DUYURULAR

İZMİR TAHMİNLERİM - 23 KASIM Kategori adları

İZMİR TAHMİNLERİM - 23 KASIM


 İzmir'de ön plana çıkan belirgin atlar var, dolayısıyla kurgu konusunda netim.. İçime sinen bir çalışma oldu, umarım boş geçmeyiz.






LADY HATUN: Uzun mesafeyle alakası olmayan maksimum koşabileceği mesafe 1600 olan bu kısrak son yarışında CANÖZGÜ'ye geçilmişti geçilmesine ama rakibinin mesafe avantajı vardı, bugün ise tam tersi..
Sıkletinin azalmasından ziyade son yarışında sprintine çok erken başlayıp düzlük boyunca mücadelenin içerisinde kalmasını çok beğendim.
Yani safkanın sağlık durumu şu an için harika..
TOMURCUK ÇİÇEK, ZENGİNCE, SU MELEK gibi önlerde gidecek atlar da varken şayet en dışarıdan bitirici bir sprint gelecekse bunu LADY HATUN yapar diye düşünüyorum.
Açıkçası yarışta kendisinden başka bir at da tutmuyorum ama başka ayakta çok daha güvendiğim bir safkan olduğundan yanına tutmadığım rakiplerini önerdim.
Ufak ölçekli kuponlar tek bırakabilirler..


Rakipleri; DENİZSEFASI, BALDAĞI, ZENGİNCE, VIKONYA, CANÖZGÜ, KOLAÇAN, SU MELEK, TOMURCUK ÇİÇEK şeklindedir..










KARAMIH: Bu gruptan fazlasıyla üstün olan bu safkanı bu grupta yıkarsak gelsin gelmesin altılıyı bulmayı haketmiyoruz demektir :)
Bu ekürinin hiçbir atına güven duyulmaz ama KARAMIH'ın hem kalite olarak hem de son yarışındaki sağlık durumu olarak çok fazla olduğunu net olarak söyleyebiliriz.
Son yarışında bekleme yapan ve O.Ş.İrtiş'in yetersiz kalmasından dolayı geçebileceği atların hemen arkasında 4.lük elde eden safkanı 'bir sonraki yarış banko' diye notlarıma almıştım.
Bugün aynı grupta, Özcan idaresinde yarışacağını görüyoruz.. Gördüğü yarışlardan sonra süper duruma gelen safkan, UGANBİKE, ULTRA, MELEKPER gibi atların ön grupta götüreceği bu koşuda şayet sabırlı olursa bence kazanır..
BANKOM..









ÇINAR BEY: Benim geçen seneden hayranı olduğun, her yönüyle çok beğendiğim safkan..
Son yarışında agf tablosunda çok gerilerde olmasına rağmen özellikle bahsetmiştim ve yavaş yavaş geri döneceğinin sinyallerini elde ettiği 3.lükle gösterdi.
Duruma göre liderliği de alabiliyor, önüne bir at alıp 2 de gidebiliyor, tam bir tempo atı..
Çok ciğerli bir safkan olduğu için de 1000'in oralarda sert teşviklere başlansa bile son metrelere kadar mücadelenin içerisinde kalıyor ve canını dişine takıyor.
Bu yarışta ASLAN ADAM'ı önüne alıp 2 mi gider yoksa baştan liderliği mi alır bilmiyorum çünkü Karataş ile yıl sonu 1.lik kapışması gözünü kör etmiş ama ne olursa olsun ben ata çok güveniyorum.
Bence tek bir rakibi var o da elbette
BIG DADAŞ..









HAPPY ABBEY - TEK DADAŞ - POWER BY FIRE: Bu üç safkanı kısaca tanıtmam gerekirse; HAPPY ABBEY yarışı kolay temposuyla 5.6.lık civarı takip eden düzlükte de gayet akıcı seri sprint yapan bir kısrak.. Ben oldukça beğendim veçok sağlıklı buldum.
TEK DADAŞ ise iyi yerlerde gitmesine rağmen biraz sertlik yaptığı için son verme konusunda da sıkıntı yaşadı.. Ama belli, gün geçtikçe üzerine katacak ve orijin, iyi ahır bakımı gibi avantajları da eklersek çok şanslı olacağını söyleyebiliriz.
POWER BY FIRE ise önceki 4.lüğünde sizlere banko önerdiğim isimdi.. Ben ön grupta yer tutar diye düşünmüştüm ama safkan öyle ağırkanlı ki gerilerde kalmış, sonlarda gücünü alarak 4.olmuştu.
İdaresi zor bir at, fuleli adımlasa sahip ve dolayısıyla 1200'de toparlanmakta güçlük çekiyor.. Her ne kadar bu karakterdeki atlar Özcan'la başkalaşsa da mesafe 1200 olduğu için bende üçüncü sırada..

DZLIERI GOGONA startla birlikte liderliği alacak, önde de boş kalacak.. Normalde boş kalan at ne olursa olsun bende daima olur ancak bu tay öyle böyle durmuyor sonlarda.. Kendisini yazarsam GÜZ PINARI'nı da yazmak zorunda hissettiğim için ikisini de eledim..












ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK: 7 / 8,6,3,2,1,5,4,12
2.AYAK: 5
3.AYAK: 3,1,7,9,4,2,6
4.AYAK: 7,,,1
5.AYAK: 9,5,3
6.AYAK: 4,7,8,10,3,2,9


Not: Dördüncü ayaktaki numara hatası giderilmiştir..

Yorumlar

#1 - Sadem0909 - 23.11.2018 16:46

Dorduncu ayakta 7 nin rakibi 2 yaziyor 1 yazilmasi gerekiyor

#2 - hellboy1971 - 23.11.2018 16:42

Numara hatası var Berkay Big dadaş 1 no olacak düzeltirsin emeğine sağlık

Yorum Yap

Yorum yapabilmek için önce giriş yapmanız gerekmektedir.