda 5.lik elde edebilmişti.
Yani, teşvikte yetersiz kalır vs onlar ayrı ama bu safkanın dilinden en iyi, hatta tek anlayan binici olduğunu düşünüyorum..
Yarış süratlenirse pistin en dışından ağırkanlı yapısıyla yavaş yavaş ara kapattığına tanıklık edeceğiz.. Muhtemelen geç kalacak ama tutturabilirse bu safkana dayanabilecek bir at en azından bu grupta yok..
( Net en geride gidecektir )














İkinci ayakta; önce tuttuğum atlardan bahsedeceğim, daha sonra tüm safkanlar hakkında genel bir değerlendirme yapacağım:
Favorim 3 numaralı
BÜLENT..
Uzuna çıktığında art arda 2.likler elde eden safkanın BABAUÇAN'a yapabileceği hiçbir şey yoktu çünkü BABAUÇAN bu gruplara göre epey iyi at..
BÜLENT önceki yarışında Özcan'la 8.likte giderken, 600'de 2.liğe sokuldu. Belki de bundan dolayı kaybetti diyeceğim ama yarışı kazanan atı rakip görüp yürüdüğü için doğrusunu da yapmış olabilir emin değilim.. Zaten bizi ilgilendiren BÜLENT'in cevap verip vermediği..
Her iki yarışında da bence çok güzel cevap verdi ama bir tık daha iyi at olan BABAUÇAN'a gücü bu kadar yetebildi.
Tekrardan 1400'e kısalan mesafe soru işareti olsa da hayatının ilk ve tek birincilğini bu mesafede elde ettiğini unutmamak gerekir.
Özellikle de yarış hızlanır ve Nevzat safkanı doldurarak 2.3.lüğe getirmezse kazanması normal sonuç olur..
7 numaralı
ALLEGRA ise peşini bırakmamamız gereken bir safkan.. Önceki 4.lüğü, yukarıda bahsettiğim yarıştaydı.. Yani BÜLENT'in 8-10 boy gerisinde.. Bu yarışından etkilenerek sizlere son yarışında bu safkanı övmüş ve hatta alternatif tek önermiştim.
En geride gidip diri bitirdiği 4.lüğünden sonra, son yarışında numarayı aldığını görünce oturduğum sandalyaden düşüyordum az daha..
Şaka bir yana, bekleme taktiğiyle başarılı olmuş bir atın ilgililerinin ilk kez farklı taktik denediklerini görüyorum.. Yarışı iyi süzemedikleri için ( o gün sert başlayacak atlar vardı ) safkan temposunun üzerine çıkıp vasat göründü..
Bugün Gönültaş'tan da kurtulmuşken, şayet temkinli olursa bana göre BÜLENT'i geçmeye en yaklaşabilecek attır..
Bir diğer çok tuttuğum sürpriz konumda at ise
BAYAYNA'dır..
Sahada zıpkın gibi olduğu, harika duruma geldiği konuşuluyor.. İşinin ehli bir antrenör tarafından bakılan bu safkan net bir çimci ama pist sulu olacağı ve önde de boş kalacağı için çıktığı gibi bitirerek sürprize imza atabilir, dikkat..
İzmir'de sahadakilerin 'koşması bile mucize, çarpraz bacakları var' dedikleri
DAIMON hiç fena yarışlar yapmıyor.. Mesafesine döndüğü için şanslılardan..
Son olarak da güzel orijiniyle
FÜRÜZAN diyorum.. Kazandığı yarışı beğenmedim ve üstüne de ara vermiş ama sonuçta kaliteli bir at ve bomboş sıkletle yarışacağı gibi geleceği çok parlak bir apranti idaresinde.. Çarpı atmakta yarar var.


Gelelim şans vermediğim diğer atlara.. MAVİZAFİR starttan çıkmıyordu biliyorsunuz, üç dört yarış önce 'artık öyle bir sorunu kalmadı' diye bir söylenti çıkarıp herkese oynattılar, safkan aynı kötü yarışlarına devam ediyor. Yazmamız için elimizde bir veri yok. Bu at da çıkıp 25 lirayla gelirse bana kızmayın artık :) 'saçmalık' diye yorumlanması daha doğru olur.
SÖZENBİR de kötü start alan atlardan.. Tercihli almış ve bence bugün sert başlayıp liderlik isteyecek.. Gücü yok, düzlükte yarışı bırakır.
UÇAN KARACA düzlüğe elde gidip hadi dendiğinde olduğu yerde sayan bir at, jokeyine rağmen yazmam mümkün değil..
ÇELİK ADAM maiden sonrası sert rakiplerle yarıştı ama geri geri gitti, iyi koşacağını zannetmiyorum.
MELEKPER ve BEDİA KIZ da grubun en vasat atları zaten..















