DUYURULAR

GAZİ KOŞUSU ARDINDAN... Kategori adları

GAZİ KOŞUSU ARDINDAN...


Öncelikle GAZİ KOŞUSU tahminim için tebriklerini iletenlere çok teşekkür ediyorum.
Nedendir bilmiyorum, atın sahibiymişcesine sevindim bu GAZİ'de.. Sanırım geçen seneki FINESSE'den sonra art niyetliler üzerimde baskı oluşturmayı başarmışlardı, bu yüzden olabilir :)
Her şeyden önce, videoda anlattıklarımın birebir gerçekleşmesi kendi adıma müthiş gurur vericiydi.
Ukalalık yapmak istemem ama, 'DAYANIKLILIK , BİNDİRME vs gibi şeylerden bahsetmemi hala anlamayan çok sayıda kişi var.
Mesela Sait Akson'daki ilk 400 metre çok sayıda ipucu veriyor diyorum, adamın biri yukarıdaki dereceleri sayıp yarış hızlı geçmedi diyor.
HEP BERABER'in durması mesafeden değil, gücünün ekonomik kullanılmamasındandı, bu kez kısaltacak diyorum, at mesafeye gitmiyor, orijin yalan konuşmaz diyor.
HEP BERABER GAZİ'de liderliği almayacak 4-5 gidecek diyorum, 'LİDERLİĞİ ALMADAN OLMAZ' diyor..
Yarış rolanti sayılabilecek bir tempoda koşulacak diyorum, hangi GAZİ yavaş geçmiş diyor..
Finali hep beraber seyrettik, 4-5 giden, ekonomik sürülen ve pek tabii ki mesafeyi kısaltan,  olağanüstü BİNDİRME'siyle ezici kazanan bir safkan.. 
Dediğim gibi, tahminin başarısından ziyade neden ve nasıl kazanacağını anlatmış olmam kendi adıma büyük gururdu..
Şimdi gelelim madolyonun öbür yüzüne; günler öncesinden çok büyük emek vererek hazırladığım VIDEO bana göre çok az sayıda izlendi.
Üstelik tamamen ücretsizdi.. Hatta sevgili Hakan Cantınaz sosyal medya hesabından bu videoyu paylaşmasına rağmen...
Gerek Vip üye sayımıza, gerek takipçi kitlemize oranla söylüyorum, sayı oldukça azdı.. Buna çok fazla takılmadım ilk başta ama sonradan düşündüm ki, yarışsevere hiçbir yardımı dokunmayan bomboş videolar izlenirken, öğretici ve açıklayıcı, en önemlisi isabetli bir tahmin neden bu kadar az sayıda kaldı?
Oysaki geçtiğimiz sene çektiğim FINESSE bankolu video, bunun yaklaşık 4 katı kadar izlenmişti..
Buradan da şu sonuca varıyorum; reklam işine özellikle bu sene hiç zaman ayırmamışım.. Bu videoyu çekeceğimden ya da GAZİ günü sitede ücretsiz tahmin olacağından haberi olmayan çok sayıda insan vardı. Belli başlı kurnazlıkları da bilmediğimi eklersek çok da normal aslında :)
Daha sonra karar verdim; bu tarz anlatımları sadece VIP üyelerimiz değil, tahminlere ulaşmak çok isteyip üye olamayanların da görmesini sağlamalıyız..
Peki bu nasıl olacak? Hazırlıklarımı tamamladıktan sonra, ( yaklaşık 2 haftayı bulabilir ) haftada bir gün ücretsiz olarak tahminlerimi YOUTUBE kanalımdan VIDEO şeklinde paylaşacağım. 
Bu kararı almamdaki sebep, önemli bir kitle tarafından ulaşılamıyor olmamız.. Bundan sonraki amacım, daha geniş kitlelerce izlenmek ya da okunmak olacak.


Bağlantılı olarak; yine önümüzdeki günlerde yaklaşık 2,5 yıldır sabit olan vip üyelik ücretlerimizin güncelleneceğini belirtmek istiyorum.




NOT: Bursa tahminlerim 12.30'da yayınlanacaktır..

Yorumlar

#1 - Etokiev - 04.07.2018 12:10

Emeğine yüreğine kalemine sağlık Berkaycım.
Senin kadar ben de çok sevindim.
Video yorumunda anlattıklarınla benim düşüncelerim bire bir örtüştü.
Senin bu genç yaşında kazandığın Bilgi birikim ve yeteneğinden faydalanmak benim için büyük keyif.
BaŞaRıLaR Diliyorum Kardeşim.
Her zaman ki gibi Büyüksün ..

#2 - TOKATLI - 02.07.2018 12:54

Hakediyorsun abi saygılar

#3 - skywonder3434 - 02.07.2018 12:20

Sewgili berkay oncelikle gazi tahmini tam isabetle we harkulde yorumlamndan dilayi yurekten kutluyor we saygilarimi sunuyorum sana ....sorum ise ornegin bnim uyelik suremin bitmesine 5yada10gun warsa yenilemek istedugimde uzerine ekleniyirmu yoksa rutin uzatma mi oluyor sagilar we sewgiler kardesimm bastilarin daim olsun...kusadasindan sewgilerrrrrr....

Yorum Yap

Yorum yapabilmek için önce giriş yapmanız gerekmektedir.