DUYURULAR

KOCAELİ TAHMİNLERİM - 7 ARALIK Kategori adları

KOCAELİ TAHMİNLERİM - 7 ARALIK


 Kocaeli'de için yazık ki belki de hayatımın en düz altılısını önereceğim çünkü diğer türlüsü çalışmamla çelişmem demek olur.
İki ağır favorinin benim mantığıma göre geçilmemesi gerekir.. Orta ölçekli bir kupon bedeliyle vakit geçirip akşamki altılının sermayesini çıkarmak hedeflenmeli diye düşünüyorum.


 



 

ŞAHCAN: Yarışta doğru düzgün performans sergileyen tek isim.. O da sadece son yarışında..
1200'de birlikte koştuğu ve sonlardaki sprintyle geride bıraktığı TUMBUL ŞEN'le bugün 1400'de karşılaşacağı için tempo kaybeden rakibini bu mesafede daha rahat geçmesi gerekir.
İyi ellerde bakılan ve buradaki atlar içerisinde en dayanıklısı olan ŞAHCAN dışında hiçbir at tutmuyorum.
TUMBUL ŞEN'in süratli tempoda liderliği alacağı, BALAMİREFE ve ASİL OĞLUM'un da ufak çaplı preslerle önlerde gideceği yarışı sonlardaki hücumlarıyla ŞAHCAN'ın kazanmasını bekliyorum.
Yine de bu Z grubu araplara güven duymamak gerekir.. Ben kapatılması taraftarıyım..
Bütçe sıkıntısı çekenler 1-2-8 eksiltebilirler..












ATLETICO: Arada sebepsiz yere, yani bildiğimiz bir bahanesi olmadan kötü koştuğu bir yarış var ama bu yarışını saymazsak 3'te 3 yapmış ve bunu da haddinden fazla rahat temposuyla yapmış bir attan bahsediyoruz..
Öylesine formda ki şu anda yanına at yazmanın, fotoyu geçerken kötü hissetmemizi sağlayacağını düşünüyorum.
YOUNG BOND'un Kocaeli'deki 1.liği fena değildi ama rakipler bomboştu..
Yani yıkmaya kalksak bile yanına rakip bulabilmek söz konusu değil.
SAVAŞ ATI'nın liderliği alacağı, OĞLUM OZAN'ın da pres yapmaya çalışacağı yarışı 3.4.lükte götürüp düzlüğe girilmeden kolay temposuyla arttıracak olan ATLETICO'nun git gide farkı açarak kazanmasını bekliyorum..











AYDURU - LOLAN GÜZELİ : Yarışı 2.3.lükte kolay tempolarıyla götüren bu iki 1200'cü safkan ikili yapmaya da çok yakınlar.
Çok daha süratli olan KUSURSUZ GÜÇ'ün iyi çıkarsa liderliğe çıkıp 2-3 boy farkla kaçacağı yarışta EMSALSİZKIZ da önlere gelmek isteyebilir.
AYDURU ve LOLAN GÜZELİ bu sırada yarıştaki en iyi yeri almış olacaklar ve iki süratli isim sonlarda çok büyük ihtimalle duracakları için bu iki isimden bir tanesi hakimiyetini hissettirecek..
Şayet EMSALSİZKIZ önlere gelemezse KUSURSUZ GÜÇ boş kalacağı için yakalanmazsa da şaşırmamak gerekir.
Yani üç atla yarış % 90 ihtimalle kapatılıyor..


NALEZEN ve EMSALSİZKIZ'a sanki gerek yok ama tekler sağlam olduğu için altılıyı kaçırmamak adına eklenebilirler..












NAKIT: Günün kesinlikle en sağlam bankosudur..
Çim kum ayırmayan safkanın kalitesi malum..  Zaten çok az sayıda yarışı var, sadece 9 kez koşup bunların 3'ünü kazanan bir isim.
Kocaeli'de start aldığı ilk yarışında ise sert başlayıp kaçakları önüne alarak harika bir hamle yapan Hışman'dan bir kez daha aynı taktiği bekliyorum.
ERKAN ABİ, BARBO gibi isimler çok sert başladıklarında NAKIT hemen 3.4.lüğe gerileyecek ve yarıştaki en iyi yeri almış olacak.
Düzlükte yürüdüğünde geriden kendisine sert rakip olabilecek ROYAL CAPUCINO ayarında bir at olmadığı için NAKIT zorlanmayacak.
Tereddütsüz bankodur..












BIG MAN: Dört gün önceki yarışında dikkat çektiğim ancak sıkleti ağır olduğu için etkili olamayan bu safkanın kesinlikle müsait sıkletiyle yarışması gerekiyor.
D.Aydoğan'ın yarış içerisinde aklını kullanan bir jokey olduğunu düşünmesem de teşviğini oldukça beğeniyorum. Yani sınıfında Özcan Yıldırım diyebiliriz kendii için..
BIG MAN'i daha önce çok kötü sürüp uzak farkla kazandırmayı başarmıştı.
Yani yarış boyunca gittiği, yürüdüğü yerler olsun muhtemelen saç baş yoldurtacak ama bu ata teşvik anlamında iyi şeyler katacak..
Net olarak favorim..


RESURRECTION, KONIGIN, TORUN RÜZGAR, YAYLALI gibi isimlerin hemen arkasında 4.lük civarı yer tutmasını beklediğim NEDİMHAN sevdiği pistte, azalan sıkletiyle çok şanslı olacak..

JOSHUA ve SPRING BREAK sonlardaki sprintleriyle etkili olmaya çalışacak diğer iki isim..











ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK: 6,,5,3,4,7,,1,8,2
2.AYAK: 5,2,1,6,3,9,4
3.AYAK: 2
4.AYAK: 1,2,3 / 7,5
5.AYAK: 7
6.AYAK: 8,7,3,9


 

Yorumlar

#1 - BERKAY KURT - 07.12.2018 13:01

Ceco; 1,2,3 yazabilirsiniz :)

#2 - Ceco - 07.12.2018 12:38

Bol şans berkay. Plaseye at önerirmisin lütfen. Tşk şimdiden

Yorum Yap

Yorum yapabilmek için önce giriş yapmanız gerekmektedir.