Üçüncü ayakta; iki atı rakiplerine oranla daha ön planda tutuyorum;
BATTLE RYTHM - HAWAI STORM..
Uzun mesafe deneyimi olan BATTLE RYTHM benzer pist koşullarında HASFIRTINA'ya tam hakim olmuş ama içinden güçlü gelen BAHTIYARLI'ya direnenemişti.
Çok normal çünkü kendisi maiden'a yeni veda etmişken, BAHTIYARLI'nın, HASFIRTINA'nın 10. yarışıydı.. GÖRKEM'den bahsetmiyorum bile..
Yani BATTLE RYTHM aslında harika bir yarış yaptı..
Sıkleti biraz artsa da grup uygunlaşıyor. Binicisini de çok beğendiğim için muhtemelen sonlara doğru yüklenip hakimiyetini hissettirecektir..
HAWAI STORM'a gelince; avantajı önde yüksek ihtimalle önde boş kalacak olması..
Biliyorsunuz bu safkan da BATTLE RYTHM'ın start aldığı rakiplerin ayarında, hatta bir tık daha iyi atlarla yarıştı..
Yine sulu kumda, önde tempoyu koyması beklenirken PERFECT RUNNER rakibini bırakmadı ve her yerde dibindeydi.. Grubun da en vasat atı olduğu için haliyle 3 atta 3.oldu.. Peki ezildi mi? Yediği presi düşünürsek hayır..
Bugünkü yarışta temposunu rahatlıkla kurup sıklet avantajıyla yakalanmayabilir..



FINDIKKIRAN'ın hayatı boyunca koştuğu en uzun mesafe 1400.. Buna rağmen önemli bir başarısı, hatırda kalan bir yarışı da yok. Dolayısıyla yazmamız için sebep de yok.. Bu arada 3-4 gidiyor.
JACOBIN ilk yarışını dağınık yapısına rağmen kazandı kazanmasına ama üst gruba çıkınca çok da bir numarası olmadığı anlaşıldı.. Arası da varken, bu hantal yapısıyla işi zor.. Bu safkan da 3-4 gidiyor.
WONDERFULL ise benim atım olsa 1200-1300 çim dışında hiçbir şey koşmasına izin vermem.. Belki ama belki sentetik olabilir.
Kumdaki tek 5.liğinde kötü bir görüntü vermedi, pist de ıslak olacağı için 'imkansız' demem ama 1900'de nasıl olacak hiçbir fikrim yok.


İki atı daha önde görsem de bu ayağa hepsi diyeceğim..













Dördüncü ayakta; 3 numaralı
ROMEO iki tekli kurgular için banko olarak önereceğim isimdir..
Uzun zamandır eski formundan eser yok ama son yarışıyla birlikte yavaş yavaş dönüş sinyalleri verdi sanki..
TOROSDAĞI'na hiç bulaşmayıp 2.likte gidince stili dışı koşmuş oldu ve önde boş kalan rakibiyle, genellikle geçildiği GÜMBÜR GÜMBÜR'e bir şey yapamadı..
Bir şey yapamadı derken, kazanıra giremedi anlamında söylüyorum.. Yoksa ezildiği falan yok, GÜMBÜR'le arasında 2 boy vardı..
Bugünkü yarışta mesafenin 200 metre kısalması kendisi için çok büyük bir avantaj çünkü GÜMBÜR 1400'de öndeki atı yoramayabiliyor..
Yani 1600 ve üzeri olsa, yarış boyunca nefesini hissettirir öndeki atın düzlükte tepesine binerdi ama 1400'de bunu yapamayabilir.. Çünkü yapmak için zorlarsa ALPTUĞHAN da tetikte bekliyor olacak..
Ben ROMEO'nun bu kez sert başlayıp tempoyu belirlemesini ve pisti ortalayarak yakalanmamasını bekliyorum..
Son ayakta çok güvendiğim bir bankom olduğundan koşuyu sağlama alacağım ama dediğim gibi iki tekli bütçeler için müthiş bir banko adayıdır..

Rakipleri zaten belli;
GÜMBÜR GÜMBÜR ve ALPTUĞHAN..












Beşinci ayakta; İKSİR dışında tüm safkanlara şans vereceğim..
Tuttuğum sıralamaya göre değil, numara sırasına göre başlayalım..


YAZLALI; bana göre 1200-1400 kısa, 1900 ve üstü de uzun bu safkana.. Tam mesafesi 1600 ve safkanın en takdir ettiğim özelliği ağır kiloyu sorun etmiyor olması.. Evet kazanma karakteri düşük belki ama böyle yarışları da genellikle lehine çevirmeyi başarmış bir isim..
Özellikle en baştan tempoyu belirler ve rakipleri de razı olursa çıktığı gibi bitirmeye yakın..


DIVINE BEAUTY; Kuyumcuyan ekürisinin elden çıkardığı, yeni ilgililerinde ise masrafını çıkarmaya koşan bir safkan.. Özünde iyi bir at ama 1200-1400 çimci.. Kumla ve uzayan mesafelerle alakası yok.
Yine de bazen böyle atlar el değiştirdiklerinde bambaşka kimliğe bürünebiliyorlar.. Örneğin son yarışında liderliği alması gibi..
İyi çıkarsa ön grupta konumlanacak ve şanslı da olacaktır..


ASYAFIRTINASI; biraz 'hain' bir at ama bu gruba göre fazla olduğunu da söyleyebilirim.. Son 60 kilolu yarışını ölçü almadığım safkan bugün iyi bir jokeyle, normal sıklette yarışacak..
2.3.lükte gidip düzlük boyunca seri sprint yapıyor ve genellikle de ekstra koşan bir rakibine mutlaka geçiliyor..
Burada ekstra koşacak bir rakibi var mı? Varsa da ben göremedim.. Dolayısıyla çok şanslı..


PENGUEN; son yarışında DIVINE BEAUTY karşısında çaresiz kaldı ama hatırladığım kadarıyla ıslak piste bayılıyor ve pisti de o halde bulacak..
Yarışta gereksiz bir tempo olursa, doğru düzgün bekleme yapan ve son verebilecek tek at olduğundan kazanması sürpriz olmaz.


MENINA; startta kalma özelliği tamamen giderilen bu safkan boş kilo olduğunda daima yazılmalı..
D.Aydoğan böyle atlara ekstra katlı sağlayabiliyor.. Muhtemelen önlere sokulacak, 3.4.lük civarı yer tutacaktır.. Çok şanslı..














Son ayakta ise; banko olarak önereceğim isim 3 numaralı
GÖKHAN EFE olacaktır..
Bu yarışa çalışmaya başladığımda bilgisayar ekranımda yukarısını görmeden, aşağıdan yukarıya doğru çıkarak çalışmaya başladım..
Yani ilk izlediğim at THE LAST KNIGHT, son izlediğim at ise AKBEYAZ DO oldu..
Tek tek analiz edip kafamda yarışı yavaş yavaş şekillendirirken liderliği alacak olan KARA MEHMET'i önde boş bırakabilir miyiz diye pür dikkat kendisine odaklandım..
Fakat KARA MEHMET'i izlerken yaşadığım hayal kırıklığı yerini bir anda meraka bıraktı.. Çünkü kendisinin dışından kolaylıkla ona hakim olan atın kim olduğunu, ne zaman koşacağını, ekranı yukarıya kaydırdığımda karşıma çıkacak atlardan biri olup olmadığını merak etmeye başladım.
Ve işte karşımda duruyordu; GÖKHAN EFE.. :) Asla vasat bir maiden atı değildi çünkü berbat ötesi sürülmesine rağmen rahat temposu ve arttırması, çoktan tükenmesi gerekirken devam etmişti.. Bir tayda beni en etkileyen özelliktir..
Kendisinin yanına GO FOR THE AFTER ile KARA MEHMET'i yazamayız çünkü bu atları kolay geçiyor.. Bakmayın GO FOR THE AFTER ile arasında yarım boy olduğuna.. Düzgün bir sürüşle o fark en az 5 boy olurdu..
AK BEYAZ DO ve THE LAST KNIGHT zaten vasatlar, MOUNT MONET maiden kalmaya uzun süre devam edecek gibi, HUMANITY de dikkat çekici hazırlıklara sahip değil.
Yani geriye kalıyor iki at; PİNOKYO ve KIRMIZI..
PİNOKYO da takibimde bir isimdi çünkü ilk yarışında GÜZİNKA ile sopa kamçı gitmiş ve düşen temposuyla hafızama kazınmıştı.. GÜZİNKA sonra neler yaptı biliyorsunuz.. 
KIRMIZI ise sahada çok konuşulan, açık yarış atı denilen bir isim.. 

Fakat tüm bunlara rağmen ben GÖKHAN EFE'nin yanına at yazmayacağım çünkü dediğim gibi beni çok etkiledi..
Önce sert başlıyor, KARA MEHMET'ten kafayı alma niyetiyle... Zaten burada bir temposunun üzerine çıkıyor. Hadi sonra 2.liğe yerleşiyor ama daha sonra yine rahat durmuyor ve erkenden, hem de sağrısından yürüyor.. Bir şampiyon değilse veya eşeklerle koşmuyorsa bu şekilde bir binişle 1.olması mümkün değil bir atın..
Evet  yine A.O.Pazar var ve belki yine dışarıdan atı salıp temposunun üzerine çıkartacak ama gerek 1200 olması, gerek safkanın rahat tempoda arttırması, gerekse müthiş eşkali yanına at yazmamı engelleyen sebepler..
GÖKHAN EFE BANKOMDUR..













ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK: 9,5,6,8,3,4 / 7
2.AYAK: 3,7,2,,1,11
3.AYAK: 4,5,,3,1,2
4.AYAK: 3 / 1,2
5.AYAK: 1,6,4,3,2
6.AYAK: 3


Not1:
İlk ayakta çıkan GUR KHAN yerine, starttan çıkma ihtimaline karşı
NEON KNIGHT eklenebilir.


Not2: Birinci ve beşinci ayakta elemeler yapmanızı tavsiye etmem ama yorumlardan da yola çıkarak ikinci ve üçüncü ayaklarda daraltma yapabilirsiniz..
Misal, ROMEO içinize sinmedi ve orayı üç at kapama beklemek istiyorsunuz diyelim, ikinci ayağı önde tuttuğum üç atla, üçüncü ayağı önde tuttuğum iki atla geçtiğinizde 42 tl'ye düşüyor..
Diyelim ki bütçeniz 70-80 tl, o zaman ROMEO'yu tek bırakarak aynısını oynabilir veya ROMEO orası yine üç at kalıp, ikinci veya üçüncü ayağın yalnızca birinde daraltma yapabilirsiniz..
Tüm bu yönlendirmelere rağmen şablon fiyatı üzerinden vurmaya çalışanlara ise sadece iyi şanslar diyorum :)

Yorumlar

#1 - Ceco - 31.01.2019 21:49

Süper romeo yarış başlamadan koştu ztn bizim sitede. İyi ki varsın iyi ki seninleyiz

#2 - kpax07 - 31.01.2019 15:34

Bi günde şu start adam gibi sorunsuz verilse dişimi kıracam yeminle

#3 - hakanbey - 31.01.2019 15:16

Şeytan uğraşıyor bizle. Okadar özen göstermişin ki stattan çıkmayan at çıkıyor yarışı kazanıyor ve günümüzü zehir ediyor. Ne yapalım şansızlık mı kısmetsizlikmi ne söyleyeceğimi bilmiyorum sinirden çatlıyorum 1 at dışarı bıraktık gitti o geldi. Senin yapacak bişeyin yok

#4 - inigomartinez - 31.01.2019 15:06

harika neon kight yorumu

#5 - shinga - 31.01.2019 14:36

Yorumlara devam üstad. Şablona tabiki bakıyoruz. Ama lakin ikisi bi arada bize de kendi kuponunuzu kurmakta önemli fayda sağlıyor. Emeklerine sağlık.

#6 - Ardatunahakan - 31.01.2019 14:14

Berkay bey yorumların muhteşem emeklerine sağlık bizler için çok çaba gösteriyorsunuz bınun farkındayız şampiyon sensinnnnn

#7 - BERKAY KURT - 31.01.2019 14:00

hellboy1971; hayır, yorumlarımın içinde pek çok kez pistin sulu olacağı geçiyor..
İlk ayakta çıkan GUR KHAN yerine, starttan çıkmayacağını düşünsem de çıkarsa iyi koşabilecek NEON KNIGHT eklenebilir..

#8 - hellboy1971 - 31.01.2019 13:49

Berkay pist sulu çıkan at da var belki birkac cikan daha olur pist nedeniyle yorumlarda bir degisiklik olmaz degilmi tesekkurler.

#9 - BERKAY KURT - 31.01.2019 13:32

Plase için, iyi bir at olmasa da KOÇULAŞ'ın ikiliden düşmemesi lazım..
Rakip olarak AĞA DADAĞ ve FIGHT FIGHTER düşünülebilir..

#10 - ekiz - 31.01.2019 12:51

Berkay bey plese tahmini yapa bilir misiniz tesekurler

#11 - BERKAY KURT - 31.01.2019 12:49

Plase için, iyi bir at olmasa da KOÇULAŞ'ın ikiliden düşmemesi lazım..
Rakip olarak AĞA DADAĞ ve FIGHT FIGHTER düşünülebilir..

#12 - Ceco - 31.01.2019 10:51

Bol şans berkay. Boş koşuya bakabilme ihtimalin var mı? Cok sevinirim. Tşk

#13 - nizam52 - 31.01.2019 10:36

ustadım emeklerine saglık olsun rica etsem plaseyede bir not düşersen tam olsun hoşcakalın

Yorum Yap

Yorum yapabilmek için önce giriş yapmanız gerekmektedir.